- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
yok kız aldım paranıda yatırdım ben sana yazdım diye hatırlıyorum sağlam sorun yok canım sağol
Cok sevindim.hayirli kinalar.sana ne sorucam.birbayan oyuncaklar istedi benden yolladimikihafta once.almamis bu urunlerin kargisunu ben odedim.nasil geri alabilirim grri esyalarimi.bana bir yardim et nilaycim
şimdi canım normalde kargonun şubede bekleme süresi 15 gün ..15 gün içinde alınmazsa geri dönüyor..şöyle yapabilirsin..gönderdiğin kargonun takip nosunu vs saklamışsındır zaten öncelikle ürünleri hangi şubeden gönderdiysen ya telefon ile irtibata geç ya da şube yakınsa gidip" kp...... takip numaralı kargom yerine ulaştı fakat ürün teslim alınmayacak o kargomu geri çekmek istiyorum "diyebilirsin canım
Saolcanim.senindebasina geldimi.cok moralim bozuldu....
benim başıma daha kötüsü geldi inan özelden yazarım şimdi
Ok canim.........
yok canım geri vermezler. artık ptt kendini garanti altına almak için kapıda ödemeli gönderdiğinde kargo parasını önce senden alıyo.sen ücret+kargo parasını toplam tutuara ilave ediyosun.yani kargo geri dönse bile diğer kişiden kargo parası almamışta olsa adam zaten başta kendini garanti altına almış oluyo bedavadan getirip götürmemiş oluyo kargoyu önceden parasını senden alarak...istersen banka araclığıyla al ücreti bundan sonra ziraat ve halk bank hesabın varsa havale ücreti almıyolar kesinti yapmıyolar diğer bankalar havale ücreti alıyo 2-3 tl ptt bile kesinti yapıyo düşün yatan ücrettengüvenemiosan önce parayı yatırsınlar bankadan sonra ürünü gönder ..fiyatı falan yüksek olan ürünlerde özellikle.tavsiyem bu canım
Cok sagol tatlim.hersey icin.cok yardimci oldun bana urunlerini hep takip edicem bitanem.surda kac kisiyiz.kadin kadina destek olmasilazim ama bazi kisiler bunu sanirim dudunmuyor yada onemsemiyor.para hersey degil.insanlik cok onemli.hersey gonlunce olsun guzelim .iyi geceler.cok cok cok cicisin.
baktım canım pek bana göre bişi beğenemedim( bekleriz başka yeni ürünlerini canımcım
tatlım değişiyor kalıbına görecanım naber sen kot kaç beden giyiyosun ..internetten bi kot siparişi verdim siteden çok uygun ve çok güzel ona göre sana da önereyim bitmeden
tatlım değişiyor kalıbına göre..36 bazende 38 giyiyorum ..bu arada ben 2-3 ürün eklicem ..nilden aldığım ürünler geldi hediye yollamış saolsun ama bana olmadılar onları satıyorum
ekliyorum şimdikot kalıpları 27-28-29-30 diye gidiyor ya ben 28-29 giyiorum bak kot bu..senin elindeki kotlar nasıl var mı sayfanda dar paça mı bi de .kot bedeni kaç
ekliyorum şimdibu arada bu kot güzel değil canım bence:26: ben hep dar paça giyerim nilcim saolsun bol paçalı fitilli göndermiş bitane çok güzel ama bana olmadı maalesef
başka desenlisi yokmu peki?? tek bu mu var?bence hoş duruyo bu sene desenli kotlar moda.bende bol paça sewmiyorum.bu kotun duruşu klasik dar düz kot gibi değil daha deişik tarzı var.bence.
başka desenlisi yokmu peki?? tek bu mu var?
iyimiş tatlım ozaman :)) ay ben hala ekleyemedim facete biriyle doğa savaşı yapıorum laf dalaşıkot olarak bu var çoğu bitmiş zaten taytlar falan var .60 tl den 15 tl ye düşmüş kargo dahil 22 ye geliyo bence uygun fiyatı.iadesi falanda oluyur hem