- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
Doymuyorum ama mecbur midem küçülsün az uzun aralıklarla yemeye alışayım diye sıkıyorum dişimiÇok lezzetli olmuştur eminim salatan..afiyet olsun
Çok az yemişsin.doyuyursan ne iyi canım.afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doymuyorum ama mecbur midem küçülsün az uzun aralıklarla yemeye alışayım diye sıkıyorum dişimiÇok lezzetli olmuştur eminim salatan..afiyet olsun
Çok az yemişsin.doyuyursan ne iyi canım.afiyet olsun
Afiyet olsun istikrarlı gidiyorsun şu sıralarMenüm
Sabah 6 30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00
1 has yum.3 çeri.2 kk eski kaşar.20 zeytin.2 silor salatalık
2 ceviz.açık çay
Öğle 12.00
1 kase sebze çorb.1 tabak kıymalı kabak yemeği.
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
7 fırın köfte.1 soğan ızgara.1/2 bardak şalgam suyu
1 avuç çiğ kuruyemiş
Su 3lt
Spor 5 mil
Az yemek bende metabolizmamın yavaşlamasına neden oluyor.sana da o yüzden sormuştum.bu ara sıkı tutuyorum canım.ramazana kadar ne kadar verirsem kârAfiyet olsun istikrarlı gidiyorsun şu sıralar
Canım 5 mille kaç kalori yakılıyor biliyor musun ?Menüm
Sabah 6 30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00
1 has yum.3 çeri.2 kk eski kaşar.20 zeytin.2 silor salatalık
2 ceviz.açık çay
Öğle 12.00
1 kase sebze çorb.1 tabak kıymalı kabak yemeği.
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
7 fırın köfte.1 soğan ızgara.1/2 bardak şalgam suyu
1 avuç çiğ kuruyemiş
Su 3lt
Spor 5 mil
Canım kiloya göre yakılan kalori değişir ama ortalama 300-360 kcal yakılırCanım 5 mille kaç kalori yakılıyor biliyor musun ?
Hımm sağol canım. Bu kaloriye taktım ben son zamanlarda daCanım kiloya göre yakılan kalori değişir ama ortalama 300-360 kcal yakılır
Hayır canım bu bitki çayı şişkinlik sorunu için zayıflatıyor güzel tuvalete çıkartıyor iyi geliyor yani tadıda güzel bunun hapı da varmış ama ben çayı tercih ettim bu 3.günüm ve tartıda 1 kilo eksik çıktım.O da hebalife gibi bir gıda takviyesi dimi
Hayır canım bu bitki çayı şişkinlik sorunu için zayıflatıyor güzel tuvalete çıkartıyor iyi geliyor yani tadıda güzel bunun hapı da varmış ama ben çayı tercih ettim bu 3.günüm ve tartıda 1 kilo eksik çıktım.
Anladım iyiymiş canım.1 kilo 3 günde büyük bişeyHayır canım bu bitki çayı şişkinlik sorunu için zayıflatıyor güzel tuvalete çıkartıyor iyi geliyor yani tadıda güzel bunun hapı da varmış ama ben çayı tercih ettim bu 3.günüm ve tartıda 1 kilo eksik çıktım.