- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Sanada canımHerkese musmutluuu harika bir haftasonu diliyorum hanımlar!!![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada canımHerkese musmutluuu harika bir haftasonu diliyorum hanımlar!!![]()
inşallah inersin. çok güzel kilo vermişsin valla hayran kaldımKızlar sporumu yaptım.müthiş bir enerjiyle başladım güne.şimdi yeşil çay içeceğim.bu hafta hedefim en azından 60.9 olmakkkama hala regl olmadm
5 gün geçti
...umarım hedefime ulaşmamı engellemez inşallahhh
![]()
Malesesef tembel anka bakamadı. Akşam çocuklarla uğraşırken uyumuş kalmışım sabah da 8 de evden çıktık arkadaşa kahvaltıya geldik.selam herkesee, cok sükür iyilestim yalniz bu sefer yatili misafirim var malum bende birlikte yiyip iciyorum
haftaya tarti gününe kadar insallah toparlarim.
Bu arada ilk 3 aciklandimi kacirdimmi msjlari? Tebrik ediyorum arkadaslari![]()
Çok sağol canım.Teşekkürlerinşallah inersin. çok güzel kilo vermişsin valla hayran kaldım![]()
Oooh süper olur bencede.bnde dondurma kalıpları var onlarla deneyebilirimEki Görüntüle 1982712 kizlar harika oldu cok begendim. Dun igkuma cilekli yogurt yapmistim yemedi bende ucine bal katim derun dindurucuyq attim hrika olmus benim bu yazki dondurmam olacak kendisi![]()
Dondurma kalibi nasil bir sey canim foto atar misinOooh süper olur bencede.bnde dondurma kalıpları var onlarla deneyebilirim![]()
Canım ikeadan almıştım geçen yaz.çok uygun fiyataDondurma kalibi nasil bir sey canim foto atar misin
Süpersin maşallah sana engel olmaz spor yapıyorsun yaKızlar sporumu yaptım.müthiş bir enerjiyle başladım güne.şimdi yeşil çay içeceğim.bu hafta hedefim en azından 60.9 olmakkkama hala regl olmadm
5 gün geçti
...umarım hedefime ulaşmamı engellemez inşallahhh
![]()
İyi gezmeler sultanımMalesesef tembel anka bakamadı. Akşam çocuklarla uğraşırken uyumuş kalmışım sabah da 8 de evden çıktık arkadaşa kahvaltıya geldik.
Harikasın afiyet olsunEki Görüntüle 1982712 kizlar harika oldu cok begendim. Dun igkuma cilekli yogurt yapmistim yemedi bende ucine bal katim derun dindurucuyq attim hrika olmus benim bu yazki dondurmam olacak kendisi![]()
Ayy harika ben de alayim vardir insallah dahaCanım ikeadan almıştım geçen yaz.çok uygun fiyataEki Görüntüle 1982755
Afiyet olsun cnm.sabahki ekmeği 1 dilime düşürsen daha da güzel olur.onun dışında menün iyiMENÜM
8.30
1 yum yağda
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
14.30
Türk kahvesi
18.30
1 dilim ekmek
2 küçük parça haşlama
yoğurtlu karnabahar
su şimdilik 2 lt
spor belki yürürüm haftasonu genelde pek çıkmıyorum ama niyetim var gibi
Tartı sonrası rehaveti heralde ben de ekmek fazla oldu diye düşünmüştüm haklısınAfiyet olsun cnm.sabahki ekmeği 1 dilime düşürsen daha da güzel olur.onun dışında menün iyi