• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🪴🪴🪴Pazar🪴🪴🪴

🪴Sahur

Sucuklu yumurta
3 dilim kaşar
14 yeşil zeytin
Az keto ekmek üzeri tereyag

🪴İftar
Tavuk 1 but
Bol limonlu turplu salata

🪴21.
Kahve+1 minik kare bitter
Keto tatli ( 1 YK tahin, 1 yumurta, 1 TK stevia) omlet gibi oldu çok sevmedim ama yedim 😆

🪴🪴🪴Spor. 4800 adım🪴🪴🪴

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun çiçeğim Sahur da sucuklu yumurta yakmadı mi

Benim de bugün çarşıya çocuk getir götür bekle ile geçti. Hazır piliç almışım iyi ki. Bu 5. Seferim. 1 seferi de eşim halletti. Şimdi de iftardan sonra antrenmana bıraktığım oğluşu almaya cikicam

Benim de bugün çarşıya çocuk getir götür bekle ile geçti. Hazır piliç almışım iyi ki. Bu 5. Seferim. 1 seferi de eşim halletti. Şimdi de iftardan sonra antrenmana bıraktığım oğluşu almaya cikicam
Ayy kolay gelsin canım baya git gel ile geçmiş günün

😅Korkma ilk 3 kilo hızlı gidiyor sonra normalleşiyor. Benim de 74.0 u görmem lazım. Belki hatırlarsın hep hatırlatıyorum çünkü🫢 Aralık ortasında 74.9 u görmüştum , zorla, sonra da hep artıştaydim. Artık 70e doğru yol almam lazım♥️. Kapisalim olur:KK5: . arke arke de arkesine yaslansin bizi izlesin , geçen hafta çok kilo verdi bu hafta veremez :rolleyes:gecen hafta çok çalıştı bu hafta yatışşş:sus::-)
Hahahahahah delii kıızzz yaaa o halde ben geçiyorum seni🤪

Afiyet olsun çiçeğim Sahur da sucuklu yumurta yakmadı mi
Bilmiyorum ama diğer günlerden farklı değildi. canim asitli içecek çekti belki susuzluktandir. Bol limonlu turp salatası ile hallettik onu da 😁 turp gazlı ya iftarda kola gibi oluyo🙃

İyi akşamlar 🌆

Menümü yazıyorum :

Sahur : 1 bardak kefir, 3 hurma, 3 zeytin, 2 dilim peynir, çay
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 1,5 Kayseri yağlaması, 1 kaşık barbunya, salata, 3 cevizli incir tatlısı(az şekerli, buharda pişmiş, 1 bardak şalgam

Su :1,5 litre
Yürüyüş : 6000 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

Eklentiler

• IMG_2747.webp
    IMG_2747.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 2
Haftasonu pek gelemiyorum maalesef. Menülerimi yazayım, mesajlara da bakmaya çalışacağım.

Teşekkürler kaptanım🤍 sen de 70lere göz kırpmışsın tebrik ederim bı hafta 80lere veda edelim 😘

Tekrar teşekkür ederim canm aslında iki haftadır spor yok sayılır sadece adımlarımı düzenli paylaştım ama yarın kalabalık misafirlerimi de halledip akşamları spor eklemem lazım gerçekten böyle sıkılaşmayı çok hissedemiyorum 😘

Oooyyy teşekkür ederim kaptanım ❣️❣️❣️ yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yaparım 😘
Evet çok şükür 7 ler geliyor artık 💃senin sporsuz halin bile Hepimizi geçiyor maşallah. Bu hafta daha da güzel olsun canım 💕

Bırakmam canım tamam. Bu hafta hazırlık kötü filirdi zaten Ellssa Ellssa kaptişim haklı. Şu 7lerle başlayan rakamlara adım atmam lazım artık cidden. Hem neredeyse kilodaşım olan arkeyi de sollamis olurum 🤣🤣 keyifli olur
Demek ki bu hafta seninle kapısıyoruz, hodri meydan diyorum 💪

Yaaaaa üzdüüüü bakamadımmmm oğlum huysuzdu o ara kızımla ilgilen onla ilgilen mutfakla ilgilen hiç aklima burayada bakmak gelmedi🥲🥲
Olsa güzel olurdu ama ben de yanıma destekçi aldım aldım canım seni. Karşı takıma savaş açıyoruz 💃💃

Cnm 1 hafta antibiyotik kullandım ağır oda sonraki günlerde midemi mahvetti toparlamaya çalışıyorum. Hafta içi pek sağlıklı beslenmedim dün ve bugün toparlamaya çalışıyorum.
Herseyin başında en büyük engel kendimim ve hemen kendimi bırakıyorum buda herşeyimi olumsuz etkiliyor
Kendine engel olduğun düşüncesini de at aklından canım. Zaman zaman dalgalanmalar yaşamak çok normal, her şeyden önce sağlığın gelir. Eminim kendini toparlamaya başlayacaksın.

😅Korkma ilk 3 kilo hızlı gidiyor sonra normalleşiyor. Benim de 74.0 u görmem lazım. Belki hatırlarsın hep hatırlatıyorum çünkü🫢 Aralık ortasında 74.9 u görmüştum , zorla, sonra da hep artıştaydim. Artık 70e doğru yol almam lazım♥️. Kapisalim olur:KK5: . arke arke de arkesine yaslansin bizi izlesin , geçen hafta çok kilo verdi bu hafta veremez :rolleyes:gecen hafta çok çalıştı bu hafta yatışşş:sus::-)
Rüzgarı arke arke me aldım fırtına gibi geliyorum 🤣🤣 aslaaaa pes etmeyeceğim 💪

Not: bu arada arke esprisinden sikilanlardan özür dilerim ama bana çok eğlenceli geliyor 🤣🤣

Back
X