• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

aaa kızlar cinsiyet 12 haftalıkken falanda görülebiliyor mu ? bende mayıs 7 de gitcem taramaya 12+3 oluyo o zaman bakalım gözükecek mi bebişimmm :KK68:
Cnm ben 11 haftalikken erkege benziyor dedi 11+6 da ikili testte % 90 dedi belli oluyor ama bebegin pozisyonuna bagli genelde hayirlisi olsun insallah gosterir senin bebiste :anneadayı::nazar:

Kizlar gunaydin.. kotu bi ruya gordum hayrolsun diyim..
insan ister istemez etkilenio..
bu gece ruyamda beyz bu tuvalettyim kendimi sildikce pembe pembe Allhim kanamam var diyorum yere bakiyorum.
Bas parmagim kadar boyu bebegim.. :(
Bir gun oncede ruyamda adet olmusum oyle biliyorum kendimi bisey gormuorum ama..
hic kendimi boyle seylerle tedrgin etmiyorum normalde sadece dikkat ediyorum nolur nolmaz diye.. ruya gozumun onunde.. :(
Allahim guzel hayrli ruyalar nasip etsin

bu gece ruyamda beyz bu tuvalettyim kendimi sildikce pembe pembe Allhim kanamam var diyorum yere bakiyorum.
Bas parmagim kadar boyu bebegim.. :KK43:
Bir gun oncede ruyamda adet olmusum oyle biliyorum kendimi bisey gormuorum ama..
hic kendimi boyle seylerle tedrgin etmiyorum normalde sadece dikkat ediyorum nolur nolmaz diye.. ruya gozumun onunde.. :KK43:
Gunaydin canim kotu bi ruyayla uyanmissin gercekten hayirlara vesile olur insallah bende ilk zamanlar her gwce ruyamda bebegimi doguruyordum onu babasina veriyorlardi anneyi kaybettik diyorlardi surekli aynisini goruyordum esimle kaynanama anlatmistim onlarda tabi dalga geciyorlardi benimle ama hamilelerde bu cok oluyormus takma kafana insallah Allah in izniyle sag saglim alicaz bebeklerimizi kucagimiza

Gunaydin canim kotu bi ruyayla uyanmissin gercekten hayirlara vesile olur insallah bende ilk zamanlar her gwce ruyamda bebegimi doguruyordum onu babasina veriyorlardi anneyi kaybettik diyorlardi surekli aynisini goruyordum esimle kaynanama anlatmistim onlarda tabi dalga geciyorlardi benimle ama hamilelerde bu cok oluyormus takma kafana insallah Allah in izniyle sag saglim alicaz bebeklerimizi kucagimiza
Amin canim Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.. ister istemez etkilendim o goruntu kaldi gozumun onunde..

Amin canim Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.. ister istemez etkilendim o goruntu kaldi gozumun onunde..
Evet canim etkileniyor insan aklimiz bebislerde oluyor ister istemezde oyle ruyalar görüyoruz hayirlisi olsun hepimiz icin :)

Bas parmagim kadar boyu bebegim.. :KK43:
hic kendimi boyle seylerle tedrgin etmiyorum normalde sadece dikkat ediyorum nolur nolmaz diye.. ruya gozumun onunde.. :KK43:
canım bende böyle rüyalar sık görüyorum bu bilinç altımızda yatan şeyler olmasın hani bebeğimizi her şeyden esirgiyoruz ya bi şey olur korkusundan bende hep bebeğimi düşürüyorum ALLAH KORUSUN rabbim hayırlı rüyalar nasip etsin:KK61:

Kizlarrr supruzim var kontrolum vardi bugun test sonucum sukurler olsun iyi cikti ve oglum olcak allhin izniyle minicik şeysi var:anneadayı::KK46:
bende haftaya gidecem zeka testıne normalde bu haftadı söylerler mı ya cok heyecanlanıyorum böyle ögrenenleri görunce darısı bana anniş :):KK23:ya banada söylesinler :KK70:

bende haftaya gidecem zeka testıne normalde bu haftadı söylerler mı ya cok heyecanlanıyorum böyle ögrenenleri görunce darısı bana anniş :):KK23:ya banada söylesinler :KK70:
Ikili test icin gitmustim iste hemde kontrolum vardi ay parmaklari var minicik ben kiz hissediyordum hala saskinim doktorun cihazi iyiyse bebekte nirmal pozisyondaysa gorulebiliyormus canim

bana da ben hatta bı 3, kutuyu kendım aldım ama pek içmedim 3. yu ama faydasını gören cok düşük önlüyor ilaç günde 3 tane alıyordum ben
ben günde 2 tane alıyorum ilk kutuyu kullanıyorum henuz yeni başladım zaten bakalım artık bi dahaki kontrolde ögrenirim heralde

Kan görünce rüya bozulur derler kızlar boşverin kötü şeyleri hiç konuşmayalım bile :-)
Cinsiyet deyince ben de öğrenmek istiyorum ya kontrol için gittiğimde 11+5 olacak göremem diye 1 hafta daha sabretsem mi diyorum çok heyecanlıyım ya zaman da geçmio
Herkese sağlıklı bebişler diliyorum ii ki varsınız :KK74:

Back