Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

bazılarında geçici indirim yapmıştım elden çıksın diye..o ara ürün almıştım burdan baya onların parasını çıkarıyım bari diye:)
canm burda senn birinden aldığın siyah bi gecelik var onu bizim takasa eklesene bende sana benden beğendiğin lacivert geceliği ekliyim :KK1: :KK1: :KK9:

valla şuan bahar havası var ama dün gece yağmur yağdı baya :44:

izmiri sewiyorum ya güzel istanbul gbii kalabalık değil ..ama aradığım şeyleri istanbulda daha kolay ve çeşit anlamında daha fazla alternatifle bulabiliyorum zaten bişey moda olduğunda önce istanbula geliyor 1-2 ay sonra bakıyorum izmirde daha yeni moda olmuş modayı 1-2 ay geç takip ediyolar malesef:)

izmiri sewiyorum ya güzel istanbul gbii kalabalık değil ..ama aradığım şeyleri istanbulda daha kolay ve çeşit anlamında daha fazla alternatifle bulabiliyorum zaten bişey moda olduğunda önce istanbula geliyor 1-2 ay sonra bakıyorum izmirde daha yeni moda olmuş modayı 1-2 ay geç takip ediyolar malesef:)
istanbul kadar olmasada burasıda kalabalık canm ya insan bunalıyo biyere giderken :KK37:

X