• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sporumu yaptım.müthiş bir enerjiyle başladım güne.şimdi yeşil çay içeceğim.bu hafta hedefim en azından 60.9 olmakkk:dua:ama hala regl olmadmo_O5 gün geçti:oha::skandal:...umarım hedefime ulaşmamı engellemez inşallahhh:KK37:

selam herkesee, cok sükür iyilestim yalniz bu sefer yatili misafirim var malum bende birlikte yiyip iciyorum :110:
haftaya tarti gününe kadar insallah toparlarim.

Bu arada ilk 3 aciklandimi kacirdimmi msjlari? Tebrik ediyorum arkadaslari :KK200:

selam herkesee, cok sükür iyilestim yalniz bu sefer yatili misafirim var malum bende birlikte yiyip iciyorum :110:
haftaya tarti gününe kadar insallah toparlarim.

Bu arada ilk 3 aciklandimi kacirdimmi msjlari? Tebrik ediyorum arkadaslari :KK200:
Malesesef tembel anka bakamadı. Akşam çocuklarla uğraşırken uyumuş kalmışım sabah da 8 de evden çıktık arkadaşa kahvaltıya geldik.

20170415_130236.webp
kizlar harika oldu cok begendim. Dun igkuma cilekli yogurt yapmistim yemedi bende ucine bal katim derun dindurucuyq attim hrika olmus benim bu yazki dondurmam olacak kendisi :KK200:

Kızlar sporumu yaptım.müthiş bir enerjiyle başladım güne.şimdi yeşil çay içeceğim.bu hafta hedefim en azından 60.9 olmakkk:dua:ama hala regl olmadmo_O5 gün geçti:oha::skandal:...umarım hedefime ulaşmamı engellemez inşallahhh:KK37:
Süpersin maşallah sana engel olmaz spor yapıyorsun ya

MENÜM
8.30
1 yum yağda
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
14.30
Türk kahvesi
18.30
1 dilim ekmek
2 küçük parça haşlama
yoğurtlu karnabahar
su şimdilik 2 lt
spor belki yürürüm haftasonu genelde pek çıkmıyorum ama niyetim var gibi

İyi akşamlar arkadaşlar pek kimse uğramamış akşama doğru, bakalım kimler neler yedi hadi paylaşın bekliyorum

MENÜM
8.30
1 yum yağda
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
14.30
Türk kahvesi
18.30
1 dilim ekmek
2 küçük parça haşlama
yoğurtlu karnabahar
su şimdilik 2 lt
spor belki yürürüm haftasonu genelde pek çıkmıyorum ama niyetim var gibi
Afiyet olsun cnm.sabahki ekmeği 1 dilime düşürsen daha da güzel olur.onun dışında menün iyi

Back
X