15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Masallah canim diger topiclerde bebegin ultrason kagidina bakip erkek yada kiz diye yorum yapiliyor benimki tutmustu sende bi dene istersen sizin bebislerin cinsiyetini ben daha cok merak ediyorum hergun listeye bakiyorum kim ogrenmis diye
Hiç öle birşey duymadım canım nasıl anlaşılacak ki
Gün gelecek o listede herkes mavi yada pembe olcak

Şimdi çoğumuz siyah ya başkası öğrenince bile seviniyorum Allah hakkımızda hayırlı olan şeyleri versin hepimize

Ne çeşitli bebekler ya
Değişik değişik hepsi 6-7. Haftada ince uzunlara erkek demişler hep
Bnm bebeğim c gibi
Baaaaak

Eklentiler

• DSC_0039.JPG
    94,6 KB · Görüntüleme: 63
aminn..Allah korusun cumlemizi.. ay cok kotu ya minick basparmagim boyunda aliyorum yerden elime..nasil etkilenmem kaldi gozumun onude bu kare Rabbim hayrli ruyalar nasip etsin

canım ben ogrendigim günden beri kullanıyorum. şükür bende de olmadi kanama leke.ama kasik agrilarim coktu.kullan bisi olmaz.bas donmesi sersemlik yapiyo biraz ama yapcak bisi yok.UOTE="hilal nar, post: 40526841, member: 664422"]merhaba arkadaşlar geçen hafta doktora gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi ama progestan diye bi ilaç veri bu ilaç düşük tehlikesi için kullanılıyomus ama bende hiç lekelenme veya kanama olmadı eczacıda hormon eksikliği vardır dedı kullanan varmı bu ilacı bilgilendirirseniz sevinirim[/QUOTE]
ca

dun gece bende sezeryan oluyodum.sozum ona narkoz aldim ama bayilmadim.hersey canli canli yaşarken uyaniverdim

Neler var ya doğru mu bilmiyorum ama sordum bakalım canm teşekkür ederim
rica ederim cnm valla bende koymustum sola yakinsa erkek saga yakinsa kiz diyorlar benim ki sola yakindi erkekmis dogru cikti yani kesenin sekline gorede yorumluyorlar daha bilmedigimiz neler var acaba

Ne çeşitli bebekler ya
Değişik değişik hepsi 6-7. Haftada ince uzunlara erkek demişler hep
Bnm bebeğim c gibi
Baaaaak
Evet canm bebek tam ortada sanki ama kesenin sekli benimkine benziyor sanki

Eklentiler

• IMG_week_20150301_073552_8.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 88
rica ederim cnm valla bende koymustum sola yakinsa erkek saga yakinsa kiz diyorlar benim ki sola yakindi erkekmis dogru cikti yani kesenin sekline gorede yorumluyorlar daha bilmedigimiz neler var acaba
Bnmki ortada
Ama tuhaf olan ne biliyor musun bi hafta önce kese bomboştu doktor 5+2 demişti
1 hafta sonra bebek o kdr olmuş ve 7+2 dedi

Başka
[QUOTE535, post: 40537954, member: 634148"]Evet canm bebek tam ortada sanki ama kesenin sekli benimkine benziyor sanki[/QUOTE]
başka şekil görmediğim için hep benmki gbi sanıyordum ya ama bebek büyüdükçe herkesin kesesi aynı şekilde uzamıyor mu

Ay gecen o topikte bende bakmistim sola yakindi benimde dogru cikti erkek olacak

Bnmki ortada
Ama tuhaf olan ne biliyor musun bi hafta önce kese bomboştu doktor 5+2 demişti
1 hafta sonra bebek o kdr olmuş ve 7+2 dedi
Evet cnm benimde 6haftalikken bostu hatta dr bana cocuk yok kese bos demsti 8haftalikkende cok kucuktu zor gozukuyordu fotosunuda koydum ilk zamanlar ultrasonda bi hafta geriden geliyordu ama simdi dengeledi cnm doktor ona takilmayin diyor

Kızlar ya bişey soracam sizinde göbek deliginizin orda batmalar oluyomu bnm gün boyu batma ağrısı vardı korkuyorum kötü bişey olacak dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…