- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Canım ben geceden zeytinyağlı kavanoza koyuyorum sabah aç karnına yiyorum kahvaltı öncesi hem iştah kesiyor hem bağırsakları çalıştırıyorÖyle mi zeytinyağına mı batırıyoruz. Bi deneyeyim. Aç tok farkediyor mu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben geceden zeytinyağlı kavanoza koyuyorum sabah aç karnına yiyorum kahvaltı öncesi hem iştah kesiyor hem bağırsakları çalıştırıyorÖyle mi zeytinyağına mı batırıyoruz. Bi deneyeyim. Aç tok farkediyor mu.
Çok teşekkür ederim canım
Kurufasulye de bu katagoriye girer mi canimNişastalı Canım bezelye ve nohut belli bir kilodan sonra kısıtlı tüket
16 Nisan spor listesi
anka_misali: Leslie 3 mil
Korhilalp yalnız kaldı kaç gündür eşlik edeyim dedim.
Bluelight14 yok o olsaydı eklerdi adını.
Canım bn regl oldum.çok kötüyüm.spor yapmadım bugün.yarına inşallah16 Nisan spor listesi
anka_misali: Leslie 3 mil
Korhilalp yalnız kaldı kaç gündür eşlik edeyim dedim.
Bluelight14 yok o olsaydı eklerdi adını.
Aaaaaa geçmiş olsun. Ben yalnız mı kaldım bu gün. Ben korkarım listede tek başıma kızlar hadi spor yapın gelin ekleyelim adınızı listeye.Canım bn regl oldum.çok kötüyüm.spor yapmadım bugün.yarına inşallah
Hayır o serbest. Tereyağlı yapKurufasulye de bu katagoriye girer mi canim
Tereyagli agir olmaz miHayır o serbest. Tereyağlı yap
Hayır ağır olmuyor canımTereyagli agir olmaz mi
Ayçiçek ve mısır çok tehlikeliymiş. Onları kullanmıyoruz. Kuru fasulye zeytinyağlı olmaz sanki hiç.denemedim geriye tereyağı kalıyor. Hele organik koy tereyağı olursa tadından yenmez.Tereyagli agir olmaz mi
Trabzondan hakiki tereyagi gelmisti onunla bir yapayim canim tesekkur ederimAyçiçek ve mısır çok tehlikeliymiş. Onları kullanmıyoruz. Kuru fasulye zeytinyağlı olmaz sanki hiç.denemedim geriye tereyağı kalıyor. Hele organik koy tereyağı olursa tadından yenmez.
Ben bazen tereyağı ve zeytin yağı koyuyorum canım lezzetli oluyorAyçiçek ve mısır çok tehlikeliymiş. Onları kullanmıyoruz. Kuru fasulye zeytinyağlı olmaz sanki hiç.denemedim geriye tereyağı kalıyor. Hele organik koy tereyağı olursa tadından yenmez.
Ben 1.lik için demedim senin kiloyu görmek istediğimi söyledim canım benim 1. O kadar önemli değilÇok teşekkür ederim canım
Amin inşallah sizde 1.olursunuz
Akşam doydun mu canım sen sanki biraz zayıf kalmış gibi afiyet olsunMENÜM
9.30
1 haş yum
2 kk peynir
2dilim ekme
yeşillik
14.30
6 mercimekli köfte
2 marul
3 gün kurusu
18.30