- 16 Aralık 2019
- 21.044
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.432
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lila95 bu hafta sabittin. Aylık sonuçta da 1 kilo vermişsin canım. Güzel ama sınırın altında kaldığı için 3 gün
6.000yerine 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim
G gelgor
Acquaa
D u t
Rutin tartı cezamız 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz bekliyorum
Ceza egzersizlerinde kanıt şarttır
Acquaa Aylık sonuçta + var canım 1 uyarı geldi. İlk uyarı. Sildirirsin
Evet şimdi gördüm dutum ayağına sağlıkben iki günlük yaptım sanki
Yapcam yapcamEvet şimdi gördüm dutum ayağına sağlıksen ona bakma yap sen
![]()
Yaa bende şimdi atacaktım fazla çıkarım diye atmadım çok iyi olur yarinsaespressoc yarın tartıyı atarsın canım
Tok karnına doğru sonuç vermez zaten. Ama bundan sonrakilere dikkat ederiz. Dediğim gibi cumadan da atabilirsinYaa bende şimdi atacaktım fazla çıkarım diye atmadım çok iyi olur yarinsa
lila95 bu hafta sabittin. Aylık sonuçta da 1 kilo vermişsin canım. Güzel ama sınırın altında kaldığı için 3 gün
6.000yerine 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim
G gelgor
Acquaa
D u t
Rutin tartı cezamız 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz bekliyorum
Ceza egzersizlerinde kanıt şarttır
Acquaa Aylık sonuçta + var canım 1 uyarı geldi. İlk uyarı. Sildirirsin
Bişey olmaz regl olunca ödem oluyor
Tamam ben cumadan atayım garanti olsun her cumartesi dersim var çünküTok karnına doğru sonuç vermez zaten. Ama bundan sonrakilere dikkat ederiz. Dediğim gibi cumadan da atabilirsin
Regl de normal artık alışığız canım hiç üzülme
Eline sağlık aquacım anneciğine yardım eden ellerin dert görmesin Allah razı olsunİyi akşamlar hanımlar
Sabah kahvaltısında iki tane çırpılmış yumurta çeyrek pideden az ekmek yedim
Akşam yemeğinde bir kase tarhana çorbası 4-5 kaşık mantı yoğurt ve Salata yedim.
Su miktarım şu anlık 1 litre
Adım miktarım: 2.3k
Annemlere geldim Burada da temizlik yapıyorum dünyaya herhalde Temizlik yapmaya geldim
Chocolita
Boş verrr. Bu ay her şeyimizi ortaya koyuyoruz olan oldu geçti gitti. Sende güzel veriyorsun isteyinceYa bir de en yoğun gününe denk geldim benim bahtsızlık şaka mı![]()