hmm ben nerdeymişim acep o arabazılarında geçici indirim yapmıştım elden çıksın diye..o ara ürün almıştım burdan baya onların parasını çıkarıyım bari diye:)
canm burda senn birinden aldığın siyah bi gecelik var onu bizim takasa eklesene bende sana benden beğendiğin lacivert geceliği ekliyimbazılarında geçici indirim yapmıştım elden çıksın diye..o ara ürün almıştım burdan baya onların parasını çıkarıyım bari diye:)
hmm ben nerdeymişim acep o ara
canm burda senn birinden aldığın siyah bi gecelik var onu bizim takasa eklesene bende sana benden beğendiğin lacivert geceliği ekliyim
zaten aldım sırt dekolteli olan canmhangi ürün canım resim gösterirsen istiyosan eğer inidirimde yaparım sana hemşerime:)
onu yıkayıp çeyizime kaldırdım malesef o olmaz canım
zaten aldım sırt dekolteli olan canm
kız zaten buraya geliyon yine tertemiz veririm sana bikereden fazla aynı şey giyilmez ki
ben bi giyim hevesimi alım sana veririm canım sorun değil:)biraz beklicem ağustosa kadarr:)
ooooo ozamana kadar daha güzelini bulurum inşşş.....ozaman bende sana vermem
5 dk yı bekliyemedim aynen canm gömlek şifon iç gösteriyo yani muhakkak altına bişi giymen lazım yada istersen giyme herkes sana baksınhangi ürün canım resim gösterirsen istiyosan eğer inidirimde yaparım sana hemşerime:)
sen kullandıktan sonra veriyon ama ben kullanmadan vermiş olcam canımmmmmmmben veriyomda sen neden vermiyon kız izmitli pardon izmirli
5 dk yı bekliyemedim aynen canm gömlek şifon iç gösteriyo yani muhakkak altına bişi giymen lazım yada istersen giyme herkes sana baksın
sen kullandıktan sonra veriyon ama ben kullanmadan vermiş olcam canımmmmmmm
valla şuan bahar havası var ama dün gece yağmur yağdı baya :44:kullanmadan nası vercen kız :)izmirde hava nasıl sıcak mı bugün orası ..
valla şuan bahar havası var ama dün gece yağmur yağdı baya :44:
istanbul kadar olmasada burasıda kalabalık canm ya insan bunalıyo biyere giderkenizmiri sewiyorum ya güzel istanbul gbii kalabalık değil ..ama aradığım şeyleri istanbulda daha kolay ve çeşit anlamında daha fazla alternatifle bulabiliyorum zaten bişey moda olduğunda önce istanbula geliyor 1-2 ay sonra bakıyorum izmirde daha yeni moda olmuş modayı 1-2 ay geç takip ediyolar malesef:)
istanbul kadar olmasada burasıda kalabalık canm ya insan bunalıyo biyere giderken
ürün fiyatları 5-10-15-20 civarı indirimde yaparım bedenler 36-38-40 kalıbına uygundur detaylı fiyatları sorabilirsiniz.
Jnilayim aldinmi kargonu.kina tepsisi saglam geldimi donus yapmadin guzelim.almadiysan napicaz.geri bana donermi urunlerim..?