Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!

bu arada kızlar siz madem pazartesi başlıyosunuz diyete öğrenci olmayanlarla günün her saatini felan beraber geçirirsek daha verimli olur mesela en geç 9da kahvaltı edilmeli ya 8.30da kahvaltımız edilmiş olsun 9.30da da spora başlayalım streç folyo alın evinize pazartesiye kadar pazartesi 9.30da evde yürüyücez video da bu ;

Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube

o aletlerle yapılanı kafanıza takmayın o hareketleri bizler aletsiz yapıcaz kollar yukarı yana ve kollar öne vs :) olur mu ?

streç folya ne olacak onuda söylim bi çok kişi taaa eskilerden beri uygulanan bişey bu bu streç folyoyu karnımıza sarıcaz sporuda yapınca ne demek istediğimi gözlerinizle görüceksiniz leslie ile yürüyenler çok kilo vermiş :) biz 3 mil ile başlayalım zamanla 5 mile çıkarız çok eğlenceli

iyi akşamlar kızlar. bende aranıza katılıp yaza kadar kilo vermek istiyorum. şu dakika itibariyle kilom 75. hedefim ise 60 şimdilik. üç ayda 15 kilo vermek istyorum. ama kendi kendime hep karar alıp uyamıyorum. birlikten kuvvet doğar diye size yazdım. kuralları okudum.ben uyabilirim hepsine.

merhaba kızlar aranızda en kilolusu ve yaşlısı benim sanırım. 27 Yaşındayım bir sene önce 68 kiloyken başlamıştım diyete ve
şimdiye kadar yaptığım abuk sabuk diyetler ve bırakmalar yüzünden şimdi 82 kilodayım..

hedefim yaza kadar (haziran yada temmuza kadar) 82 DEN 55 E DÜŞMEK..165 BOYUNDAYIM..

çok şey istediğimin farkındayım ama bu forum benim için bir yüzleşme duvarı olacak sizlerle birlikte inşallah her gün azmim biraz daha artar...
Eğer başarırsam eşime verdiğim sözü tutmuş olacağım ve tabiki kendime büyük bir başarı hediye etmiş olacağım...
BENİ DE YAZ LİSTEYE Pinpink :)

Tamam o zaman super ben varim yazarm da her gun pazartesi mi basliyoruz yarin mi :))

he canım bu arada kilom60 hedefim 50 . zor biliyorum ama umarım olur :S

selam aranıza alırsanız sevinirim :) konu sahibi mevcut ve hedef kiloyu sana buradan mı bildiriyoruz yanlışlık yapmayalım da

yaşlı derken ben de 27 yaşındayım hocam ayıp oluyor ama 30 once hep 20li yaşlarda sayılmaz mıyız kilo konusunu da dert etmeyin verirsiniz inş.

destek olalım birbirimize

biliyorum pazartesi başlıyacagız ama ben 4. gunumdeyim ve bildirimde bulunmak istiyorum:

Karatay diyeti yapıyorum ve bu diyete uygun bir menum var:
bu işte kararlıyım 4. gun listem :)

sabah 40 saat yuruyus, Leslie ile 1 mil evde

kahvaltı: 12.00eynirli yumurtalı omlet,
nane, maydanoz, 5 siyah zeytin tuzu alınmış
3 ceviz içi
2 bardak limonlu yeşil çay (demleme)

ara: 15.30 tarçınlı elma

aksam 18.00: 1 kase mercimek çorbası,
cevizli kereviz salatası
tavuklu bulgur pilav

yemeklerde sadece çok az zeytin yağı kullanıyorum, diyet hiç bir peynir ve yogurt kullanmıyorum. diyet kraker de mecbur kalmazsam yemiyorum içerikleri malesef çok iyi değil. ancak yurt dışında aç kalmamak adına yiyecegim. hepimiz hoş geldik. yarın son ozgur gununuz ben de 5. gunume girecegim. çok kaçırmayın son gun özgürlüğü adına çunku pazartesi tartı gunu :) herkese iyi geceler

bayağı sıkı kurallar. uyalım inş. ben 14-20 mart arasında yurtdısında olacagım bu surede bildirimde bulunamayacagım ama beni atmayın geri gelecegim cunku:)))

günaydın kızlaaaaaarr............. pinpinkcim beni grubuna alıp almadığını söylemdin hala( eğer aldıysan dün ilk yazdığımda akşama doğru kıyafetli tartılıp 75 kiloyum demiştim ama sabah olması gerektiği gibi tartıldım aslında 73,4 kiloyum onu diyim dedim. ben bugün diyete başlıyorum kendi çapımda bakalım ne olacak.... herkese az kalorili bol hareketli pazarlar:))))))

Pinkcim benim kilo 66,700 gram ilk hafta az vermisim malesef sporumu daha sık yapicam ve listemdeki ekmek ve galetayi azalticam yarin hepimiz icin buyuk gun

evet hepimiz için yarın buyuk gun :))) ama ben bu haftasonu biraz fazla kacırdım galiba baklavalar borekler, neyse yarın insallah hepimiz istediğimize ulasmak icin ilk adımı atıcazz

evet hepimiz için yarın buyuk gun :))) ama ben bu haftasonu biraz fazla kacırdım galiba baklavalar borekler, neyse yarın insallah hepimiz istediğimize ulasmak icin ilk adımı atıcazz

inşallah :) hepimiz aynı saatte sporumuzu felan yapsak aslında çok iyi olur iyi motive oluruz spor bitincede buraya yazarız sohbet ederiz yeşil çaylarımızla ama uyar mı bu herkese belli olmaz :)

bende katılmak isterim aranıza
kısaca sizlere diyet geçmişimden bahsedeyim
geçen yıl bu aylarda 69 kiloydum yaklaşık 14 kilo verdim ve 55 oldum
ama bi kaç gün önce tartıda yine 58 gördüm ve dikkat etmeye başladım
kilo almaya çok ama çok meyilli bir vücudum var
düğünüm var o yüzden hem 54 olmak hemde o kiloyu korumak istiyorum
ben yarın sabah tam kilomu bildiririm
boyum da 1.67

akşam yaparsanız ben katılırım gun içerisinde çalıştıgım için sadece akşamları foruma ugrayabiliyorum. her gun por yapamasak da en azından 10-15 dakika vucut hareketleri yapamaz mıyız?

inşallah :) hepimiz aynı saatte sporumuzu felan yapsak aslında çok iyi olur iyi motive oluruz spor bitincede buraya yazarız sohbet ederiz yeşil çaylarımızla ama uyar mı bu herkese belli olmaz :)

neyse bugun benim karatay ile 5. gunumdu.

pzt. sabah: 15 dakika fizik hareketleri göbek ve sıkı bacaklar için

11.20= 1 fincan form çayı
1 yumurta
1 avuç içi kadar beyaz peynir
4 ceviz
5 adet zeytin
1 kırmızıbiber ve maydonoz bolca

ara: 1 portakal 1kase yogurt ve 2-3 ceviz (Ard arda yemedim tabi de gun içerisinde akşam saatine kadar yedim:)

akşam 19.00 1 kase mercimek çorbası
tonbalıklı salat
3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
sonrasında şekersiz Türk kahvesi ile yanında kuru kayısı ve 2 ceviz

gun içerisinde 2,5 litre su

yatmadan su fizik hareketleri tekrarlamak istiyorum 10-15 dakika daha

yarın tartılarak ben de katılacagim bakalım.

Kizlae ben de heyecanlandm simdii hatta diyet iin alisveris falan yaptim bugun :))

arkadaşlar benim bu sabah ki kilom 57
beni de topiğinize kabul ederseniz mutlu olurum
54 kilo olmak istiyorum

günaydınlarrr neler yaptığımı anlatayım öncelikle

8de kalktım doğru mutfağa demlikte su kaynattım sonra içine iki çay kaşığı ince ince doğranmış maydanozumu ekledim ( ben maydanozdan nefret eden biriyim kokusuna bile dayanamazdım afedersiniz midem bulanırdı) sonra bu normalde 5 dk demlenmesi gerekiyo öylece ama ben acı olmasın diye 2-3 dk demledim maydanoz tadı almim diyede bardağıma limon sıktım aç karnına bunu içtim çokta iğrenç değilmiş açıkcası. Sindirimi kolaylaştırıyomuş metabolizmam daha hızlı çalışır belki

sonracığıma aktardan aldığım yeşilçayımda demeleniyo tabi bende o sırada kahvaltımı hazıladım 1 kibrit kutusu peynir 3 siyah zeytin ve bol tere birde canım çok çekti sütlü yumurta yaptım ama hiç yağ koymadım minnacık tuz koydum 1 dilim ekmek aldım birde bunları yemedenönce yeşilçayımı içtim.kahvaltımı yaparken saat 8.30du.

he bu arada ben 1 haftadır diyetteydim dün yanlış tartılmışım bu sabah aç karnına hiç bişey yemeden tuvalete gittikten sonra tartıldım ve 66yı gördüüüüüüüüüm 1 kilo vermiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

saat 9.30da da lelsie ile 5 mil yürüdüm

arkadaşlar işe gidenler için tekrar spor yapabilirz tabiki bence bi sorun yok ben lesliem ile günde 3 defa yürücem sabahları 5 mil ,saat 3de 2 mil ve akşam da 1 mil

işten gelenler akşamları 2 mille başlasınlar bence daha sonra yükseltilir eee hadi ama sizde yazında birbirmize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…