Cnm ben 11 haftalikken erkege benziyor dedi 11+6 da ikili testte % 90 dedi belli oluyor ama bebegin pozisyonuna bagli genelde hayirlisi olsun insallah gosterir senin bebisteaaa kızlar cinsiyet 12 haftalıkken falanda görülebiliyor mu ? bende mayıs 7 de gitcem taramaya 12+3 oluyo o zaman bakalım gözükecek mi bebişimmm
Gunaydin canim kotu bi ruyayla uyanmissin gercekten hayirlara vesile olur insallah bende ilk zamanlar her gwce ruyamda bebegimi doguruyordum onu babasina veriyorlardi anneyi kaybettik diyorlardi surekli aynisini goruyordum esimle kaynanama anlatmistim onlarda tabi dalga geciyorlardi benimle ama hamilelerde bu cok oluyormus takma kafana insallah Allah in izniyle sag saglim alicaz bebeklerimizi kucagimizaKizlar gunaydin.. kotu bi ruya gordum hayrolsun diyim..
insan ister istemez etkilenio..
bu gece ruyamda beyz bu tuvalettyim kendimi sildikce pembe pembe Allhim kanamam var diyorum yere bakiyorum.
Bas parmagim kadar boyu bebegim..
Bir gun oncede ruyamda adet olmusum oyle biliyorum kendimi bisey gormuorum ama..
hic kendimi boyle seylerle tedrgin etmiyorum normalde sadece dikkat ediyorum nolur nolmaz diye.. ruya gozumun onunde..
Allahim guzel hayrli ruyalar nasip etsin
Amin canim Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.. ister istemez etkilendim o goruntu kaldi gozumun onunde..Gunaydin canim kotu bi ruyayla uyanmissin gercekten hayirlara vesile olur insallah bende ilk zamanlar her gwce ruyamda bebegimi doguruyordum onu babasina veriyorlardi anneyi kaybettik diyorlardi surekli aynisini goruyordum esimle kaynanama anlatmistim onlarda tabi dalga geciyorlardi benimle ama hamilelerde bu cok oluyormus takma kafana insallah Allah in izniyle sag saglim alicaz bebeklerimizi kucagimiza
Evet canim etkileniyor insan aklimiz bebislerde oluyor ister istemezde oyle ruyalar görüyoruz hayirlisi olsun hepimiz icin :)Amin canim Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.. ister istemez etkilendim o goruntu kaldi gozumun onunde..
canım bende böyle rüyalar sık görüyorum bu bilinç altımızda yatan şeyler olmasın hani bebeğimizi her şeyden esirgiyoruz ya bi şey olur korkusundan bende hep bebeğimi düşürüyorum ALLAH KORUSUN rabbim hayırlı rüyalar nasip etsinKizlar gunaydin.. kotu bi ruya gordum hayrolsun diyim..
insan ister istemez etkilenio..
bu gece ruyamda beyz bu tuvalettyim kendimi sildikce pembe pembe Allhim kanamam var diyorum yere bakiyorum.
Bas parmagim kadar boyu bebegim..
Bir gun oncede ruyamda adet olmusum oyle biliyorum kendimi bisey gormuorum ama..
hic kendimi boyle seylerle tedrgin etmiyorum normalde sadece dikkat ediyorum nolur nolmaz diye.. ruya gozumun onunde..
Allahim guzel hayrli ruyalar nasip etsin
bana da ben hatta bı 3, kutuyu kendım aldım ama pek içmedim 3. yu ama faydasını gören cok düşük önlüyor ilaç günde 3 tane alıyordum bençok sagol canım ya bana ne kadar kullanacagımı solemedi sadece bunu al dedi
Goo.n die bir site canimhangi site demiştiniz?Bende bir bakayım :)
canım ben uyeyım nuune ısteyınce mı yolluyorlar yoksa dırek mıGoo.n die bir site canim
Uye olunca numune geliyir bir iki gune kadarcanım ben uyeyım nuune ısteyınce mı yolluyorlar yoksa dırek mı
Gözün aydin canm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinKizlarrr supruzim var kontrolum vardi bugun test sonucum sukurler olsun iyi cikti ve oglum olcak allhin izniyle minicik şeysi var
bende haftaya gidecem zeka testıne normalde bu haftadı söylerler mı ya cok heyecanlanıyorum böyle ögrenenleri görunce darısı bana anniş :)Kizlarrr supruzim var kontrolum vardi bugun test sonucum sukurler olsun iyi cikti ve oglum olcak allhin izniyle minicik şeysi var
Amin canim hepimizin isallahGözün aydin canm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Ikili test icin gitmustim iste hemde kontrolum vardi ay parmaklari var minicik ben kiz hissediyordum hala saskinim doktorun cihazi iyiyse bebekte nirmal pozisyondaysa gorulebiliyormus canimbende haftaya gidecem zeka testıne normalde bu haftadı söylerler mı ya cok heyecanlanıyorum böyle ögrenenleri görunce darısı bana anniş :)ya banada söylesinler
ben günde 2 tane alıyorum ilk kutuyu kullanıyorum henuz yeni başladım zaten bakalım artık bi dahaki kontrolde ögrenirim heraldebana da ben hatta bı 3, kutuyu kendım aldım ama pek içmedim 3. yu ama faydasını gören cok düşük önlüyor ilaç günde 3 tane alıyordum ben
AY İNŞALLAH BENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİMIkili test icin gitmustim iste hemde kontrolum vardi ay parmaklari var minicik ben kiz hissediyordum hala saskinim doktorun cihazi iyiyse bebekte nirmal pozisyondaysa gorulebiliyormus canim
NE GÜZEL YA PARMAKLARINA KADAR GÖRMEK RABBİM KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYIDA NASİP ETSİN OĞLUŞUNUAY İNŞALLAH BENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİM
Oooo biri daha öğrendi. Hadi hayırlısı olsun cok sevindimKizlarrr supruzim var kontrolum vardi bugun test sonucum sukurler olsun iyi cikti ve oglum olcak allhin izniyle minicik şeysi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?