Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

canımm çantalarda 6. ve 7 .çanta ne kadar tutarr güzel bır fıyt soyleee:)

iki çantada sıfır canım kullanılmadı birinin etiketi duruyo daha üstünde diğeride kullanılmadı için ikisi 60 olur en son zaten 1 tanesi 60 lira baktıklarının

pekı gecmıs sayfalarda ıkı tane resımlık olan urunlerın hala elındemı

saten gömlek 36-38
saten dantelli etek 38-40 bedendir.

Eklentiler

• $Resim 195.jpg
    $Resim 195.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Resim 196.jpg
    $Resim 196.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 197.jpg
    $Resim 197.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 198.jpg
    $Resim 198.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $Resim 199.jpg
    $Resim 199.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 54
msj attım tatlımmm sana

canım vizon rengi çizmeyle ilgili arkadaşla görüştüm şimdi vazgeçmiş almaktan özel nedenlerden dolayı.yalnız ilk koyduğum fiyat üzerinden takaslıyorum 30 tl üzerinden uyarsa sana da. senden 30 tamamlarım ürün alarak olur mu? 17,5 çamaşırlar.12-13 tl ye daha bişi bakmam gerekiyor yani.senin içinde uygunsa.

baktım cnm ama beğendiklerim o gönderdiklerimdi :KK43:

valla canım çizmeninde normal fiyatı 85 tl yani 25 tl bile olsa normal fiyatı 25 tl lik ürüne karşılık asıl fiyatı 85 tl olan ürünü gönderemem.bende satılsın diye uygun fiiyata koydum aslında çok pahalıya aldığım ürünlerle değerinde eşyalarla takas yapıyrm.sn bilirsin.

Son düzenleme:
valla canım çizmeninde normal fiyatı 85 tl yani 25 tl bile olsa normal fiyatı 25 tl lik ürüne karşılık asıl fiyatı 85 tl olan ürünü gönderemem.bende satılsın diye uygun fiiyata koydum aslında çok pahalıya aldığım ürünlerle değerinde eşyalarla takas yapıyrm.sn bilirsin.

cnm benim sen kullanmışın 2.el ama bot sıfır değilki neyse kısmet

cnm benim sen kullanmışın 2.el ama bot sıfır değilki neyse kısmet

burda zaten sıfır şey satmak yasak.çoğu kişi 2.el satıyor.zatn bi kaç kez giydim diye 30 a veriyorum 85 lik şeyi.yani takas burda koyulan fiyat üzerinden yapılır alınan fiyat üzerinden değil.koyduğum fiyat 30 .30 üzerinden yapıyorum

X