15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amann haa dönmesin sakınnnnn... Herkes gitse bi 6-7 kişi bırakmazsınız gibi geliyor bana...

Korhilalp zümrem suoer kilo vermişsin yine 61 lere dayanmışsın en kötü ihtimal 2 hafta içinde 60 lar geride kalacak 6 ayda 25 kiloya s
İse söyleyecek yok canım maşallah sana
Sağol canım..inşallah geride kalır vee bir daha 6lı rakamları görmem..sende iyi gidiyorsun zümrem.maşallahhh maşallah

amann haa dönmesin sakınnnnn... Herkes gitse bi 6-7 kişi bırakmazsınız gibi geliyor bana...
Yok kız burdayız bırakır mıyız hiç ama azıcık bizi itmen gerekecek bu hafta hep beraber güzel bir sonuç için yarışalım

Yok kız burdayız bırakır mıyız hiç ama azıcık bizi itmen gerekecek bu hafta hep beraber güzel bir sonuç için yarışalım
Evet yaaa bişeyler yapalım. Bi kere herkes sporu boşladı. Herkes spor yapsın artık mutlaka. Daha çok vakit ayıralım buraya. Bi de gruplara ayrılalım bakalım aramızda. Başka fikirleri olanlar varsa yazsın. Hayata geçirelim hemen. Vakit akıp geçiyor. 1 ay kaldı resmen

Kimse cevap vermemis

Kimse cevap vermemis
Canım ben kilom takildigimda üç öğün yiyordum iki öğüne düşürdüm ve metabolizma canlandı. benim için de 67 öyle bir kiloydu şu an gördüğüm her rakam 7 yıldır görmediğim rakamlar o yüzden zorlanıyorum..

ben 13 14 yaşlarında ergenlıkte 60 uzerıne bır cıktım bır daha asla ınemedım 62 de takılıp duruyorum zaten 2 ogun yıyorum genelde başka yapabılecegım bır sey var mı ? 16 17 yılldır gormedım 60 altını

ben 2 haftada bir takılıyorum mutlaka, akşam beş buçuk ya da en geç 6dan sonra bir şey yemeyip sadece kahve içiyorum birkaç kupa, o şekilde 100 gr da olsa eksi görebiliyorum.

Canım bence de metabolizmanı şaşırtman lazım.mesela protein çok tüketiyorsan biraz azaltıp onun yerine karbonhidratı artırabilirsin.bide spor çok etkili.haftada 5 gün en az sıkı şekilde spor yaparak kesin inersin 60 altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…