kot kalıpları 27-28-29-30 diye gidiyor ya ben 28-29 giyiorum bak kot bu..senin elindeki kotlar nasıl var mı sayfanda dar paça mı bi de .kot bedeni kaç
ya bu kot cokguzelmiş sizdemi var yoksa siparişmi verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kot kalıpları 27-28-29-30 diye gidiyor ya ben 28-29 giyiorum bak kot bu..senin elindeki kotlar nasıl var mı sayfanda dar paça mı bi de .kot bedeni kaç
canım mesajlardakiler harici bana uygun bişi bulamadım ben ya (
ya bu kot cokguzelmiş sizdemi var yoksa siparişmi verdiniz
baktım canım pek bana göre bişi beğenemedim ( bekleriz başka yeni ürünlerini canımcım
ewet canım internetten bir siteden sipariş verdim 60 lira normalde fiyatı ..bakalım gelicem .olmazsa bana eğer haber veririm sana olur mu iade etmem kaç beden giyiyosun
28 ama senden aldığım kotlar likralı olmadığı için olmadı.. gelsin bari bakalım ona göre cm ölçeriz :))
bende 28-29 giyiyorum ama 29 aldım canım.bu esnek muhtemelen kotondan bir kot almıştım koton kotlarını çok beğeniyorum likralı daha sonra bollaşıyor ama vücdun şeklini alıyor.onun kumaşına benziyor.bende çok beğendim kotu.sabah girip gördüm dedim alırım öğlen bi girdim başkasının sepetinde.sepettede 30 dk bekliyor ondan sonra almak gerekiyor. yoksa ürün boşa çıkıyor. dedim bi daha girim 30 dk dan fazla oldu.bi baktım 30 dk yı geçmiş sepetten düşmüş hemen atladım valla üzülmüştüm:)))
canım 60-61 cm boyu var.
markafoniden aldım tek kalmıştı canım 29 beden.desen tek bu vardı.
canım üzerinde görme gibi durumum var mı:26:
canım üzerinde görme gibi durumum var mı:26:
sana bile büyük gibi duruyor ben daha ufağım bana hiç olmazcanım bak böyle .ben 165 im
sana bile büyük gibi duruyor ben daha ufağım bana hiç olmaz
ama çok güzelmiş..kolları sanada uzun duruyor
başka bişi bulamadım canım sende ya...var mı ekleyeceklerin?? :26::26:
tatlım 48 kiloyum ben olmaz bana içime sinmedi :44:ben şuan çok zayıfladım ondan büyük duruyor canım 50 kiloya düştüm yoksa 55-56 kiloyken tam duruyodu kollarda dahil.zayıflamasaydım satmazdım çok güzel bişey. kolları uzun dersen kısaltabilirsin onun dışında büyük durmaz yani belden kemerle ayarlı zaten
tatlım 48 kiloyum ben olmaz bana içime sinmedi :44:
canım sayfanı en baştan sona kadar baktım hep ama maalesef bulamadım bişi ..ayak numaram 36.. sayfandakileri de gördüm hiç bişi bulamadımbende çok zayıfladım koşturmaktan 50 ye düştüm düğüne daha çok var iğne iplik kalcamewlenene kadar.sandalet falan var canım hiç kullanılmamış ayak numaran kaç.bikinilere falan baktın mı
canım sayfanı en baştan sona kadar baktım hep ama maalesef bulamadım bişi ..ayak numaram 36.. sayfandakileri de gördüm hiç bişi bulamadım
evet gördüm ve tarzım değiller canım..dediğim gibi topiğinin her sayfasını artık neredeyse ezbere biliyorumnar çiçeği triko var canım bide hiç kullanılmadı bak bunları gördün mü bunlar kullanılmadı canım sıfır
evet gördüm ve tarzım değiller canım..dediğim gibi topiğinin her sayfasını artık neredeyse ezbere biliyorum