• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

slm arkadaslar.bende 11.haftadayim inşallah. Rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. kolay sorunsuz dogumlar nasip etsin . hayırlı olsun hepimizin bebekleri.

slm arkadaslar.bende 11.haftadayim inşallah. Rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. kolay sorunsuz dogumlar nasip etsin . hayırlı olsun hepimizin bebekleri.
Hoşgeldin aramıza
Hayırlı olsun bebeğin
Güzel dileklerin için teşekkürler

mrb canım hossbuldum.sende hosgeldin.ben 2012 yilindan beri kayitliyim buraya.o sene icinde de bi hamilelok ve guzel paylasimlarimiz olmistu burdaki arkadaslarla.kizim 2 yasinda suan.Rabbim ayni sevinci bi daha sizlerle ve sizlerede yasatsin

esiir bu hamilelik takvimini nasıl olusturabilirim.unutmusum yapamiyorum.yardim edermisin.

bana cevap yazan hamis arkadaslarima cok tesekkur ederim ama soyle bi durum var ben ozele gitmiyorum normal devlet hastanesine gidiyorum suan ve henuz erken diye doktorumun numarasini da istemedim.wczaneden gidip kendi basima da almak istemiyorum bi kac gun sonraya randevu gunumde soruxam erken gtme sansimda pek yok calisiyorum izinlerim azaldi ve gitmeye kalksam randevusuz cok zor beklesem 10.haftaya girmis oluyorum ama etrafimdakilerede sordum coguda kullanmamis insanlari bilgilendrmiyolar mi nedir sizce 10.haftaya yeni girmis oluyorum cok gec kalmis olur muyum ki :(

bana cevap yazan hamis arkadaslarima cok tesekkur ederim ama soyle bi durum var ben ozele gitmiyorum normal devlet hastanesine gidiyorum suan ve henuz erken diye doktorumun numarasini da istemedim.wczaneden gidip kendi basima da almak istemiyorum bi kac gun sonraya randevu gunumde soruxam erken gtme sansimda pek yok calisiyorum izinlerim azaldi ve gitmeye kalksam randevusuz cok zor beklesem 10.haftaya girmis oluyorum ama etrafimdakilerede sordum coguda kullanmamis insanlari bilgilendrmiyolar mi nedir sizce 10.haftaya yeni girmis oluyorum cok gec kalmis olur muyum ki :KK43:
meraba canim.h

bana cevap yazan hamis arkadaslarima cok tesekkur ederim ama soyle bi durum var ben ozele gitmiyorum normal devlet hastanesine gidiyorum suan ve henuz erken diye doktorumun numarasini da istemedim.wczaneden gidip kendi basima da almak istemiyorum bi kac gun sonraya randevu gunumde soruxam erken gtme sansimda pek yok calisiyorum izinlerim azaldi ve gitmeye kalksam randevusuz cok zor beklesem 10.haftaya girmis oluyorum ama etrafimdakilerede sordum coguda kullanmamis insanlari bilgilendrmiyolar mi nedir sizce 10.haftaya yeni girmis oluyorum cok gec kalmis olur muyum ki :KK43:
Folik için diyorsan sağlık ocağı bile yazıo canm bana hamilelik öncesi folbiol sonra da folidoce verdi dr
Kendin de alabilirsin bnce eczaneden
Benm bi arkadaş Ã da dr u yazmamiş gerek yok foliğe filan demiş şaşırdık baya

mrb canım hossbuldum.sende hosgeldin.ben 2012 yilindan beri kayitliyim buraya.o sene icinde de bi hamilelok ve guzel paylasimlarimiz olmistu burdaki arkadaslarla.kizim 2 yasinda suan.Rabbim ayni sevinci bi daha sizlerle ve sizlerede yasatsin
Allah bağışlasın 2. Bebek o zmn ne güzel Allah tamamına erdirsin sağlıkla

Sanırım ilk 3 ayda kullanılıyor folik sonra vitamin é geçiliyor bildiğim kadarıyla

r, post: 40521073, member: 485152"]Allah bağışlasın 2. Bebek o zmn ne güzel Allah tamamına erdirsin sağlıkla[/QUOTE amin canım. hepimize inşallah

aaa kızlar cinsiyet 12 haftalıkken falanda görülebiliyor mu ? bende mayıs 7 de gitcem taramaya 12+3 oluyo o zaman bakalım gözükecek mi bebişimmm :KK68:

inşallah tek dileğim hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:KK16:

merhaba arkadaşlar geçen hafta doktora gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi ama progestan diye bi ilaç veri bu ilaç düşük tehlikesi için kullanılıyomus ama bende hiç lekelenme veya kanama olmadı eczacıda hormon eksikliği vardır dedı kullanan varmı bu ilacı bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar geçen hafta doktora gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi ama progestan diye bi ilaç veri bu ilaç düşük tehlikesi için kullanılıyomus ama bende hiç lekelenme veya kanama olmadı eczacıda hormon eksikliği vardır dedı kullanan varmı bu ilacı bilgilendirirseniz sevinirim
BANA İLK BAŞTAN BERİ VERDİ CANIM BENDEDE HİÇ BİR SORUN YOK MUHTEMELELEN BANA İLK ÜÇ AY KULLANDIRACAK 3. KUTUYU AKSATTIM SADECE KULLAN Bİ ZARAI YOK SADECE HALSİZLİK BAŞ DÖNMESİ YAPIYOR O KADAR

BANA İLK BAŞTAN BERİ VERDİ CANIM BENDEDE HİÇ BİR SORUN YOK MUHTEMELELEN BANA İLK ÜÇ AY KULLANDIRACAK 3. KUTUYU AKSATTIM SADECE KULLAN Bİ ZARAI YOK SADECE HALSİZLİK BAŞ DÖNMESİ YAPIYOR O KADAR
çok sagol canım ya bana ne kadar kullanacagımı solemedi sadece bunu al dedi

aaa kızlar cinsiyet 12 haftalıkken falanda görülebiliyor mu ? bende mayıs 7 de gitcem taramaya 12+3 oluyo o zaman bakalım gözükecek mi bebişimmm :KK68:
Ben öğrendiğimde tam 12 haftalıktı. Devlet hastanesine gittim, daha göremeyiz erken dedi, öğleden sonra özele gittim söyledi hemen. Cihazın iyi olması ve dr tecrübesi çok önemli bu kadar erken söyleyebilmesi için.

Bn de 10+4 bugün
Doğum 7 kasımdı en son
Masallah canim diger topiclerde bebegin ultrason kagidina bakip erkek yada kiz diye yorum yapiliyor benimki tutmustu sende bi dene istersen sizin bebislerin cinsiyetini ben daha cok merak ediyorum hergun listeye bakiyorum kim ogrenmis diye :KK46::KK46:

Back