yok benim demek istdiğim amacım takas değildi ürünleri koyarken nakit düşündüğüm için fiyatları düşük tuttum diyorum neyse kısmet diyelimmm hayırlı satışlarburda zaten sıfır şey satmak yasak.çoğu kişi 2.el satıyor.zatn bi kaç kez giydim diye 30 a veriyorum 85 lik şeyi.yani takas burda koyulan fiyat üzerinden yapılır alınan fiyat üzerinden değil.koyduğum fiyat 30 .30 üzerinden yapıyorum
yok benim demek istdiğim amacım takas değildi ürünleri koyarken nakit düşündüğüm için fiyatları düşük tuttum diyorum neyse kısmet diyelimmm hayırlı satışlar
canım ben seni anladım da umarım bende anlaşılmışımdır.çamaşırlar en son fiyat ne olur peki_?
17 tl olur cnm son fiyat
hangi ildesin peki canım
istanbul bahçelievlerdeyim
bende istanbuldayım ama kargo ücreti de 6-7 tl tutacak fazla olcak.
yok cnm istanbul içi okadar tutmuyo bide ptt şubeden alırsan 4,5 tl tutuyor
Amerikali tayt ne kadar ??? Bedeni nedir ?
şuanda fiyatı 10 tl bi ara maddi olarak sıkışıktım indirim yapmıştım çok az şuan ilk koyduğum fiyattan veriyorum sıfır hiç giyilmedi s-m beden ince L bedenede olur.
Ufak bi indirim yaparsan iyi olur eski fiyatindan verirmisin ?
canım zaten taytı biraz pahalıya aldım yarı fiyatına veriyorum hiç giyilmedi.zaten ptt den kesintili oluyor son fiyat 10 tl ..
O zaman kargoyu karşılarsan alayım ?
kargoyu karşılayıncada bi anlamı yok kendim giyerim alan olmazsa.kargoyu karşılayacak olsam indirim yapardım ama 10 tl için değmez kargo ödemeye.zaten 10 a bile versem 9tl geçiyor elime .daha önce sizden bindallı alacaktım izmire gelmiştim 45 dediniz elden alacaktım düz 40 yapmamıştınız demek ki yapılmayınca yapılmıyormuş indirim.k.bakma.
Evet bindalliyi cokk ucuz bi fiyata satiyorum zaten sizden yüz buldulça şımardınız 45 yaptm 40 yap dedin sen 50 liraya bindallının ayakkabisini alamazsin !
valla arkadaşım pazarlık sünnettir ben burdan aldım bindallımı ayakkabılarda dahil 45 tl idi.istersen ürünü bedava verim bide kargosu sizden olsun diyorsunuz.satmanın bi anlamı yok yani o zman.önce düzgün konuşmayı öğrenin şımardınız falan indirimini yapmazsan yapma kimse zorla indirim yap demiyor size edebinizi takının haddinizi bilin yeter .iyi akşamlar.
Ben yaptim gereken indirimimi zaten ayrca nasil konusacaqimi sizden ögrenecek deqilim siz ne koparirsam kâr mantiqiyla hareket ettiniz neyse iyi akşamlar sizede
bu çok tarz bluz 5 tll...s-m bedene uygundur.
canm bu tşört burda 5 niye diğer konuda 10:44: