Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri
- Konu Sahibi Seebneem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
Allah yardimci olsun canım benimde Şubat 1 de bitiyo iznim sonrada işten ayriliyorum yaza kadar çalışmayı dusunmuyorumSon haftamm bitio izin
Hastanelerde rapor arıcam mecbur napım ama bebekle nasıl gidicem bilmiyorum Allahım hepimize hayırlı kapılar açsın
- 18 Haziran 2013
- 1.841
- 972
- 133
- 18 Aralık 2021
İmkan olsa ücretsiz izin alacaktım ama şimdi bilmiyorum ya cok kucuk daha yavrucumAllah yardimci olsun canım benimde Şubat 1 de bitiyo iznim sonrada işten ayriliyorum yaza kadar çalışmayı dusunmuyorum
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
- 1 Ocak 1970
Bizde biraz zorlanacaz tek maaşla ama yavrum için mecburum daha çok küçük bırakmam onu şimdiİmkan olsa ücretsiz izin alacaktım ama şimdi bilmiyorum ya cok kucuk daha yavrucum
- 20 Mart 2015
- 1.059
- 717
- 123
- 32
- 1 Ocak 1970
E="esiiir, post: 44433367, member: 485152"]Erkekler hep aynı boşverin Kızlr
Biogaia bize de ii geldi
Bi de iki güne bir yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum rahat oluo şükür
Ama aklım iznimde ya 17 OCAK bitio Bize hala muhtaç yavrucuklar[/QUOTE]
Canim başladn mi ise nasıl gidiyor alısti niz mi biraz ben resmi olarak 29 ocak ama şubat birde gidecegim yarınggün iki ay sen yararlanamıyor musun bu haktan
Biogaia bize de ii geldi
Ama aklım iznimde ya 17 OCAK bitio Bize hala muhtaç yavrucuklar[/QUOTE]
Canim başladn mi ise nasıl gidiyor alısti niz mi biraz ben resmi olarak 29 ocak ama şubat birde gidecegim yarınggün iki ay sen yararlanamıyor musun bu haktan
- 20 Mart 2015
- 1.059
- 717
- 123
- 32
- 1 Ocak 1970
Tabi oda dogru ama benim ilaç iayi geldi biogain rahatladı artık kendi de yavaş yavaş alıştı çıkarıyor bir tek gece uyumuyor aglamaiyor ama benimle oturmak istiyor ilgi istiyor o yoruyor beni gaz sorunu yeğenime vardı büyüyene kadar annesi baya yipranmistiUmutlarını köreltmek istemem ama 3 ayda bitmiyor gaz biz su An 3.5 aylığız hala Gazımiz tam gaz devam tabi Bebek'ten bebege değişir umarım sizinki geçer 3. Ayda
- 20 Mart 2015
- 1.059
- 717
- 123
- 32
- 1 Ocak 1970
bende şubat 1 den beri çalışıyorum cok zor yaaa yarım gün ama dayanamıyorum alıştın mı cnmİmkan olsa ücretsiz izin alacaktım ama şimdi bilmiyorum ya cok kucuk daha yavrucum
- 18 Haziran 2013
- 1.841
- 972
- 133
- 18 Aralık 2021
Canim başladn mi ise nasıl gidiyor alısti niz mi biraz ben resmi olarak 29 ocak ama şubat birde gidecegim yarınggün iki ay sen yararlanamıyor musun bu haktan[/QUOTE]E="esiiir, post: 44433367, member: 485152"]Erkekler hep aynı boşverin Kızlr
Biogaia bize de ii geldi
Ama aklım iznimde ya 17 OCAK bitio Bize hala muhtaç yavrucuklar
15 tatil girdi canm daha başlamadım doldurmam gereken ders saati oldugu için işe yaramıyor o hak
- 9 Nisan 2014
- 188
- 48
- 48
- 35
- 1 Ocak 1970
- 18 Haziran 2013
- 1.841
- 972
- 133
- 18 Aralık 2021
Benmki de tatilde üşüttü mü ne iki gündür öksürük boğaz burun dolu içim acıo öksürürken ya ciğerden gelioNasılsınız arkadaşlar bebislrr nAsıl durumlar bizim oğlan halen gazlı karni gürül gurul kabızlık vardı halen devam ediyo sizde nasıl bebekler tek ben mi böyleyim sürekli gaz çıkarıp duruyo ıkınıp:-|
Ve sürekli gaz cıkarıo herhalde baya üşüttü
Dün 9 kez altını değiştim normalde 3-4 olurdu en fazla
Allahm hepimizin bebeğini korusun
Kabız olana zeytinyağı ii gelir canm hakiki varsa ver
- 9 Nisan 2014
- 188
- 48
- 48
- 35
- 1 Ocak 1970
Zeytin yagi badem yagi veriyorum ama hic gayda yok 3 günde bir yapiyodu doktora götürdüm dubhalac surub verdi hen kakasni hem gazini daha kolay yapiyo bikac gündür ama gaz gitmiyo bitmiyo bebeğimi de.benide mahvetti vala neymiş bu gaz skntisi denemedimgim kalmadı yok yani sürekli ıkınıyor bebisine geçmiş olsun canım dikkat et minnakknaBenmki de tatilde üşüttü mü ne iki gündür öksürük boğaz burun dolu içim acıo öksürürken ya ciğerden gelio
Ve sürekli gaz cıkarıo herhalde baya üşüttü
Dün 9 kez altını değiştim normalde 3-4 olurdu en fazla
Allahm hepimizin bebeğini korusun
Kabız olana zeytinyağı ii gelir canm hakiki varsa ver
Nasılsınız arkadaşlar, hamilelikte sıkı takip ederken bu forumu, şimdi bebeklerden vakit ayıramıyoruz galiba. Umarım herkesin bebeğinin durumu iyidir. Benim kızım 15 Nisan'da 6 aylık oluyor. Ek gıdaya 4 aylık başladık, çünkü anne sütü yetersizdi ve formül mama takviyesi alıyordu. Sizinkiler ne durumda, ek gıdaya başladınız mı? Ek gıda tavsiyelerinde bulunalım.
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
- 1 Ocak 1970
Slm canım haklısın valla bakmıyoruz hiç benim ogluşum 3 kasımda 5 i bitirdi 6 ya girdi yeni başladık ek gıdaya 300 gr almıştı bu ay doktor başlayalım artık dedi kızın nasılNasılsınız arkadaşlar, hamilelikte sıkı takip ederken bu forumu, şimdi bebeklerden vakit ayıramıyoruz galiba. Umarım herkesin bebeğinin durumu iyidir. Benim kızım 15 Nisan'da 6 aylık oluyor. Ek gıdaya 4 aylık başladık, çünkü anne sütü yetersizdi ve formül mama takviyesi alıyordu. Sizinkiler ne durumda, ek gıdaya başladınız mı? Ek gıda tavsiyelerinde bulunalım.
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
- 1 Ocak 1970
SelammmSelaaaam kızlar
- 18 Haziran 2013
- 1.841
- 972
- 133
- 18 Aralık 2021
Nasıl gidio canm bebiş nasıl artık kocaman oldularSelammm
- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
- 1 Ocak 1970
Iyı canım cok sukur yasına gırdı artık kocaman oldu senınkı nasılNasıl gidio canm bebiş nasıl artık kocaman oldular
- 18 Haziran 2013
- 1.841
- 972
- 133
- 18 Aralık 2021
Ya takip etmeye vakit bulamıyorum inan bu sıralar dişleri ile uğraşıyoruz aynı anda 6 tane çıkıyor baya zorladı bu sefer.. 18 ay aşısı olacak gelecek ayIyı canım cok sukur yasına gırdı artık kocaman oldu senınkı nasıl