Tamam o zaman super ben varim yazarm da her gun pazartesi mi basliyoruz yarin mi :))Hepiniz hoşgeldiniz
Tabi ki de,zaten bu yüzden açtım topiği.Ama günlük yediğinin bildirimini yapmalısın,p.tesi günleri de tartı günlerinde kilo bildirimi yapacrsan,süper olur
2-3 gün sonra aramıza döneceksen tabi ki problem olmaz.Zaten biz de günlük bildirim yapalım diyoruz,bu sayede bir hafta boyunca ne yedik ne yaptık daha rahat görürüz.Her pazartesi de tartılıp sonuçarı yazacağız.
Evet,öyle yapalım.Bir de birbirimize önerebileceğimiz spor videoları falan da olabilir,ya da atıyorum birimiz diyetimizde farkında olmadan hata yapıyorsak fark ederiz.
Sizleri de alıyorum listeye kızlaaar
merhaba kızlar aranızda en kilolusu ve yaşlısı benim sanırım. 27 Yaşındayım bir sene önce 68 kiloyken başlamıştım diyete ve
şimdiye kadar yaptığım abuk sabuk diyetler ve bırakmalar yüzünden şimdi 82 kilodayım..
hedefim yaza kadar (haziran yada temmuza kadar) 82 DEN 55 E DÜŞMEK..165 BOYUNDAYIM..
çok şey istediğimin farkındayım ama bu forum benim için bir yüzleşme duvarı olacak sizlerle birlikte inşallah her gün azmim biraz daha artar...
Eğer başarırsam eşime verdiğim sözü tutmuş olacağım ve tabiki kendime büyük bir başarı hediye etmiş olacağım...
BENİ DE YAZ LİSTEYE Pinpink :)
Bu yaza formda gireceğim,diyenlerin buluştuğu toiğimize hoşgeldiniz!10.03.2013 tarihine kadar aramıza isteyen herkes katılabilir,ondan sonra oluşan grubumuzla tam gaz diyette olacağız.Belli kurallarımız olacak,uymayanlar ceza alacak."Off yine kilo aldım","Artık zayıflayacağım" gibi düşünceler zihninizi doldurduysa,gelin sıkışırız :) Yalnız iki gün sonra pes edecek olanlar şimdiden başlamasınlar lütfen.Gün içinde kısa süreli bile olsa,gününü topiğe yazacak kadar 5 dklık zaman ayırabilenler gelsin.Şimdiki grubumuzun üyeleri:
Üye çizelgesi--------Mevcut kilo------Hedef kilo
Pinpink ---------------- 68--------55
feelthismoment -------- 61--------54
roseee ---------------- 59--------52
ozlm94 -------- --------
phD_science ---------- 58.9--------54
fndkkrdu -------------- 66.9--------55
TOPİK KURALLARI
1-Her pazartesi kilo bildirimi yapılacak.(Bana özel mesajdan da atabilirsiniz,topiğe de yazabilirsiniz.)
2-Her gün en az bir paylaşım yapılacak,yiyip içtiğimizden yaptığımız spora kadar yazacağız.(Bir-iki günlük ufak tefek izinler olabilir,ama fazla abartılmayacak.)
3-Her gün en az yarım saat spor yapılacak.(Koşu,yürüyüş,video egzersizleri vb.)
4-Beyaz ekmeği protesto ediyoruz!Kepekli,çavdar veya tam tahıllı tüketilecek.
5-Kaçamaklar haftanın 6 günü yasak!Pazar günleri ise küçük bir kaçamak yapma hakkına sahibiz,azimli olan onu da yapmaz ama candır bu,çekebilir.
6-Bir üye 2 hafta boyunca hiçbir bildirimde bulunmazsa silinecek.(Önemli bir konu varsa,geri dönmek kaydıyla izine ayrılabilir cuma yarışmasındaki gibi.)
Şu an için belli olan kurallarımız bunlar.
evet hepimiz için yarın buyuk gun :))) ama ben bu haftasonu biraz fazla kacırdım galiba baklavalar borekler, neyse yarın insallah hepimiz istediğimize ulasmak icin ilk adımı atıcazz
inşallah :) hepimiz aynı saatte sporumuzu felan yapsak aslında çok iyi olur iyi motive oluruz spor bitincede buraya yazarız sohbet ederiz yeşil çaylarımızla ama uyar mı bu herkese belli olmaz :)