Canım ben çok kararlıyım bu hafta da.haftasonu iki günde 5 mil yaptım.kaçamaksız geçti.inşallah 61leri görürüm.bizim yarışın birincisi şimdiden benim o zamanBizim bi yarış vardı dimi. Ben kesin kaybettim.bu gün 1 kilo 200 gr fazla çıktım
Hoşgeldin yuvana. Tartıldın mı sabah.
O da hebalife gibi bir gıda takviyesi dimiFitoform kullanmaya başladım.
Düzenli spor diyet ile birlikte umarım işe yarar
Geçmiş olsun şimdi nasılİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasınİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
yemekleri zeytinyağlı mı yiyorsun, tereyağlı mı? bir de haftada ortalama kaç kg veriyorsunMENÜM
10.00
4 dilim peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
3 dilim salatalık
14.30
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
3 badem
17.40
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
su 1.5 lt şimdilik
spor akşam yürüyüş 30 dakika civarı
Çok lezzetli olmuştur eminim salatan..afiyet olsunsabah: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
az önce kocaman bir tabak beyaz peynirli salata yedim, sirkeli ve limonlu. salata kurutma kabına yaptım salatayı, devasa bir şey oldu, kalanını da ilerleyen saatlerde bitiririm muhtemelen. birkaç gün bu şekilde beslenicem, inşallah sonuç alırım. kaloriyi çok azaltmadıkça kilo veremiyorum o yüzden salatayla bu işi çözmeyi umuyorum. ilerleyen günlerde lor peyniri, haşlanmış mercimek vs. de eklicem salataya beyaz peynir yerine.
Çok az yemişsin.doyuyursan ne iyi canım.afiyet olsunMENÜM
10.00
4 dilim peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
3 dilim salatalık
14.30
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
3 badem
17.40
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
su 1.5 lt şimdilik
spor akşam yürüyüş 30 dakika civarı
Sızma zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum spor hiç yapmıyorum nerdeyse ortalama bir kg gidiyor yavaş biraz ama hiç yoktan iyidiryemekleri zeytinyağlı mı yiyorsun, tereyağlı mı? bir de haftada ortalama kaç kg veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?