- 30 Ocak 2017
- 13.488
- 197.542
- 598
Aynen süper olurTamam ben cumadan atayım garanti olsun her cumartesi dersim var çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen süper olurTamam ben cumadan atayım garanti olsun her cumartesi dersim var çünkü
Eline sağlık aquacım anneciğine yardım eden ellerin dert görmesin Allah razı olsun![]()
Boş verrr. Bu ay her şeyimizi ortaya koyuyoruz olan oldu geçti gitti. Sende güzel veriyorsun isteyince
Temizlik en güzel sporlardan biri bu arada. Akıllı saat varsa takın kalori göstergesi varsa kanıtlanır egzersize sayarızAllah razı olsun canım çalışınca yetişemiyor oda haklı ☺
Ellerine emeğine sağlık canım benim15 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu
️-0.970 yüzdeyle
Pembe Lotus
️
Tebrik ederim canımmaşallah ligden alamıyoruz. Aynı zamanda liste yıldızı seçildin. Haftaya rakibin benim
![]()
İkimizinde birer uyarısı vardı silindi
Eki Görüntüle 3560508
2 gün dokunulmazlık hakkın var canım
Dokunulmazlık hakkımı dün yaptım fazlasina gerek yok15 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu
️-0.970 yüzdeyle
Pembe Lotus
️
Tebrik ederim canımmaşallah ligden alamıyoruz. Aynı zamanda liste yıldızı seçildin. Haftaya rakibin benim
![]()
İkimizinde birer uyarısı vardı silindi
Eki Görüntüle 3560508
2 gün dokunulmazlık hakkın var canım
Kesinlikle canım hiç düşünme. Derinleşip kuracaksın. Farklı farklı şeyler hiç yoktan aklıma gelir bazen sonra bir bakıyorum ağlıyorum. Sonra diyorum manyak mısın kalk git işine gücüne bak. Hiç gereği yok. Hep iyiyi çağıralım dualarımızı edelim içimiz ferah ferah olsunEllerine emeğine sağlık canım benimtşk ederim diyetisyen daha iyi olabilirdi dedi söylemedim pide yediğimi bı kere
bu hafta kızımın stresinden gece uykularım kaçtı hep
Kabullendim ama her ne olursa kızımın yanında güçlü duracağım endokrin dr iyi huylu oluyor genelde korkmayın demişti, kötüsünü düşünüp stres olmaya gerek Allah'ım bir yol gösterir bize![]()
Ayy veririm dimiiDokunulmazlık hakkımı dün yaptım fazlasina gerek yok
Haftayada bırakmam ben ona göre 79 ucundan zor ama yinede umut edelim
Sen istesen haftaya 1ve üzeri kilo verirsin güçlü bir rakipsin bogazimizi tutuyoruzyarış başlasın o zaman
![]()
Verirsin tabikiAyy veririm dimiiheh arada benide fişekleyin böyle
![]()
Temizlik en güzel sporlardan biri bu arada. Akıllı saat varsa takın kalori göstergesi varsa kanıtlanır egzersize sayarız