İnşallah canım tamam yazarımTamam canım kolay gelsin. Hoşgeldin aramıza. Cuma tartılıp kilonu bildirirsin gelecek haftadan itibaren yarışta olursun.. Vayy geçen sene hamile kalınca bişey anlamamıştım inşallah bu sene beraber erir güzelleşiriz
Sen zaten nasıl şimdiye kadar farketmedin hayret.. Sen ki forumda en çok karşılaştığınız üyelere aday gösterilmiş birisin. Nasıl kaçırdın burayıİnşallah canım tamam yazarımçok mutlu oldum Benide aranıza aldığınız için çok sağol bitanesin
Yok bir ara denk geldim birşeyler karıştı uğrayamadım sorma bu topiklerde meşhur oldum gitti valla zayıflayayım hemen adımıSen zaten nasıl şimdiye kadar farketmedin hayret.. Sen ki forumda en çok karşılaştığınız üyelere aday gösterilmiş birisin. Nasıl kaçırdın burayı
Sahalara hızlı bir giriş seni kim tutar canım benim hoş geldin iyi ki geldinGeliyorum o zaman hazır olun canım şuan spor salonundayım çıkınca yazarım bebeğim
Bu ara çok yoğunum canım 23 nisan telaslarim had safhada hem öğrencilerim hem de kızımın okulu derken helak oluyorum.. sen nasilsin kuzum kilonu sormak istiyorum ama
Evet sahalara hızlı bir giriş yaptım canım Allah kolaylık versin kilom 74 ama herkes yüne 65 kg diyor işte taktım kafaya tartıdaki rakama spor hocamda kas oldun normal tartıda +çıkman diyor işte şu 68 kg görmek istiyorumSahalara hızlı bir giriş seni kim tutar canım benim hoş geldin iyi ki geldin
Bu ara çok yoğunum canım 23 nisan telaslarim had safhada hem öğrencilerim hem de kızımın okulu derken helak oluyorum.. sen nasilsin kuzum kilonu sormak istiyorum ama
Unutmuşum ben görüyor Musun ayrılmaz ikili
Unutmuşum ben görüyor Musun ayrılmaz ikili
Hoşbulduk canım benim nasılsın iyi misin yoğunsun galiba Allah kolaylık versin
GünaydınGünaydın hanimlar
Anka canım kuzucuklar nasıl iyi mi
Hoşbulduk canım bende yaşlanıyorum burada malesefHoş geldin cs
Hos geldin canim.seni gördüğüme çok sevindim
Çok şükür iyi sayılırım . Hala kilo vermeye çalışıyorum. Burda yaşlanıcam sanırım
Sen nasılsın.
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese kızlar. Dağılıyor muyuz ne paylaşım azalmış
Ben geçen cuma kilolarını girmemişim yaa kusura bakmayın girdim sanıyorum. Yarın ikisini bir gireyim artık olur mu...
Valla yaz arada canım yaa. Sen olmayınca olmuyor çok belli oluyor yokluğun...
İyiler canım çok şukur. Büyük oğlum geçenlerde küçük bi kaza geçirdi korkuttu ama geçti çok şukur. Tabi şimdi bi naz bi niyaz uğraştırıyor hala.
Sen görürsün canım emin olGünaydın kızlar.. tartı öncesi son gün yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?