Menün güzel afiyet olsun geçmiş olsunMenüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00 karatay kahvaltı tabağı 1 has.yum
Öğle 12.30
7 mercimek köftesi.domates.salatalık.yeşillik
Akşam 18.45
1 tabak ali nazik kebabı.1 avuç kuruyemiş.1 hurma.çay
Saat 10da spor yaptım 5 mil leslie.sonra limonlu yeşilçay
Su 2.25lt.3 olur yatmadan
kızlar midem kötü biraz moralimi bozdu.yoksa güne süper başlamıştım.Allah beterinden korusun
Tebriklerevetttttt bu hafta dereceye giren arkadaşlarımız
1.marlin18
2. @kakaovanilya
3. @Evlimutluanne
@zelisbasaran1310 @deadandlovelyBluelight14 @newboarding @incitanesi_ @cranial arkadaşlar bildirim yapmışsınız sanırım. ya da benim mi güzumden kaçtı acaba bilemedim.
Bazen oluyor ya rezene ve tarçını karıştırıp içiyorum yAda kuru incir Canımkızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
Afiyet olsun nohutu fazla tüketme kilo verme aşamasında Canımkızlar komşumu gördüm eylül çok zayıflamışsın dedıihihihi çok mutlu oldum tabikisi
kahvaltım
sucuklu 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
bır kaç çatal b.peynir
çay
1 parmak börek
ara
1 avuç kabak çekırdegı
kabuklu yer fıstıgı 1 avuç
öğle
nohut yemegı
1 kase yogurt
kerevız
akşam
y.mercimekli corba
ara
sade kahve gün kurusu kayısı
aman ooff yaz yaz bitmedi ne çok sey yemişim
Canım senin 15 mayıs hedefin neydi. Listeye ekleyeyim seni deGünaydın canım mutlu hafta sonları
Sağol canım rezene çok içiyorum ben de tarçınlı deneyeyim bu gün.Bazen oluyor ya rezene ve tarçını karıştırıp içiyorum yAda kuru incir Canım
68 kg canımCanım senin 15 mayıs hedefin neydi. Listeye ekleyeyim seni de
Dene Ümit Aktaş'ın çayıSağol canım rezene çok içiyorum ben de tarçınlı deneyeyim bu gün.
Sağol canım deneyeyim.Eki Görüntüle 1983072
Dene Ümit Aktaş'ın çayı
YAda kuru incir acayip kesiyor beni canımSağol canım deneyeyim.
İncir yiyince kendimi durduramıyorum. İçime fil kaçıyorYAda kuru incir acayip kesiyor beni canım
Ben zeytinyağında yiyorum kesiyorİncir yiyince kendimi durduramıyorum. İçime fil kaçıyor
Zeytinyağlı incir... İlginçççççBen zeytinyağında yiyorum kesiyor
Egeliler özellikle aydın tarafı inciri böyle tüketiyor CanımZeytinyağlı incir... İlginççççç
Öyle mi zeytinyağına mı batırıyoruz. Bi deneyeyim. Aç tok farkediyor mu.Egeliler özellikle aydın tarafı inciri böyle tüketiyor Canım
Evett nohut su mu tutturuyo nedir yiyince fazlada cikiyorum tarti daAfiyet olsun nohutu fazla tüketme kilo verme aşamasında Canım
Nişastalı Canım bezelye ve nohut belli bir kilodan sonra kısıtlı tüketEvett nohut su mu tutturuyo nedir yiyince fazlada cikiyorum tarti da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?