2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden :KK43:((
cok canim aciyooo

ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem

Çok geçmiş olsun kızlar acil şifalar inşallaha.s.

ıyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off :KK43:

esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü

özlem cnaım iyi akşamalr iyi hafta sonları.yarın tüm gün dışarda olucam kendine iyi bak.
görüşemiycez desene bugün,kolay gelksin ncm sana
cok canim aciyooo
canım benim ya çok geçmiş olsun,çok zor olacak senin için ,bi de ahsen var,annen gelip yardım edebilir mi acaba sana biraz cnm ya
ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
cnm benimn geçmiş olsun,yanık da çok zordur geçmek bilmez bir türlü
dr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam
keşke rapor alsydın cnm ya,okulda daha çok zorlanırsın bence
İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off :KK43:
üüzlme cnm ya boşver her bebek aynı değil ki
zeynep de emeklemiyor dert etmiyorum istediği zaman yapacaktır mutlaka
esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü

günaydın cnm hayırlı cumalar
geçmiş olsun sana da cnm
ne oldu ki akşam ,rüya mı gördün yoksa kötü şeyler mi oldu cnm ya

özlemcim günaydın canım nasılsın yok canım kötü birşey olmadı

Arkadaşlar merhaba, kaza geçiren annelerede çok geçmiş olsun.
Ben doğum öncesinde takip ediyodum sizi, uzun süre izin kullandığımdan evdede bilg. olmadığından giremedim nete.
Şimdi kuzuların resmini görünce bende profilime kızımın resmini ekledim sizedemerhaba demek istedim.
Hepsi çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür sağlık versin canlarımıza..

Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)

Herkese günaydın kızlar...

Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?

Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??

neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.

bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...

Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?

Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??

neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.

bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...

gunaydın canım
yemeyen cocukla ugrasması gercektende zormus benımkıde kahvaltı yemıyo ama yavas yavas alısıyolar dısarıdan yemeye kendını zorlama fazla ben mılupanın 8tahıllı ballı muhallebısınden sabah uyurken bıberonla verıyorum o bıttı sımdıde hero baby ın peynırlı pekmezlı kahvaltısı var denemek ıcın 1 pkt almıstım yıyo onu sende bı dene ıstersen veya devam sütüne peynır yumurtanın sarısı pekmez veya taze recel rondodan gecır ölede verebılırsın pütürlü yemek ıstemıyosaolumunekankayizsmile

herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak

uykusuz bı gecenın ardından geldık işe bu kıs ıkı gundur 3,5gıbı uyanıyo ondan sonra her 15 20 dk bır kalkıyo 3dk emıyo uyuyo sonra tekrar uyanıyo kac kere uyandıgımı sayamadım bıle doymuyo galıba uyuyo memede delırecem valla sersem gıbıyım sonra butun gun görümcemle uyuyo dun saat 12de kalkmıs ee butun gece uyumazsa olacagı o

İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off :KK43:

yavas yavas oda baslar sıkma canını bakmısın bırden kalkınmıs 11.aya kadar diş çıkarmaması normalmıss canımyerimseniben

şş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee

cok canim aciyooo

şş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee

tatlım günaydın nasılsın tülayın dışarda işleri varmış benimde pek keyfim yok hiçbirşey yiyemiyorum yaralardan acıyor sen nasılsın

Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

özlemcim günaydın canım nasılsın yok canım kötü birşey olmadı
iyi bari cnm buna sevindim
Arkadaşlar merhaba, kaza geçiren annelerede çok geçmiş olsun.
Ben doğum öncesinde takip ediyodum sizi, uzun süre izin kullandığımdan evdede bilg. olmadığından giremedim nete.
Şimdi kuzuların resmini görünce bende profilime kızımın resmini ekledim sizedemerhaba demek istedim.
Hepsi çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür sağlık versin canlarımıza..
hoşgeldin cnm

günaydın
burdayız kız zeynebi doyurdum,MQ ye bassana olmuyor mu şeker
Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

tatlım olur mu öyle şey ya
herkes ya iş yerinde yada bebişleri var malum,hep pc başında olamıyoruzbayanssulusmile

alsanaalsanasmile

öff ya 2009 mayıs annelerın en eskılerınden sayılırım ama MQ işini çözemedım hala mq yapıyorum cevapla dıyorum ekrana cıkıyo yazım ıkıncı ıletıyı alamıyorum bıle

Valla kızlar kusura bakmayın bian öyle sandım.
Resim nasıl ekleniyo diye sormuştum:)

hizliresim.com adresine gir.bilgisayarına yüklemiş olduğun resimleri gözat bölümünden bul ve yükleyi tıkla.çıkan linklerin en altındakini kopyala ve yazı yazsığımız alana yapıştır.

canım burdanda kolaylıkla resim yükleyebilirsin...

google dan http://imageshack.us tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun.

Son düzenleme:
X