• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00 karatay kahvaltı tabağı 1 has.yum

Öğle 12.30
7 mercimek köftesi.domates.salatalık.yeşillik

Akşam 18.45
1 tabak ali nazik kebabı.1 avuç kuruyemiş.1 hurma.çay

Saat 10da spor yaptım 5 mil leslie.sonra limonlu yeşilçay
Su 2.25lt.3 olur yatmadan
kızlar midem kötü biraz moralimi bozdu.yoksa güne süper başlamıştım.Allah beterinden korusun

Menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00 karatay kahvaltı tabağı 1 has.yum

Öğle 12.30
7 mercimek köftesi.domates.salatalık.yeşillik

Akşam 18.45
1 tabak ali nazik kebabı.1 avuç kuruyemiş.1 hurma.çay

Saat 10da spor yaptım 5 mil leslie.sonra limonlu yeşilçay
Su 2.25lt.3 olur yatmadan
kızlar midem kötü biraz moralimi bozdu.yoksa güne süper başlamıştım.Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun sıkıntı yok bence canını sıkma zaten bundan sonrasını daha rahat verebilirsin fazla bir şeyin yok

kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
Ben cok krize girdigimde genelde fotograflarima bakiyorum, tip olarak kendimi cok begenirim, o sekilde gaza geliyorum :))

kızlar komşumu gördüm eylül çok zayıflamışsın dedı :KK200::KK200: ihihihi :KK200:çok mutlu oldum tabikisi

kahvaltım
sucuklu 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
bır kaç çatal b.peynir
çay
1 parmak börek

ara
1 avuç kabak çekırdegı
kabuklu yer fıstıgı 1 avuç

öğle
nohut yemegı
1 kase yogurt
kerevız

akşam
y.mercimekli corba

ara
sade kahve gün kurusu kayısı

aman ooff yaz yaz bitmedi ne çok sey yemişim :skandal:

kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
İlk zamanlar oluyordu canım.ama tarçınlı ılık süt içerek geçiriyordum.sende bir dene istersen

Back
X