iyi akşamlar bi güncelleme yapmak istedim ilgilenenler için dünden beri sıfır kaçamaksız ilerliyorum günde 40 dakika kol egzersizi, 500 ip ve 6 tane bel ve bacak eriten egzersiz yapıyorum ve sadece bu spor tam 1.30 saatimi alıyor, normal şartlar altında normal beslenen bi insan bu sporu belki de 1 saatte bitirir fakat o kadar halsiz kalıyorum ki spor uzuyor. mesela bugün sporu yaptıktan sonra kolumu hareket ettirecek halim bile kalmadı inanılmaz bi yorgunluk çöktü üstüme ve midem bulanıyor. napacağımı bilmiyorum ama asla bu diyeti bırakmaya ve kaçamak yapmaya niyetim yok çünkü halen bile aynalara bakmak istemiyorum aynaya baktıkça kendimden tiksiniyorum çünkü benim en yüksek kilom 77 idi ve 77'yi en son 5 sene önce görmüştüm ondan sonra bi daha hiç görmedim hep 63-65-69 arası gidip gelmiştim doğal olarak bi anda 18-19 kilo alınca tüm vücudum bi anda değişti ve ayna da gördüğüm görüntü midemi bulandırıyo her yerim yağlı ve kalın.. yorgunluktan ağlamak istiyorum ama zamanım inanılmaz kısıtlı olduğu için devam etmek zorundayım. hislerimi anlatmak istedim çünkü içimi yakınlarıma döktüğümde 'e sende bu kiloya gelene kadar bi dur deseydin kendine, yemeseydin, baktın kilo alıyosun önceden önlemini alsaydın' diyolar çokta haklılar ama bunu bende biliyorum ve bi yakınıma içimi döktüğümde bildiğim şeyleri bana hatırlatmaları beni çok yıpratıyor o sebeple biraz buraya içimi dökmek istedim çünkü sadece buraya yazarak güç buluyorum, umarım zamanla bu yorgunluk biraz azalır ve istediğim hedefe ulaşabilirim son 25 gün..