İyi akşamlar arkadaşlar kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum çünkü birlikte çıktığımız bu yolda yılmadan paylaşım yapmaya devam etmek bile çok önemli uzun bir listeyle başladık malum Nasrettin Hocanın Timurla karşılaşmasına dönmesin diye düşe kalka yola devam diyoruz azimliyiz
Sağol canım..inşallah geride kalır vee bir daha 6lı rakamları görmem..sende iyi gidiyorsun zümrem.maşallahhh maşallahKorhilalp zümrem suoer kilo vermişsin yine 61 lere dayanmışsın en kötü ihtimal 2 hafta içinde 60 lar geride kalacak 6 ayda 25 kiloya s
İse söyleyecek yok canım maşallah sana
Yok kız burdayız bırakır mıyız hiç ama azıcık bizi itmen gerekecek bu hafta hep beraber güzel bir sonuç için yarışalımamann haa dönmesin sakınnnnn... Herkes gitse bi 6-7 kişi bırakmazsınız gibi geliyor bana...
Evet yaaa bişeyler yapalım. Bi kere herkes sporu boşladı. Herkes spor yapsın artık mutlaka. Daha çok vakit ayıralım buraya. Bi de gruplara ayrılalım bakalım aramızda. Başka fikirleri olanlar varsa yazsın. Hayata geçirelim hemen. Vakit akıp geçiyor. 1 ay kaldı resmenYok kız burdayız bırakır mıyız hiç ama azıcık bizi itmen gerekecek bu hafta hep beraber güzel bir sonuç için yarışalım
amann haa dönmesin sakınnnnn... Herkes gitse bi 6-7 kişi bırakmazsınız gibi geliyor bana...
Ya ben yine yanlis yazmışım yok yaaa verdimAaaa sende mi kilo aldın.
Kimse cevap vermemisKizlar benim icin zurnanin zirt dedigi yere geldimben hic 62 altuna dusmedim ne zaman diyet yaparsam yapayim dusmedim 2012 2013 yillarinda haftada 11 saat spor yapiyodum bazwn daha fazla ama 11 saat sabit yine dusmememistim 62 den
Yine takilicam malesef biliyorum, iyi yani bu kiloya kadar spor yaomadan geldim. Sporu devreye sokucam ama yine kiramazsam 62 yi bana o zaman destek verin lutfen kiloniz takilfiginda ne yapiyorsaniz banada anlatin lūtfen
Canım ben kilom takildigimda üç öğün yiyordum iki öğüne düşürdüm ve metabolizma canlandı. benim için de 67 öyle bir kiloydu şu an gördüğüm her rakam 7 yıldır görmediğim rakamlar o yüzden zorlanıyorum..Kimse cevap vermemis
ben 13 14 yaşlarında ergenlıkte 60 uzerıne bır cıktım bır daha asla ınemedım 62 de takılıp duruyorum zaten 2 ogun yıyorum genelde başka yapabılecegım bır sey var mı ? 16 17 yılldır gormedım 60 altınıCanım ben kilom takildigimda üç öğün yiyordum iki öğüne düşürdüm ve metabolizma canlandı. benim için de 67 öyle bir kiloydu şu an gördüğüm her rakam 7 yıldır görmediğim rakamlar o yüzden zorlanıyorum..
benım mı 1.60Boyun kaç ki
ben 2 haftada bir takılıyorum mutlaka, akşam beş buçuk ya da en geç 6dan sonra bir şey yemeyip sadece kahve içiyorum birkaç kupa, o şekilde 100 gr da olsa eksi görebiliyorum.ben 13 14 yaşlarında ergenlıkte 60 uzerıne bır cıktım bır daha asla ınemedım 62 de takılıp duruyorum zaten 2 ogun yıyorum genelde başka yapabılecegım bır sey var mı ? 16 17 yılldır gormedım 60 altını
Sanada gunaydin canimm. Güzel bir hafta sonu dilerimGünaydın kızlar herkese Mutlu haftasonları
Sağol Canım bugün Bebek şölenine davetliyim umarım bana uygun gıdalar vardır yAda zararlı gıdalar için umarım ısrar etmezlerSanada gunaydin canimm. Güzel bir hafta sonu dilerim
Günaydın canım inşallah güzel bir haftasonu olurHerkese günaydın kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bir hafta sonu dilerim
Canım bence de metabolizmanı şaşırtman lazım.mesela protein çok tüketiyorsan biraz azaltıp onun yerine karbonhidratı artırabilirsin.bide spor çok etkili.haftada 5 gün en az sıkı şekilde spor yaparak kesin inersin 60 altınaben 13 14 yaşlarında ergenlıkte 60 uzerıne bır cıktım bır daha asla ınemedım 62 de takılıp duruyorum zaten 2 ogun yıyorum genelde başka yapabılecegım bır sey var mı ? 16 17 yılldır gormedım 60 altını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?