Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!

hu huuuuuuuu kızlaaaaaaar. nasılsınız. ben de geldim sonunda bugün foruma. birde size bişey söylemek istiyorum. bu konuyu açan pinpink arkadaşımız 3 gündür yorum yazmadı merak ettim. inşallah bişeyi yoktur. bende düşündüm kendi diyet günlüğümü yazmaya karar verdim becerebilirsem eğer. burada çok kısa süre yazıştık ama bana göre güzeldi. hepinize fit bir yaz diliyorum. kendi diyet günlüğüme her zaman beklerim ister katılımcı olarak ister yorumlarınız için. öpüyorum hepinizi..... kilo verme temennilerinde bulunduğunuzda beni de unutmayın benim içinde dileyin olur mu....

canım senin grubuna gelmeyi isterim mevtül kız sende gel 3müz ayrılmayalım :KK16:

bu arada kızlar sözlümle görüştük ciddi bişeyi yok ama aklı kazada çok hasar varmış :KK43: çok üzgün :KK43:

newest link versene canım günllüğünün

hu huuuuuuuu kızlaaaaaaar. nasılsınız. ben de geldim sonunda bugün foruma. birde size bişey söylemek istiyorum. bu konuyu açan pinpink arkadaşımız 3 gündür yorum yazmadı merak ettim. inşallah bişeyi yoktur. bende düşündüm kendi diyet günlüğümü yazmaya karar verdim becerebilirsem eğer. burada çok kısa süre yazıştık ama bana göre güzeldi. hepinize fit bir yaz diliyorum. kendi diyet günlüğüme her zaman beklerim ister katılımcı olarak ister yorumlarınız için. öpüyorum hepinizi..... kilo verme temennilerinde bulunduğunuzda beni de unutmayın benim içinde dileyin olur mu....

canım benimm benimde diyet günlüğüm var amaa burayada yazıorumm ..sonuçtaa burdaa hepberaber güzelcee ilerlioruzz tatlımm:))sen yine de takıl burayaaa canımmm:))

canım senin grubuna gelmeyi isterim mevtül kız sende gel 3müz ayrılmayalım :KK16:

bu arada kızlar sözlümle görüştük ciddi bişeyi yok ama aklı kazada çok hasar varmış :KK43: çok üzgün :KK43:

newest link versene canım günllüğünün

allah bununla bıraksın canımm..mala gelsinn boşverr hasarr ödenir geçer tatlımm benimm..

Bir haftada çok şey kaçımamışımdır umarım diyorum arkadaşlar herkese merjabalar. Yurtdısından dondum, cok eglendim ama yediklerime de dikkat ettim ve tekrar diyet yollarındayım. bir kaç gunu birlikte yazacagım cunku malesef ki internet baglantım yeni geldi
20 Mart

sabah 07.15 2 kayısı kıvamlı yumurta 5zeytin
ceviz içi ve yeşil çay

öğlen 45 dakika tempo spor ardından 1 elma 1 bardak süt ve ceviz

Akşam 1 kase çorba ve ton balıklı yeşil salata

21 Mart
sabah:Maydanoz beyaz pernir bir avuc içi kadar yeşil çay ve 5 adet zeytin
Öğlen: tavuk ızgara haslanmış sebze ve az salata ile birlikte cacık
akşam: 1,5 kase corba, bol limonlu yeşil salata, 1 tabak ıspanak yemeği
3 kuru kayısı ve bir parça çikolata:KK43: bu olmadı ama

22 Mart
sabah ıspanaklı yumurta 1 fincan yeşil çay