Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

yok kız aldım paranıda yatırdım ben sana yazdım diye hatırlıyorum sağlam sorun yok canım sağol

Cok sevindim.hayirli kinalar.sana ne sorucam.birbayan oyuncaklar istedi benden yolladimikihafta once.almamis bu urunlerin kargisunu ben odedim.nasil geri alabilirim grri esyalarimi.bana bir yardim et nilaycim

Cok sevindim.hayirli kinalar.sana ne sorucam.birbayan oyuncaklar istedi benden yolladimikihafta once.almamis bu urunlerin kargisunu ben odedim.nasil geri alabilirim grri esyalarimi.bana bir yardim et nilaycim

şimdi canım normalde kargonun şubede bekleme süresi 15 gün ..15 gün içinde alınmazsa geri dönüyor..şöyle yapabilirsin..gönderdiğin kargonun takip nosunu vs saklamışsındır zaten öncelikle ürünleri hangi şubeden gönderdiysen ya telefon ile irtibata geç ya da şube yakınsa gidip" kp...... takip numaralı kargom yerine ulaştı fakat ürün teslim alınmayacak o kargomu geri çekmek istiyorum "diyebilirsin canım

şimdi canım normalde kargonun şubede bekleme süresi 15 gün ..15 gün içinde alınmazsa geri dönüyor..şöyle yapabilirsin..gönderdiğin kargonun takip nosunu vs saklamışsındır zaten öncelikle ürünleri hangi şubeden gönderdiysen ya telefon ile irtibata geç ya da şube yakınsa gidip" kp...... takip numaralı kargom yerine ulaştı fakat ürün teslim alınmayacak o kargomu geri çekmek istiyorum "diyebilirsin canım

Saolcanim.senindebasina geldimi.cok moralim bozuldu....

Ok canim.........

yok canım geri vermezler. artık ptt kendini garanti altına almak için kapıda ödemeli gönderdiğinde kargo parasını önce senden alıyo.sen ücret+kargo parasını toplam tutuara ilave ediyosun.yani kargo geri dönse bile diğer kişiden kargo parası almamışta olsa adam zaten başta kendini garanti altına almış oluyo bedavadan getirip götürmemiş oluyo kargoyu önceden parasını senden alarak...istersen banka araclığıyla al ücreti bundan sonra ziraat ve halk bank hesabın varsa havale ücreti almıyolar kesinti yapmıyolar diğer bankalar havale ücreti alıyo 2-3 tl ptt bile kesinti yapıyo düşün yatan ücretten:KK34:güvenemiosan önce parayı yatırsınlar bankadan sonra ürünü gönder ..fiyatı falan yüksek olan ürünlerde özellikle.tavsiyem bu canım

yok canım geri vermezler. artık ptt kendini garanti altına almak için kapıda ödemeli gönderdiğinde kargo parasını önce senden alıyo.sen ücret+kargo parasını toplam tutuara ilave ediyosun.yani kargo geri dönse bile diğer kişiden kargo parası almamışta olsa adam zaten başta kendini garanti altına almış oluyo bedavadan getirip götürmemiş oluyo kargoyu önceden parasını senden alarak...istersen banka araclığıyla al ücreti bundan sonra ziraat ve halk bank hesabın varsa havale ücreti almıyolar kesinti yapmıyolar diğer bankalar havale ücreti alıyo 2-3 tl ptt bile kesinti yapıyo düşün yatan ücretten:KK34:güvenemiosan önce parayı yatırsınlar bankadan sonra ürünü gönder ..fiyatı falan yüksek olan ürünlerde özellikle.tavsiyem bu canım

Cok sagol tatlim.hersey icin.cok yardimci oldun bana urunlerini hep takip edicem bitanem.surda kac kisiyiz.kadin kadina destek olmasilazim ama bazi kisiler bunu sanirim dudunmuyor yada onemsemiyor.para hersey degil.insanlik cok onemli.hersey gonlunce olsun guzelim .iyi geceler.cok cok cok cicisin.

Cok sagol tatlim.hersey icin.cok yardimci oldun bana urunlerini hep takip edicem bitanem.surda kac kisiyiz.kadin kadina destek olmasilazim ama bazi kisiler bunu sanirim dudunmuyor yada onemsemiyor.para hersey degil.insanlik cok onemli.hersey gonlunce olsun guzelim .iyi geceler.cok cok cok cicisin.

rica ederim canım ne demek faydam olduysa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ...bende ürünleri takipteyim gelen ürünlerde çok güzel o fiyata gerçekten ..ii geceler tatlım

Son düzenleme:
hanımlar burayada göz atın....:nazar::nazar:

krem rengi sütlü kahve gibi olan elbise sıfır mango ürünü 36-38 beden 18 tl
lacivert simli önü gömlek arkası ince triko tarzında olan 12 tl s-m sıfır
su yeşili straplez body 8 tl s-m-l olur
turkuaz taşlı çapraz askı body 10 sıfır s-m
nar çiçeği etek ucu dantelli triko ince hırka 15tl sıfır s-m beden
kot şort 8 tl s-m beden
lila çiçekli body sıfır 5
su yeşili dantel detaylı bluz 10
yeşil gri çizgili hırka 10
bordo tunik şeklinde gömlek oxxo marka sıfır s-m
gri zımbalı taşlı elbise 15 tl sıfır s-m
lila rengi kapşonlu iki taraflı giyiliyor 25 tl s-m
gri yakası detalı fiyonklı elbise 15 tl sm

Eklentiler

• $Resim 371.jpg
    $Resim 371.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 63
  • $Resim 370.jpg
    $Resim 370.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $Resim 373.jpg
    $Resim 373.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 372.jpg
    $Resim 372.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 374.jpg
    $Resim 374.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $Resim 376.jpg
    $Resim 376.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 76
  • $Resim 382.jpg
    $Resim 382.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 87
  • $Resim 381.jpg
    $Resim 381.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $Resim 380.jpg
    $Resim 380.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $Resim 377.jpg
    $Resim 377.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $Resim 379.jpg
    $Resim 379.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $Resim 375.jpg
    $Resim 375.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $Resim 387.jpg
    $Resim 387.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 388.jpg
    $Resim 388.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 386.jpg
    $Resim 386.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 79
  • $Resim 385.jpg
    $Resim 385.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $Resim 384.jpg
    $Resim 384.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 383.jpg
    $Resim 383.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
baktım canım pek bana göre bişi beğenemedim :KK43:( bekleriz başka yeni ürünlerini canımcım:KK16:

canım naber sen kot kaç beden giyiyosun ..internetten bi kot siparişi verdim siteden çok uygun ve çok güzel ona göre sana da önereyim bitmeden
tatlım değişiyor kalıbına göre:KK31: ..36 bazende 38 giyiyorum:KK52:..bu arada ben 2-3 ürün eklicem ..nilden aldığım ürünler geldi hediye yollamış saolsun:KK16: ama bana olmadılar onları satıyorum :KK25:

tatlım değişiyor kalıbına göre:KK31: ..36 bazende 38 giyiyorum:KK52:..bu arada ben 2-3 ürün eklicem ..nilden aldığım ürünler geldi hediye yollamış saolsun:KK16: ama bana olmadılar onları satıyorum :KK25:

kot kalıpları 27-28-29-30 diye gidiyor ya ben 28-29 giyiorum bak kot bu..senin elindeki kotlar nasıl var mı sayfanda dar paça mı bi de .kot bedeni kaç

Eklentiler

• $pp.JPG
    $pp.JPG
    18,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $ppp.JPG
    $ppp.JPG
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
kot kalıpları 27-28-29-30 diye gidiyor ya ben 28-29 giyiorum bak kot bu..senin elindeki kotlar nasıl var mı sayfanda dar paça mı bi de .kot bedeni kaç
ekliyorum şimdi :KK66: bu arada bu kot güzel değil canım bence:26: ben hep dar paça giyerim nilcim saolsun bol paçalı fitilli göndermiş bitane çok güzel ama bana olmadı maalesef:KK25::KK25::KK25:

ekliyorum şimdi :KK66: bu arada bu kot güzel değil canım bence:26: ben hep dar paça giyerim nilcim saolsun bol paçalı fitilli göndermiş bitane çok güzel ama bana olmadı maalesef:KK25::KK25::KK25:

bence hoş duruyo bu sene desenli kotlar moda.bende bol paça sewmiyorum.bu kotun duruşu klasik dar düz kot gibi değil daha deişik tarzı var.bence.

kot olarak bu var çoğu bitmiş zaten taytlar falan var .60 tl den 15 tl ye düşmüş kargo dahil 22 ye geliyo bence uygun fiyatı.iadesi falanda oluyur hem
iyimiş tatlım ozaman :)) ay ben hala ekleyemedim facete biriyle doğa savaşı yapıorum laf dalaşı:KK1::KK1:

canım mesajlardakiler harici bana uygun bişi bulamadım ben ya :KK43:(

X