15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese...
Sabah 6 dan beri ayaktayım. Mutfağa giriştim. Şurayı da yapayım burayı da yapayım derken dolapları buzdolabını silivermişim. kahvaltı yapıp camını da sileceğim inşallah... Belki duvarlara da girişirim. İçime kakılmış kaçtı heryeri silip patlatasım var.

Ohhh miss ne guzel ben bebegimden evi topla yrmek yap bulasik kaldir bebege yemek yedir cocugu oyala derken pert oluyorum bi kalkisamadim o islere hep kafamin bir kenarinda beni rahatsiz ediyo

Maşallah diyelim canım

Menüm
Sabah 6.30 1bardak ceviz su kürü

Kahvaltı 7.30
1 yum kapama.3 çeri.12 zeytin.1 salatalık.3 kk eski kaşar.1 yk biberli ezme.3 ceviz.çeyrek muz.açık çay

Öğle 12.30
1 kepçe çorb.1 tabak börülce.bol salata.1 hurma

Akşam 18.30da yerim
2 dilim fırında somon.bol ızgara sebze.1/2 bardak şalgam suyu

Su 2.5lt şu an 3 olur.
Spor 1sa

Canısı keşke Benide etiket yapsaydın

İyi akşamlar arkadaşlar

MENÜM,
7.30
1 haş. yum
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek
14.00
1 sb kefir
1 muz
17.30
balık
salata
su 1 lt yatana kadar 2.5lt içerim diye planladım

Geliyorum o zaman hazır olun canım şuan spor salonundayım çıkınca yazarım bebeğim
Tamam canım kolay gelsin. Hoşgeldin aramıza. Cuma tartılıp kilonu bildirirsin gelecek haftadan itibaren yarışta olursun.. Vayy geçen sene hamile kalınca bişey anlamamıştım inşallah bu sene beraber erir güzelleşiriz

12. Mart
İyi akşamlar arkadaşlar

MENÜM,
7.30
1 haş. yum
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek
14.00
1 sb kefir
1 muz
17.30
balık
salata
su 1 lt yatana kadar 2.5lt içerim diye planladım
Canım balıktan sonra 2-3 kaşık tahin ya da 2 kibrit kutusu kadar glukoz şurubu olmayan tahin helvası yemelisin. Balıktaki ağır metalleri alırmış.

12. Mart
Canım balıktan sonra 2-3 kaşık tahin ya da 2 kibrit kutusu kadar glukoz şurubu olmayan tahin helvası yemelisin. Balıktaki ağır metalleri alırmış.
Korkumdan yemedim ağzım değerse bırakamam regl oldum diye , normalde ayrılmaz üçlü soğan balık helva benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…