Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

yok benim demek istdiğim amacım takas değildi ürünleri koyarken nakit düşündüğüm için fiyatları düşük tuttum diyorum neyse kısmet diyelimmm hayırlı satışlar

yok benim demek istdiğim amacım takas değildi ürünleri koyarken nakit düşündüğüm için fiyatları düşük tuttum diyorum neyse kısmet diyelimmm hayırlı satışlar

canım ben seni anladım da umarım bende anlaşılmışımdır.çamaşırlar en son fiyat ne olur peki_?

O zaman kargoyu karşılarsan alayım ?

kargoyu karşılayıncada bi anlamı yok kendim giyerim alan olmazsa.kargoyu karşılayacak olsam indirim yapardım ama 10 tl için değmez kargo ödemeye.zaten 10 a bile versem 9tl geçiyor elime .daha önce sizden bindallı alacaktım izmire gelmiştim 45 dediniz elden alacaktım düz 40 yapmamıştınız demek ki yapılmayınca yapılmıyormuş indirim.k.bakma.

Son düzenleme:

Evet bindalliyi cokk ucuz bi fiyata satiyorum zaten sizden yüz buldulça şımardınız 45 yaptm 40 yap dedin sen 50 liraya bindallının ayakkabisini alamazsin !

Evet bindalliyi cokk ucuz bi fiyata satiyorum zaten sizden yüz buldulça şımardınız 45 yaptm 40 yap dedin sen 50 liraya bindallının ayakkabisini alamazsin !

valla arkadaşım pazarlık sünnettir ben burdan aldım bindallımı ayakkabılarda dahil 45 tl idi.istersen ürünü bedava verim bide kargosu sizden olsun diyorsunuz.satmanın bi anlamı yok yani o zman.önce düzgün konuşmayı öğrenin şımardınız falan indirimini yapmazsan yapma kimse zorla indirim yap demiyor size edebinizi takının haddinizi bilin yeter .iyi akşamlar.

Ben yaptim gereken indirimimi zaten ayrca nasil konusacaqimi sizden ögrenecek deqilim siz ne koparirsam kâr mantiqiyla hareket ettiniz neyse iyi akşamlar sizede

Ben yaptim gereken indirimimi zaten ayrca nasil konusacaqimi sizden ögrenecek deqilim siz ne koparirsam kâr mantiqiyla hareket ettiniz neyse iyi akşamlar sizede

ewlenecek olan insan tabiki alacak oldğu şeyi ne kadar indirirsem o kadar iyidir gözüyle bakar.(bu sizin deyiminizle ne koparırsam kardır mantığı asla değil benim gözümde)burda bir çok ürün satılıyor arkadaşlar birçok şeyi satışa çıkarıyor ürün sattığınız insana 5-10 tl indirim yapınca ya da karşı taraf 45 ten 40 inmenizi isteyince bu şımarmak mı oluyor lafınızı bilin konuşun o halde ya da karşı taraf öğretsin size yaklaşım tarzınızın yanlış olduğunu.indirim yapmıyorum dersin kapatırsın konuyu bu kadar konuşmak anlamsız yani.iigeceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…