- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.772
Yarisalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarisalim
Haydiiii bakalım, dur bir güzel yeneyim egom şişsinYarisalim
hadi canlandıralım buraları bize de motive olsunBen buğu den itibaren akarım, kilomu bugün bildireceğim, menüden sorumlu devlet bakanı olurum
Çook şaapmazsak , yazın yağlarımız çok şaaparhadi canlandıralım buraları bize de motive olsun
ama sen yine de çok şaapma yani bizi
Çook şaapmazsak , yazın yağlarımız çok şaapar
Şunun şurası yaz geldi zaten
Whooo şok şekşiii
bende göbüşümün böyle erdiğini görebilecek miyim
Evet ya dün biraz fazla kaçtı ondan bir yere davetliydik. İçtik falan. Almamış olabilirim. Sadece günlük yansıdı bence.Almışsın
Oooo iyiymiş. Tamam ben de çom ciddi başlıyorum o zaman.Ben buğu den itibaren akarım, kilomu bugün bildireceğim, menüden sorumlu devlet bakanı olurum
Çok ciddi olmuş gerçektenOooo iyiymiş. Tamam ben de çom ciddi başlıyorum o zaman.
İlk menüm gelsin.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tost ekmeği, filtre kahve
Öğlen 2de bir falafel dürüm, bir bardak zero cola.
Akşam 5te bir kase yeşil salata, bir kase cacık
Kız gülme bu ciddi halimÇok ciddi olmuş gerçekten
Valla ben de bulamıyorum sohbete geliyorum resmenKızlar ben buraya fırsat bulamıyorum. Açıkcası aradığım motivasyonu da yakalayamadım burda. Sizler devam etmek isterseniz birinci sayfanın devrini yapabilirim birinize. Kusura bakmayın lütfen
hadi bakalım ama bende bu ara bozukluk varHaydiiii bakalım, dur bir güzel yeneyim egom şişsin
Yavaşca nefesini bırak
Ben daha ciddi olayimmiKız gülme bu ciddi halim
Gibegimi rahat bırakYavaşca nefesini bırak
Boyun iyi bacım senin keşke sendeki boy bende olsaGibegimi rahat bırak
Yok anam benim göbeğim
Yana genisim ben , öne değil
168 boyunda fit hatunum ben