Günaydın canım sağlıklı güzel bir hafta olur inşallahGünaydın efendim herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Kizlar benim aklima soyle bir sey var uyar mi size ? Burada ikiser ikiser ayrilsak birbirinize tel versek birbirimizin diyet kocu olsak yediklerimizi birbirimize yazsak hem buraya yazsak eksiklerde falan uyarsak kacamaklarda
Bana bole yanlis yapinca kizacak takip edecek bir arkadas okursa iyi olur ayni sekilde ben de ona dikkat edecegimolurrr mu???
Süper görünüyor kahvaltın.afiyet olsun canım
Bol yeşillikle güzel bir kahvaltı afiyet olsun
İyi gezmeler canım dikkatli olBiz bu gün görümceme gidiyoruz bakalım kaçamaksız gelirim inşallah kızlar.
Tesekkur ederimmBol yeşillikle güzel bir kahvaltı afiyet olsun
Tesekkur ederim canim. Ahh arkasindan bir avuc kabuklu fistik da yemeseydim harika olucaktiSüper görünüyor kahvaltın.afiyet olsun canım
Fıstık bnce çok iyi olmuş.sağlıklı karbonhidrat canım.sakın pişmanlık duyma.kilo yapmaz.1 kaşık reçel yemedin sıkıntı yokTesekkur ederim canim. Ahh arkasindan bir avuc kabuklu fistik da yemeseydim harika olucakti
Süper menü süper spor Harika gidiyorsunMenüm
sabah 6.30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30 klasik karatay kahvaltısı
Öğle 12.30
1 kase çorb.1 tabak etli türlü.1 kase cacık.
közlenmiş 1 kırmızı biber
Akşam
1 kase salata.çorba ve 1 avuç kuruyemiş
Çay
Su 2lt(yatana kadar 3 lt olur)
Spor leslie 3 mil
Daha ne olsun harikasinİyi akşamlar kızlar bugünki menüm: klasik Karatay akşam fırında balık yanında bol yeşillikle salata spor olarak 2bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?