15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MasaAllah
Menü çok iyi
Sporda
Baya istikrarlisin

Selam kızlar. Sabah erkenden eşim çocuklara bakarken dışarda yarım saat hızlı tempoda yürüdüm geldim. Çok iyi oldu. Akşam da stepper da yarım saat yaparım. Cumaya sabit çıkmaya çalışıyorum artık hafta sonu aldığım kiloları vericem en fazla.

Ben de sabah (07:30) 'de 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 zeytin, 1 ince dilim kızarmış ekmek yedim.
İşte öğle yemeğine gitmedim. saat 1'de 1 kutu süt içtim. ama buguün ders anlatacağım için az önce 1 adet şinitzel (sadece şinitzel ekmek arası değil ve patates yok) yedim. yememeliydim ama sersemledim 1 az bugun. Kan şekerim düştü büyük ihtimalle o yüzden yedim. Akşam yemeği de yemem artık. Ya da çok az salata fln yerim.

Slm hanımlar kaç gündür çocuklarım hasta o yüzden yoktum.
Kah.
5 form bisküvi
Salata yaptım peynir ve zeytin
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye
4 yk pilav
Aksam
3 yumurtadan Çıldır
1 sade t.kahvesi
Pek şu içemesemde 1 lt icmisimdir

MENÜM
8.30
2 haş yum
1 kk peynir
yeşillik
1 dilim ekmek
1430
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur
19.00
ton balıklı salata
su 2lt

Çok g3cmis olsun canım suyu arttırmaya çalış

Kendi adina bugün mutlu olduğum şeyler var
Kizimin okul sergisi vardi bugun. Sergide tuzlu ve iki çeşit te tatlı kurabiye vardı ikramlık, karnım aç olmasina rağmen yemedim
Sonrasında alışveriş merkezi ne gittik (ilçeye göre düşünün küçük bir yer) karışık ızgara istedim çocuklara köfte patates.. menümüzun yanında kola geldi ve kızım(6 yasinda) bu ne dedi okadar mutlu oldum ki ne adını ne tadını biliyor.. tadına bak istersen dedim baktı ve içmedi:) Benim tabağında ızgara nin dışında pirinç pilavı dondurulmuş patates kızartması bolca vardı ama yemedim masamızdaki pilavlar yenmedi patates kız baya arttı sadece etler ve ayran tüketildi.. hem kendi adıma hem de ailem adına çok s3vindim

Canım artık bizim ve ailemizin beslenme alışkanlıkları büsbütün değişiyor.bizde de öyle poğaça fln yapınca eşim niye yaptın ki diyor.pilav kola patates tüketmiyoruz.paketli gıda girmiyor eve.zayıflamanın yanında sağlıklı olmak da büyüm bir artı.seni de güzel aileni de tebrik ederim bnce zayıflama bir yana bu bilinci geliştirmek büyük başarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…