Tüp bebek sürecim

Benimde aşılamalarimda yumurta uyarimi vok olmuştu ama tüpte öyle olmadı. Önemli olan yumurta kalitesi dedi doktorum. Bazen cok olsa bile kalitesiz oluyor dedi. Bizim için 2 embriyo oluşumu başarı 2den fazlasi harika olur dedi. İnşallah hayırla geciririz bu süreci bir an önce
Ay inşallah 🙏🏻 sağlıkla olur ve bizde artık bebeklerimize kavuşuruz

Amin inşallah. Rabbim kucağımızı bos bırakmasın. 3 embriyo donduruldu bende. Kafa karışıklığı olmaması için harfli olarak kalite söylemiyorum ama hepsi iyi kalite endişelenecek birsey yok dedi. Gayet başarılı ve iyi bir süreç oldu dedi. Şimdi transfer dönemi bekleyeceğim. Siz umarım bir an önce hayırla atlatırsınız. Yalniz bende çok gaz sorunu opu dan sonra. 1 hafta sürüyormuş. Sizdede olursa endişelenmeyin. Zaten endişelenmeniz gereken durumları hemşireler söylüyor
Ay inşallah 🙏🏻 sağlıkla olur ve bizde artık bebeklerimize kavuşuruz

Amin inşallah. Rabbim kucağımızı bos bırakmasın. 3 embriyo donduruldu bende. Kafa karışıklığı olmaması için harfli olarak kalite söylemiyorum ama hepsi iyi kalite endişelenecek birsey yok dedi. Gayet başarılı ve iyi bir süreç oldu dedi. Şimdi transfer dönemi bekleyeceğim. Siz umarım bir an önce hayırla atlatırsınız. Yalniz bende çok gaz sorunu opu dan sonra. 1 hafta sürüyormuş. Sizdede olursa endişelenmeyin. Zaten endişelenmeniz gereken durumları hemşireler söylüyor
Ay bende yarın olacağım 🥹🥹 heyecanlıyım ne olduğunu anlamadan bitti şaka gibi rüya gibi geliyor
Gece onikiden sonra yemek yasakmış su da yasak oluyo yaaaa 😀

Bana taze transfer yapılacak dedi nasıl olur bilmiyorum yaaaa
Amin inşallah. Rabbim kucağımızı bos bırakmasın. 3 embriyo donduruldu bende. Kafa karışıklığı olmaması için harfli olarak kalite söylemiyorum ama hepsi iyi kalite endişelenecek birsey yok dedi. Gayet başarılı ve iyi bir süreç oldu dedi. Şimdi transfer dönemi bekleyeceğim. Siz umarım bir an önce hayırla atlatırsınız. Yalniz bende çok gaz sorunu opu dan sonra. 1 hafta sürüyormuş. Sizdede olursa endişelenmeyin. Zaten endişelenmeniz gereken durumları hemşireler söylüy

Ayyy hadi inş hayırlı haberleri aliriz hemen sizden. Bana 2.adetini beklicez dediler
Benim opu çok zor geçti ya soğuk soğuk terlidim birden fenalaştım tansiyon 8 lira düşmüş direk yatırdılar ağzı sızı mahvoldum şuan da öyleyim hiç böyle beklemiyordum.İdrara çıkamadım saatlerce yeni çıktım

Normal onlar. Hastaneden idrar yapmadan çıkarmıyorlar. Bende eve gelip uyumuştum ama kalkınca tansiyonum düşmüş bayılmıştım da
Benim opu çok zor geçti ya soğuk soğuk terlidim birden fenalaştım tansiyon 8 lira düşmüş direk yatırdılar ağzı sızı mahvoldum şuan da öyleyim hiç böyle beklemiyordum.İdrara çıkamadım saatlerce yeni çıktım
Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın

Back
X