MasaAllahKızlar bugn çok yoğunum.menümü şimdiden vereyim
Sabah 6.30 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.00
1.5 haş yum.2 kk lor.2 çeri 1 salatalık.1 kırm.biber.2 ceviz.
23 zeytin.yarım muz.açık çay
1 kupa yeşil çay limonlu
Öğle 12.30 da yerim
1 kase tarhana çorb.1 tabak börülce.1 bardak kefir.
Akşam 18.45te yerim=öğlenin aynısı+salata
1 avuç ayçekirdeği
Su şuan 1.25lt oldu.3 e tamamlarım
Spor 55dk
Aktardan aldım (fitoform)Nerden aldın canım tam adı neydi
Mahvetti derken neler oldu mesela canım.Evlimutluanne o benim böbreklerimi mahvetti. Dikkatli kullan.
Evet ama spora gidiyorum hergün 2 saat spor salonunda kalıyorum diyette yapıyorum bunlarda etki göstermiştir.Anladım iyiymiş canım.1 kilo 3 günde büyük bişey
Çok ağrıdı ağrısından duramadım.Mahvetti derken neler oldu mesela canım.
Çoook sağol canım.dikkat etmeye çalışıyorum.seninde kilon çok iyi maşallahMasaAllah
Menü çok iyi
Sporda
Baya istikrarlisin
Anladım.tabii ki etkilidir.devam o zamanEvet ama spora gidiyorum hergün 2 saat spor salonunda kalıyorum diyette yapıyorum bunlarda etki göstermiştir.
Ohhhh misBi kahveyanına da bir hurma güzel gidiyor
Çok g3cmis olsun canımSlm hanımlar kaç gündür çocuklarım hasta o yüzden yoktum.
Kah.
5 form bisküvi
Salata yaptım peynir ve zeytin
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye
4 yk pilav
Aksam
3 yumurtadan Çıldır
1 sade t.kahvesi
Pek şu içemesemde 1 lt icmisimdir
bugün de aldım canım. iyi oldum bayağı. inşallah cuma y kadar etkisini atarım sen nasılsın?Bluelight14 cnm nasil oldun senin antibiyotikler bittimi?
Canım artık bizim ve ailemizin beslenme alışkanlıkları büsbütün değişiyor.bizde de öyle poğaça fln yapınca eşim niye yaptın ki diyor.pilav kola patates tüketmiyoruz.paketli gıda girmiyor eve.zayıflamanın yanında sağlıklı olmak da büyüm bir artı.seni de güzel aileni de tebrik ederimKendi adina bugün mutlu olduğum şeyler var
Kizimin okul sergisi vardi bugun. Sergide tuzlu ve iki çeşit te tatlı kurabiye vardı ikramlık, karnım aç olmasina rağmen yemedim
Sonrasında alışveriş merkezi ne gittik (ilçeye göre düşünün küçük bir yer) karışık ızgara istedim çocuklara köfte patates.. menümüzun yanında kola geldi ve kızım(6 yasinda) bu ne dedi okadar mutlu oldum ki ne adını ne tadını biliyor.. tadına bak istersen dedim baktı ve içmedi:) Benim tabağında ızgara nin dışında pirinç pilavı dondurulmuş patates kızartması bolca vardı ama yemedim masamızdaki pilavlar yenmedi patates kız baya arttı sadece etler ve ayran tüketildi.. hem kendi adıma hem de ailem adına çok s3vindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?