- 29 Ekim 2014
- 393
- 140
- 53
Senin bebis daha minikmis :) Insallah guzel haberlerle gelirsin canimDaha 10+3deyiz biz bu ayın sonunda doktora gidecem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bebis daha minikmis :) Insallah guzel haberlerle gelirsin canimDaha 10+3deyiz biz bu ayın sonunda doktora gidecem inşallah
Sagol canim ne guzel yazmissin cok haklisin.. duygular karma karisik sanrim biraz bocalama donemindeyim..canım endişelenme ilk aralar herkeste aynı sorunlar oluyor özelliklede eşlerde aslında sorun olmasada biz hormonlardakı artıştan kaynaklanan hassasiyetten dolayı sorun varmış hissine kapılada biliriz bi süre hamileliğe alışınca her şey normale giriyor bebeğini ve kendini üzme vede geçmiş olsun dikkat et kendine
Ya evet kalsiyum problemi yasadigmi yasicagmi dusunuyorum sut ve sut urunleri yumurta aram ii degil zorluyorum biraz biraz.. :)Zaman konusunda haklısın canım ama sabredelim dişler Son aylar yavaştan agrıyomus yeteri kadar kalsiyum almayanların
oyle bi durum varsa doktorum neden soylemedi anlayamadim ama 3.haftadan beri doktorum gebeligimden haberdar ama verilmemesine skldim randevumda 21inde o zamana kadar beklesem mi ki bilemedim verdgi tarihten once de gitmek istemiyorum skldm iyiceMerhaba, folik asit için bir sürü ilaç var, benim de doktorum hemen vermişti hamile olduğumu öğrenince. Normalde hamile kalmadan önce başlanması gerekiyor. Doktorunuza mutlaka sorun, bebeğinizin beyin ge lişimi için folik asit çok önemli.
Yaa bende 46-48 kiloydum.. hep zayftim yani insanlarda oyle alisti tedvi donemi 54 ciktum.. yaa herkes kiloma takti her goren her gittigim yerde kilo muhbbeti.. zaten takigim kilo mevzuna.. esiminde yapisini biliorum.. bu konu beni gerio bazen sert tepkiler veriorum..herkes kendi kilosuna baksin ya..Aynen aynen ben herşeye alınıyorum mesela :-(
istersen telefon edip sor bir, doktorunun bir bildiği vardır elbette ama yine de içini rahatlat bence bir sor bakalım derim.oyle bi durum varsa doktorum neden soylemedi anlayamadim ama 3.haftadan beri doktorum gebeligimden haberdar ama verilmemesine skldim randevumda 21inde o zamana kadar beklesem mi ki bilemedim verdgi tarihten once de gitmek istemiyorum skldm iyice
Yaa bende 46-48 kiloydum.. hep zayftim yani insanlarda oyle alisti tedvi donemi 54 ciktum.. yaa herkes kiloma takti her goren her gittigim yerde kilo muhbbeti.. zaten takigim kilo mevzuna.. esiminde yapisini biliorum.. bu konu beni gerio bazen sert tepkiler veriorum..herkes kendi kilosuna baksin ya..
Merhaba cnm bence randevunu bekleme git banada yazmamisti doktor daha sonra kendim soylemistim vitamin yada folikasit kullanmam gerekiyormu diye aaa evet vermedilermi sana demisti halbuki hep o doktora gitmiştim bazen unutmus olabiliyorlar birde bazi bayanlar hamile kalmadan 3 ay once direk kendileri alip kullaniyorlar bebek icin zemin hazirlamak adina yani belki seni kullaniyor sanmis olabilir doktorunun numarasi varsa ara bi sor zaten genelde ucretli oluyor onlar sana adini söylese gidip eczaneden alabilirsin yinede sen bilirsin bebegini insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsinoyle bi durum varsa doktorum neden soylemedi anlayamadim ama 3.haftadan beri doktorum gebeligimden haberdar ama verilmemesine skldim randevumda 21inde o zamana kadar beklesem mi ki bilemedim verdgi tarihten once de gitmek istemiyorum skldm iyice
doktorun unutmuştur büyük ihtimalle.. folik asit çok önemli ben ilk kutuyu bitirdim ikinciye başladım doktor her gittiğimde soruyor kullanıyorsun değil mi diye... kendin eczaneden folbiol dersen alabilirsin ..ama bir an önce başla derim benoyle bi durum varsa doktorum neden soylemedi anlayamadim ama 3.haftadan beri doktorum gebeligimden haberdar ama verilmemesine skldim randevumda 21inde o zamana kadar beklesem mi ki bilemedim verdgi tarihten once de gitmek istemiyorum skldm iyice
Bişey soracam bu folik asit ne işe yarıyo Dr bnada verdi ama bn kullanmıyorumdoktorun unutmuştur büyük ihtimalle.. folik asit çok önemli ben ilk kutuyu bitirdim ikinciye başladım doktor her gittiğimde soruyor kullanıyorsun değil mi diye... kendin eczaneden folbiol dersen alabilirsin ..ama bir an önce başla derim ben
Merhaba, siz de Antalya'dasınız galiba? Ben Antalya'dayım. Doktorunuz kim?
bebeğin özellikle sinir sistemi gelişirken oluşabilecek anarmallikleri önlüyor..aslında B grubundan bir vitamin bu yediklerimizden de alıyoruz ama gebelikte ihtiyaç normalden fazla bu yüzden takviye gerekiyor.. fazlası idrarla atlıyorBişey soracam bu folik asit ne işe yarıyo Dr bnada verdi ama bn kullanmıyorum
Esim kiloma bise demio sakin zayf olcm die ugrasma hamilesin sen dio.. sonra verirsin bn senin vericegine inaniyorum dio.. ama aslinda her zamn bakimli makyjli guzel giyinmemden hoslanir biraz gorsellik on planda herseyde oyle yemeklerin bile gorunum sunum dikkt eder .. Insanlarda aman dikkt et sonraya dogru daha cok alicaksin fln..sanki biz bilmiyoruz..bnde zayfken hamile kaliyum istedim ama kismet boyleymis hormon igne ilaclar kilo aldrdi.. cikarmiyorum hic cikarmadim yemek yiyebiliyorum.. ilk zamnlar ben kili bile vermistimler fln ayy sikldim yaa.. ben kimsenin kilosu ile ilgilenmem sinir oldum..ay yok artık :şok: doğumda 25 kilo alan var o zaman nolcak? doğumda en az 9-14 kilo alınıyor. önemli olan senin sağlığın ve bebeğinin sağlığı. Kimseyi kafana takma eşini bile gerekirse herkesi sert bir dille uyar.
Kesinlikle kullanmalisin bebeginin sagligi icin cok cok onemli..omirilik acikligi bile bebeklerde bu eksiklikten oluo.. bn birtek folik asit ( folbiol ) kullaniyorumBişey soracam bu folik asit ne işe yarıyo Dr bnada verdi ama bn kullanmıyorum
Belki de haklısın canımcanım demekkı sızın hormonlar daha cok artıyor bu nedenle kusmalar alınganlık daha cok valla bendede var ama üzülmemeye bakıyorum bebeğim için ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR KIÇIMI KAŞIM RAHAT GEÇTİ HALSİZLİK DIŞINDA
Yoo sadece folidoce verdi canım o da bitti sayılırMİDE HAPI VERDİ Mİ CNM SANA DOKTORUN
Hayırlı olsun bebeğinizHayırlı günler RABBİM kısmet ederse 15 Kasım bebisimizin dogacagi tarih :)
En az 3 ay önce başlanmalı diye biliyorummerhaba arkadaslar size bisey sormak istiyorum hamileliginde folikasit folbiol denilen bir ilac kullandiniz mi?ben bugun bi arkadas ortaminda yeni dogum yapmis biriyle konusurken duydum 5.haftada kullanmaya basladigini hatta gec bile kaldigini sonradan ogrendgini soyledi ama ben bu zamana kadar hic oyle bisey duymadim doktorumda bisey demedi acaba bilgisi olan var mi ?
Bn de 10+4 bugünSenin bebis daha minikmis :) Insallah guzel haberlerle gelirsin canim