12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Günaydın kızlar :)

Dünkü menüm

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 bıçak ucu acuka
Ara: Sade türk kahvesi,
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 kepçe nohut, 4 yemek kaşığı sebzeli pilav, bugün bir de sütlaç vardı yemekhanede sütlaçı çok severim karşı koyamadım 1 kase de sütlaç
Ara: ! kupa bardak yeşilçay
Akşam: 2 biber kızartması, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 adet örgü peynir

Günaydın hanımlar bu hafta diyete hiç uyamadım tartıda bunu bana gösterdi bu hafta 68.2 çok üzgünüm😟

Günaydın kızlar :KK43: bizim evde tartı yok geçen 2 hafta annemlerde kalmıştım orda tartılıyordum ne güzel :KK43: bu hafta sonu tartı alacağız.

Bu arada dünkü menüm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 adet örgü peynir
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı taze fasulye, 3 yemek kaşığı pilav
Akşam: 1 kase mevsim salata

15 dk leslie 3 mil yaptım 30 dk hiit pilates yaptım

Bu arada dünkü menüm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 adet örgü peynir
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı taze fasulye, 3 yemek kaşığı pilav
Akşam: 1 kase mevsim salata

15 dk leslie 3 mil yaptım 30 dk hiit pilates yaptım
canım sürpriz olur sana da işte ne güzel:)

ben de unutmadan menümü yazayım
sabah erken uyanmıştım canım da bişey istemedi sade kahve 1 kuru incir 2 ceviz yedim
saat 11 gibi karabuğday chia keten tohumu 3-4 çilek 1 kivi karıştırdım yedim
saat 15:00 da taze fasülye ve yoğurt yedim
akşam da menüm kalabalıktı ama az az yedim 2 kaşık taze fasülye mantar ve ıspanak köklerini fırında pişirdim onu yedim çok lezzetliydi tavsiye ederim salata bi dee yağsız tuzsuz makarna ama az ölçüde sarımsaklı yoğurt 1 kaşıkda kıymalı sos

Bende kilo bildirimi yapayım bu hafta cook gelemedim ama :KK43:
Gecen hafta 52.5
Bu hafta 52.4

bu arada ayaküstü bi arkadaşa uğramıştım o da umreden geldi hurma ve zemzem ikram etti tabiki geri çevirmedim
N Nana gelir şimdi bu ne kadar kuru meyve diye ama 1 günkurusu 1 kuru incir 1 hurma :KK66:
Ben buğu den itibaren akarım, kilomu bugün bildireceğim, menüden sorumlu devlet bakanı olurum :KK53:

X