arkadaşlar ben de buraya pazar günü yazmıştım katılmak istediğimi.
82 kiloyum ve haziran olmazsa en geç temmuza kadr 55 olmak istiyorum. kararlıyım...
dün sabah tartıldım ve 82yle başlıyorum.
dün yani pazartesi çok hasta olduğum için buraya yazamadım.
öğünler yerine hastanede 12 saat serum yedim
bugün sabah 12 de kendime geldim ve hak ettiğimi düşünerek çok güzel bir kahvaltı yaptım.
öğlen yemek yok.
5-6 gibi yöresel yemeğimiz topalak çorbasındn bir kase:) ve 2 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.
8 de 45 dakika yürüyüş yapıp. 15 dakika da basen karın bölgesi için egzersiz yapacağım.
9.30 da 1 elma 1 portakal yiyeceğim...
bu günlük bu kadar.
canım mükemmelsin. tam gaz devamselamlar herkese ben diyetimin altıncı gununu tamamladım: karatay diyeti yapıyorum
bugunku kilom: 57.6
sabah kahvaltım: 11.00da 1 kayısı kıvamlı yumurta
avuc içi kadar peynir belki birazcık fazla:)
yeşil çay (1 fincan)
maydanoz+nane (taze)
3 ceviz
15.40'da ara: 1 kase yogurt
yarım portakal...
1 fincan yeşil çay arada
19.30: 1 kase mercimek çorbası
kereviz salatası 3 ceviz ekledim içine
fırında karnıbahar
şekersiz turk kahves, yatmadan Leslie ile 1 mil yuruyup 15 dakika alt bedeb hareketleri yapmak istiyorum bakalım. herkesin ilk gunu iyi gidiyordur umarım. kaçamak yokkk pazara kadar:)
canım ya ne güzel çok güzel spor yapıyorsun. sana imreniyorum. bende sana özenip her gün akşam 3 mil yürümek istiyorum aksatmadan. inşallah hedefine ulaşır göğsünü gere gere gidersin diyetisyenegünaydııııııııın
sabah 8de kalktım maydanoz çayı içerim diye düşünüyodum demledim hatta içemedim midem bulandıay oda eksik kalsın nefret ediyorum maydanozdan onun yerine yeşil çayımı içtim mis gibii ooooooohhh
sonra kahvaltımı ettim peynir tere 3 zeytin 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim ve hamdolsun doydum Rabbim olmayanlarada versin inşallah.
bu sabah sporumu 4 mil yapıcam saat 3teki sporu mu da 2 mil akşamda 2 mil yapıcam böylece 8 mile tamamlıcam
8 mil= 8 küsür km demek bu aradahay maşallah usein bolt halt yemiş bizim yanımızda
haftaya pazartesi tartılıyoruz bakalım kim kaç kilo verdi
newestcim napim zayıflamam gereksözlüm birden yüklenme kendine diyo ama banane banane doktorum devlet hastanesinde olduğu için 3 aydan 3 aya gidiyorum mayısta gidicem yani 55 olmam gerek yoksa rezil olurum haftada 1 kilo çokta değil yani vermeliyim
ah kıyamam sana komşu olsak sana bakardım beennnçookk güzelll..vallahi bugunn sabah öğlen çorba içmeme ragmenn kocamannn bi göbekkk sinirlerimi bozuoo adetaaa(
böreklerrrr çöreklerrrrrrrrrrben yediklerimi yazayımm...
sabah: süt kakaolu ve ballı 1 kase çorba
öğle: 5 yk turlü -1 dilim börek-1 dilim çörekkk
ara :armut
akşamm için karar vermedim henüzz ..
geçmiş olsun canım. inş hemen toparlanırsın. sende buyur gel canım katıl bizearkadaşlar ben de buraya pazar günü yazmıştım katılmak istediğimi.
82 kiloyum ve haziran olmazsa en geç temmuza kadr 55 olmak istiyorum. kararlıyım...
bugün sabah 12 de kendime geldim ve hak ettiğimi düşünerek çok güzel bir kahvaltı yaptım.
öğlen yemek yok.
5-6 gibi yöresel yemeğimiz topalak çorbasındn bir kase:) ve 2 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.
8 de 45 dakika yürüyüş yapıp. 15 dakika da basen karın bölgesi için egzersiz yapacağım.
bu günlük bu kadar.
canım bende biraz sonra yapcam 3 mil. beraber yaparız istersen.spor yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım ya :26: bu 3 olucak yaparsam yemekte yedim 1 saat önce rahatlar mıyım ki ? karar veremedim :26:
afiyet olsun canım. akşama kadar iyiymişte akşam nolduysa olmuşbugunki menum hic ic acici degil ama paylasiyorum :'(
sabah; nesfit
öğlen; salata 3 köfte
ara ; 3 olips ( ısrarlarla!)
ikindi; 2 ceviz
akşam ; somon balığı, ciğer sote 1 dilim çavdar ekmeği (fazla uyumsuzlar ama)
AZ ÖNCE; çikolatalı pasta (GÜNÜ MAHVEDEN ÖĞÜN AMA KUZENİM BENİM İÇİN ALINCA YEMEK ZORUNDA KALDIM((((
2,5 litre su, 30 dk yuruyus, 30 dk bisiklet, 50+50+50 toplamda 150 mekik
tekrar geçmiş olsun canım. inşallah kötü bişeyi yoktur. ii geceler.Sozlum aradi newestcim taksideymis eve gidiyomus konusamadik tam yarin goruscez nasil oldugunu o zaman gorucem canim :-( bende aksam tarhana corbasi kuru fasulye ve 4 yuvarlak eksili kofte yogurt ve salata yedim spordan sonra yesil cay ocemedim cunku canim hic bisey cekmedi sadece sozlumu dusundum :-(
sporumu yaptım ve kötü bi haber geldi sözlüm kaza yapmışay sinirden ölücem ya
ay nihayet bende menümü yazıyorum bugün.
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta yarım kk peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 kupa yeşil çay
ara:
1 kutu ayran
2 kayısı
2 badem
öğlen
1 kase kısır
1 kupa çay
5 zeytin
1kk peynir
yarım dilim tam buğday ekmek
3 çeri domates
1 çay kaşığı krem peynir
akşam
balık
salata
4 çorba kaşığı tarhana çorbası
1,5 litre su
3 mil leslie
şimdi form çayı
Sozlum aradi newestcim taksideymis eve gidiyomus konusamadik tam yarin goruscez nasil oldugunu o zaman gorucem canim :-( bende aksam tarhana corbasi kuru fasulye ve 4 yuvarlak eksili kofte yogurt ve salata yedim spordan sonra yesil cay ocemedim cunku canim hic bisey cekmedi sadece sozlumu dusundum :-(
bugunki menum hic ic acici degil ama paylasiyorum :'(
sabah; nesfit
öğlen; salata 3 köfte
ara ; 3 olips ( ısrarlarla!)
ikindi; 2 ceviz
akşam ; somon balığı, ciğer sote 1 dilim çavdar ekmeği (fazla uyumsuzlar ama)
AZ ÖNCE; çikolatalı pasta (GÜNÜ MAHVEDEN ÖĞÜN AMA KUZENİM BENİM İÇİN ALINCA YEMEK ZORUNDA KALDIM((((
2,5 litre su, 30 dk yuruyus, 30 dk bisiklet, 50+50+50 toplamda 150 mekik
arkadaşlar ben de buraya pazar günü yazmıştım katılmak istediğimi.
öğlen yemek yok.
bu günlük bu kadar.