Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!

teşekkür ederim canım. biraz sonra ayarlıcam onları çok saol.
tatlımmm benim birde kabızlık problemim varrr..senelerdir çektiğimm..
arkadaşım kefir çok iyi geliyor kabızlığa.sonra kuru kayısı.bende bunlar işe yarıyor..
Kızlar beni de alın aranıza.. Ben de bu sabah başladım kilo verme maratonuna tam gaz..

buyur gel canım. hoşgeldin..

hanımlar şimdi akşam yemeği yerine bir kutu kefir içiyorum. öğlen çok yediğim için tokum.
birde yarım saat yürüdüm. valla bu kilo ile bu kadar hiç yürümüyodum.hep araba hep araba. ne zor şişman olup yürümek. canım çıktı yarım saatte. ben napmışım kendime böyle. eskiden saatlerce yürürdüm de tıkdemezdim. kendime yaptığım kötülüğü telafi etmenin zamanı gelmişte geçiyomuş. gençliğimin en güzel yıllarını kilolu teyze gibi geçiriyorum resmen yaaa.......... ama vazgeçip durduğum diyetlerden sonra şimdi vazgeçmek istemiyorum....
belki bi iki saaat sonrada leslie yaparım.bye.

hasta oldugumm için canım yemek yemek istemiooo...akşamm sırff halsiz düşmeyim die meyve yerimm belkii..

hasta oldugumm için canım yemek yemek istemiooo...akşamm sırff halsiz düşmeyim die meyve yerimm belkii..

geçmiş olsun canım.

akşam yemeğim= 4 yemek kaşığı nohut yemeği susuz,çorba,maruldan cacık 1 dilim kepekli ekmek. yemekten önce ve sonra 1 bardak su içtim. saat 8dede leslie ile 2 mil yürücem

geçmiş olsun canım.

akşam yemeğim= 4 yemek kaşığı nohut yemeği susuz,çorba,maruldan cacık 1 dilim kepekli ekmek. yemekten önce ve sonra 1 bardak su içtim. saat 8dede leslie ile 2 mil yürücem
canım afiyet olsun. ya bende diyetisyene gittim üç öğünde de ekmek yazıyor. ama bazı uzmanların kitaplarında( alkali diyet, karatay) akşm kesinlikle ekmek yemeyin diyor. daha hızlı kilo vermek için

iyileşeyimm bende başlıcam hemen spora ve yuruyuse tatlımm

canım afiyet olsun. ya bende diyetisyene gittim üç öğünde de ekmek yazıyor. ama bazı uzmanların kitaplarında( alkali diyet, karatay) akşm kesinlikle ekmek yemeyin diyor. daha hızlı kilo vermek için

newest canım ya kilo çizelgemi yapıorum ama imza dedikleri yer nerde bulamıorum kopyala yapıştırmak içinn..

hu huuuuuuuuuu kıızlaaaarrrrrr 3 mil lslie yaptım 45 dk. terledim. şimdi dinlenip form çayı ve maden suyu içcem.

evet kızlar ilk günki menümü yazıyım :) tartılmayı unuttum malesef :/
SABAH; 1 dilim çavdar ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir, azıcık maydonoz
ÖĞLEN; 3 köfte, salata
İkindi; arkadaşımın zorla verdiği küçük parça caramio
AKŞAM; ciğer sote, azıcık tavuklu pilav
Şİmdi; sütlü kahve :)
**aralarda badem

2 Litre su, 30 dakika yürüyüş, birazdanda 50+50 toplamda 100 mekik.

vavs çok güzl tebrikler

ooo vallahi süperrr canımm yaaa.sporunu yapmıssın suyunu içmişsinn yemeklerde gayet yerindee fazladan bişi yokk.süperrr..

yorgunum. form çayı içip tv izliyorum. kızım uyudu. keyifler gani

oh canım bende şimdi 2 mil koşucam sabah 5 mil öğlende 2 mil koşmuştum şimdide 2 mil yada 1 mil koşucam 1 hafta böyle devam ettikten sonra yükselticem hadi ben leslie bacımla koşmaya gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…