- 6 Nisan 2014
- 1.546
- 2.233
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akekusu Selam.Bu sabah yine iki dilim etimek ve bir haşlanmış yumurta yedim. Birkaç saat içinde elmamı yiyeceğim, pazartesiden bu yana incelediğimi söyleyenler oldu :’) ben belirgin bir fark hissetmiyorum ama yine de biraz şişkinliğimin gittiğini düşünüyorum, umarım cuma günü seksenlere düşmüş olurum..
Selamlar, maalesef edemedim çünkü bir yerden sonra dikkat gerektiren işlerde ve özellikle araç kullanırken sorun yaşadım ve bırakmak durumunda kaldım kaç kilo vermiştim şu an hatırlamıyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Su an üstüne koya koya 92lere geldim, diyet yapmaktan vazgeçtim kaderimi kabullendim artık
Tesekkur ederim, ben de baslamadim elmaya.Selamlar, maalesef edemedim çünkü bir yerden sonra dikkat gerektiren işlerde ve özellikle araç kullanırken sorun yaşadım ve bırakmak durumunda kaldım kaç kilo vermiştim şu an hatırlamıyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Su an üstüne koya koya 92lere geldim, diyet yapmaktan vazgeçtim kaderimi kabullendim artık
Boy kilonuz ne acaba belki kilonuz azsa o yüzden az gidiyordur benim de öyle inanın bu kadar fazla kiloya rağmen gıdım gıdım gittiği için zaten hemen motivasyonumu kaybediyorumTesekkur ederim, ben de baslamadim elmaya.
Normal diyete basladim iki hafta bitecek
2 kiloya yakin gitti ama az kalorili beslendim, baskasinda daha fazla giderdi eminim.
Bazilari nasil haftada 1.5 falan veriyor imreniyorum.
162-65 şu an.Boy kilonuz ne acaba belki kilonuz azsa o yüzden az gidiyordur benim de öyle inanın bu kadar fazla kiloya rağmen gıdım gıdım gittiği için zaten hemen motivasyonumu kaybediyorum
Mesajınızı okurken tam stres diye geçirdim içimden siz yazmışsınız. Ya inanın benim de öyle, bütün tahliller normal, hareket de var krem de var sıkı diyet de var ama stresim tavan yapmış durumda. Sanırım bu durumda vücut kortizol hormonu salgılıyor ve bir çeşit kendini korumaya alıyor bu da kilo vermemizi yavaşlatıyor bu hormonu düşüren egzersizler vardı aslında. Takip ederseniz motive olurum derseniz konu açsak mu beraber ne dersiniz162-65 şu an.
Ama diger insanlardan daha az yiyerek kilo aliyorum ve veremiyorum. Pandemide verebilmistim ama su an yavas gidiyor.
tahlillerim duzgun. Hareketsizlikten veremiyorum belki ama arkadaslarimin kullanip memnun oldugu masaj aletini de cok duzenli kullandim, 1 cm bile incelmedim
Eski ayni kilomdaki halimden daha yagli hissediyorum her yerimi
Ilk hafta kati bir diyet yaptim ama 1 kilo gitti, insanlarda odemle birlikte daha cok gittigini goruyorum.
Bu hafta biraz esnettim lif eksik kalmasin diye.
Sabah:2 yumurta,az peynir, zeytin, karisik salata, ince dilim ekmek
Oglen:1 elma, 10,15 cig kuruyemis
Aksam:tavuk,salata,ayran gibiii...
Bu surecte kacamak yapmadim, bol su ictim, 7-8 saat uyudum.
Son 6 aydir stresli bir hayatim var, kilo alimina etkisi oldu tabi ama vermemi de zorlastiriyor mu acaba bilmiyorum.
Haklisiniz, bu grubu da amaci disinda kullanmamis oluruz tamamdir ozelden yaziyorum size.Mesajınızı okurken tam stres diye geçirdim içimden siz yazmışsınız. Ya inanın benim de öyle, bütün tahliller normal, hareket de var krem de var sıkı diyet de var ama stresim tavan yapmış durumda. Sanırım bu durumda vücut kortizol hormonu salgılıyor ve bir çeşit kendini korumaya alıyor bu da kilo vermemizi yavaşlatıyor bu hormonu düşüren egzersizler vardı aslında. Takip ederseniz motive olurum derseniz konu açsak mu beraber ne dersiniz