Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu diyeti biraz araştırdım ve pazartesiden beri yapıyorum bugün son günüm 3 kilo verdim hemde akşam yemeğimi düşük bir miktarda olsa da yedim 2 elma yı yarım yarım yedim ama rahat günlük 3 litre su içtim

Bu sabah yine iki dilim etimek ve bir haşlanmış yumurta yedim. Birkaç saat içinde elmamı yiyeceğim, pazartesiden bu yana incelediğimi söyleyenler oldu :’) ben belirgin bir fark hissetmiyorum ama yine de biraz şişkinliğimin gittiğini düşünüyorum, umarım cuma günü seksenlere düşmüş olurum..
akekusu akekusu Selam.
Ne yaptiniz bu diyete devam ettiniz mi, sonrasinda neler yasadiniz merak ettim

akekusu akekusu Selam.
Ne yaptiniz bu diyete devam ettiniz mi, sonrasinda neler yasadiniz merak ettim
Selamlar, maalesef edemedim çünkü bir yerden sonra dikkat gerektiren işlerde ve özellikle araç kullanırken sorun yaşadım ve bırakmak durumunda kaldım :KK43: kaç kilo vermiştim şu an hatırlamıyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Su an üstüne koya koya 92lere geldim, diyet yapmaktan vazgeçtim kaderimi kabullendim artık 😔

Selamlar, maalesef edemedim çünkü bir yerden sonra dikkat gerektiren işlerde ve özellikle araç kullanırken sorun yaşadım ve bırakmak durumunda kaldım :KK43: kaç kilo vermiştim şu an hatırlamıyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Su an üstüne koya koya 92lere geldim, diyet yapmaktan vazgeçtim kaderimi kabullendim artık 😔
Tesekkur ederim, ben de baslamadim elmaya.
Normal diyete basladim iki hafta bitecek
2 kiloya yakin gitti ama az kalorili beslendim, baskasinda daha fazla giderdi eminim.
Bazilari nasil haftada 1.5 falan veriyor imreniyorum.

Tesekkur ederim, ben de baslamadim elmaya.
Normal diyete basladim iki hafta bitecek
2 kiloya yakin gitti ama az kalorili beslendim, baskasinda daha fazla giderdi eminim.
Bazilari nasil haftada 1.5 falan veriyor imreniyorum.
Boy kilonuz ne acaba belki kilonuz azsa o yüzden az gidiyordur :KK43: benim de öyle inanın bu kadar fazla kiloya rağmen gıdım gıdım gittiği için zaten hemen motivasyonumu kaybediyorum

Boy kilonuz ne acaba belki kilonuz azsa o yüzden az gidiyordur :KK43: benim de öyle inanın bu kadar fazla kiloya rağmen gıdım gıdım gittiği için zaten hemen motivasyonumu kaybediyorum
162-65 şu an.
Ama diger insanlardan daha az yiyerek kilo aliyorum ve veremiyorum. Pandemide verebilmistim ama su an yavas gidiyor.
tahlillerim duzgun. Hareketsizlikten veremiyorum belki ama arkadaslarimin kullanip memnun oldugu masaj aletini de cok duzenli kullandim, 1 cm bile incelmedim🙈
Eski ayni kilomdaki halimden daha yagli hissediyorum her yerimi

Ilk hafta kati bir diyet yaptim ama 1 kilo gitti, insanlarda odemle birlikte daha cok gittigini goruyorum.
Bu hafta biraz esnettim lif eksik kalmasin diye.
Sabah:2 yumurta,az peynir, zeytin, karisik salata, ince dilim ekmek
Oglen:1 elma, 10,15 cig kuruyemis
Aksam:tavuk,salata,ayran gibiii...

Bu surecte kacamak yapmadim, bol su ictim, 7-8 saat uyudum.
Son 6 aydir stresli bir hayatim var, kilo alimina etkisi oldu tabi ama vermemi de zorlastiriyor mu acaba bilmiyorum.

162-65 şu an.
Ama diger insanlardan daha az yiyerek kilo aliyorum ve veremiyorum. Pandemide verebilmistim ama su an yavas gidiyor.
tahlillerim duzgun. Hareketsizlikten veremiyorum belki ama arkadaslarimin kullanip memnun oldugu masaj aletini de cok duzenli kullandim, 1 cm bile incelmedim🙈
Eski ayni kilomdaki halimden daha yagli hissediyorum her yerimi

Ilk hafta kati bir diyet yaptim ama 1 kilo gitti, insanlarda odemle birlikte daha cok gittigini goruyorum.
Bu hafta biraz esnettim lif eksik kalmasin diye.
Sabah:2 yumurta,az peynir, zeytin, karisik salata, ince dilim ekmek
Oglen:1 elma, 10,15 cig kuruyemis
Aksam:tavuk,salata,ayran gibiii...

Bu surecte kacamak yapmadim, bol su ictim, 7-8 saat uyudum.
Son 6 aydir stresli bir hayatim var, kilo alimina etkisi oldu tabi ama vermemi de zorlastiriyor mu acaba bilmiyorum.
Mesajınızı okurken tam stres diye geçirdim içimden siz yazmışsınız. Ya inanın benim de öyle, bütün tahliller normal, hareket de var krem de var sıkı diyet de var ama stresim tavan yapmış durumda. Sanırım bu durumda vücut kortizol hormonu salgılıyor ve bir çeşit kendini korumaya alıyor bu da kilo vermemizi yavaşlatıyor :KK43: bu hormonu düşüren egzersizler vardı aslında. Takip ederseniz motive olurum derseniz konu açsak mu beraber ne dersiniz 🥹

Mesajınızı okurken tam stres diye geçirdim içimden siz yazmışsınız. Ya inanın benim de öyle, bütün tahliller normal, hareket de var krem de var sıkı diyet de var ama stresim tavan yapmış durumda. Sanırım bu durumda vücut kortizol hormonu salgılıyor ve bir çeşit kendini korumaya alıyor bu da kilo vermemizi yavaşlatıyor :KK43: bu hormonu düşüren egzersizler vardı aslında. Takip ederseniz motive olurum derseniz konu açsak mu beraber ne dersiniz 🥹
Haklisiniz, bu grubu da amaci disinda kullanmamis oluruz tamamdir ozelden yaziyorum size.

Bu diyeti tekrar başlatalım bakalım.😊🥰
Boyum 1.64 yaş 36

Başlangıç 72.600 ile başladım bu diyete, bugün 3. Güne başladım. Bu sabah 70.400 geldim ( iki günde 2.200 kg gitmiş) ben kilomu günlük yazacağım. Hedefim 60 kg olmak. Artık kaç hafta yapmam gerekirse bu diyetle devam edeceğim.
Hiç kaçamak yapmadım 2 gündür.
Liste dışına çıkmıyorum kahvaltıyı da aynı yapıyorum elma yemelerini de aynı yapıyorum. Günde 3 kupa sallama yeşil çay içiyorum. 2,5-3 litre su mutlaka içiyorum. Spor yapmıyorum doğrusu. Açlık hiç hissetmiyorum, sadece eski yeme aliskanligimdan dolayı biseyler yemek istiyorum ama yemiyorum tabiki 😊 bana ve yapmak isteyenlere kolay gelsin o zaman 🤚

X