• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

⚔️ 15 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu ⚔️

✨️-0.970 yüzdeyle Pembe Lotus Pembe Lotus 🥇✨
Tebrik ederim canım 😍👏🔥 maşallah ligden alamıyoruz. Aynı zamanda liste yıldızı seçildin. Haftaya rakibin benim 💪🫠
İkimizinde birer uyarısı vardı silindi 🎁

Eki Görüntüle 3560508

🥇 2 gün dokunulmazlık hakkın var canım
Ellerine emeğine sağlık canım benim ❤️ tşk ederim diyetisyen daha iyi olabilirdi dedi söylemedim pide yediğimi bı kere 🫣

bu hafta kızımın stresinden gece uykularım kaçtı hep
Kabullendim ama her ne olursa kızımın yanında güçlü duracağım endokrin dr iyi huylu oluyor genelde korkmayın demişti, kötüsünü düşünüp stres olmaya gerek Allah'ım bir yol gösterir bize ❤️🤲

⚔️ 15 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu ⚔️

✨️-0.970 yüzdeyle Pembe Lotus Pembe Lotus 🥇✨
Tebrik ederim canım 😍👏🔥 maşallah ligden alamıyoruz. Aynı zamanda liste yıldızı seçildin. Haftaya rakibin benim 💪🫠
İkimizinde birer uyarısı vardı silindi 🎁

Eki Görüntüle 3560508

🥇 2 gün dokunulmazlık hakkın var canım
Dokunulmazlık hakkımı dün yaptım fazlasina gerek yok 😅
Haftayada bırakmam ben ona göre 79 ucundan zor ama yinede umut edelim 😍
Sen istesen haftaya 1ve üzeri kilo verirsin güçlü bir rakipsin bogazimizi tutuyoruz 😂 yarış başlasın o zaman 👍

Ellerine emeğine sağlık canım benim ❤️ tşk ederim diyetisyen daha iyi olabilirdi dedi söylemedim pide yediğimi bı kere 🫣

bu hafta kızımın stresinden gece uykularım kaçtı hep
Kabullendim ama her ne olursa kızımın yanında güçlü duracağım endokrin dr iyi huylu oluyor genelde korkmayın demişti, kötüsünü düşünüp stres olmaya gerek Allah'ım bir yol gösterir bize ❤️🤲
Kesinlikle canım hiç düşünme. Derinleşip kuracaksın. Farklı farklı şeyler hiç yoktan aklıma gelir bazen sonra bir bakıyorum ağlıyorum. Sonra diyorum manyak mısın kalk git işine gücüne bak. Hiç gereği yok. Hep iyiyi çağıralım dualarımızı edelim içimiz ferah ferah olsun 💗

Bugün yediklerim
Sabah menemen yeşillik salatalık 1dilim süzme peynir 2dilim tm buğday ekmeği

Öğlen 1bardak ayran 15cig badem

Ara sade türk kahvesi 1 paket limonlu eti form

Akşam 5kofte bı kaç 10 olabilir patetes kızartması bir dilim patlıcan kızartması bunlar liste dışı oldu 🫣 1kepce mercimek çorbası salata

Spor 40dk yürüyüş adım Sayar açmayı unutmuşum 😬
Chocolita Chocolita

7.000 adım atmışım yoklukta attım bu adımı. Markete çıkmam gerekti eve yetişicem şuradan döneyim buradan gireyim derken bir şey çıktı şükür
Çünkü iftarı dışarıda yapacaktık. En azından yarısını yakmış oldum.
Yok ya gerçekten bana kilo aldıran şey tamamen abur cuburmuş ben bunu anladım.
Yemeğimi az yemiyorum bu arada ama ekmeğe dikkat ediyorum. Saldırır tarzda abur cuburum kalmadı. Arada yine oluyor ama eskisi gibi olamıyor
Ramazanın büyük etkisi oldu. Çünkü o naneyi akşam eşim evdeyken yiyemiyordum. Eşim çünkü hep tadımlık yer. O yokken saldırıya geçiyordum. Şimdi o aralıkta oruçluyum çok şükür. 21 gün uzak kalınca aramıyorsun. Böyle alışır gideriz inşallah. Akşamda zaten yemekle hemen doyuyorum. Niye çünkü bol su içiyorum
Suya yüklenelim kızlar gerçekten muhteşem sonuçlar gelecek. Boş mideye su ve hareket.

Eklentiler

• 1000020461.webp
    1000020461.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Selam canım kızlar

Sabah iki bol yumurtalı pankek
Öğlen yemeğinde sütlü müsli
Akşam sushiyi biraz kacırdık ama erken yedik
Adım 3 K
Bol su var

İyi akşamlar kızlar

Bugün iftarı dışarda yaptık okuldan bitkin geldim diye
Ama evdeki serile serpile sofralar olmayınca gözüm doymadı sanki. 😂

Sahur sadece su
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon tavuk İskender
Salata
1 şekersiz kola

Ara öğün
3 ceviz
1 kivi
Siyah çay

Su 1.5 lt şimdilik sahura kadar daha içerim
20 dk koşu bandı yürüyüş ( 10 dk da olssa artık sporu günlük ihmal etmeyeceğim)

Chocolita Chocolita

Back
X