Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mükemmelsin. iyi dayanıyosun bu kadar spora. ben bittim şu 3 mil ile. şimdi uyumaya giderim. sabah malum erken kalkcam. öptüm herkesi.ii geceler....oh canım bende şimdi 2 mil koşucam sabah 5 mil öğlende 2 mil koşmuştum şimdide 2 mil yada 1 mil koşucam 1 hafta böyle devam ettikten sonra yükselticem hadi ben leslie bacımla koşmaya gidiyom
Kizlar ben de bugun iki ogun yemis oldum sabah kahvalti ettm ama cok az yedim bi dilim ekmek yedm aksam yemeginde iyi yedim ama pilav yedim azcik falan tatli yedim ama simdi yesilcay iciyorum biraz sindirsin diye :S
selamlar herkese ben diyetimin altıncı gununu tamamladım: karatay diyeti yapıyorum
bugunku kilom: 57.6
sabah kahvaltım: 11.00da 1 kayısı kıvamlı yumurta
avuc içi kadar peynir belki birazcık fazla:)
yeşil çay (1 fincan)
maydanoz+nane (taze)
3 ceviz
15.40'da ara: 1 kase yogurt
yarım portakal...
1 fincan yeşil çay arada
19.30: 1 kase mercimek çorbası
kereviz salatası 3 ceviz ekledim içine
fırında karnıbahar
şekersiz turk kahves, yatmadan Leslie ile 1 mil yuruyup 15 dakika alt bedeb hareketleri yapmak istiyorum bakalım. herkesin ilk gunu iyi gidiyordur umarım. kaçamak yokkk pazara kadar:)
çookk güzelll..vallahi bugunn sabah öğlen çorba içmeme ragmenn kocamannn bi göbekkk sinirlerimi bozuoo adetaaa(
ama aç kalarak kilo verirsen sonra benim daha önce yıllar önce yaptıgım gibi geri alırsın bence protein ve lifli gıdalar eksik etmeden diyet yapmalısın sadece corba içerek zayıflamak hiç de sağlıklı değil kastan degil yagdan vermek lazım. Ben naçizane tavsiyede bulunuyorum yanlış anlama ben 66 kilodan 57 kiloya düştüm inan yemedigim hic bir sey olmadı ama yuzme desen gittim spor desen ona da gittim ramazandan sonra bırakmasam iyiydi ama işte doktora yapmanın sıkıntıları cok((
bu arada o gobek benim de canımı sıkıyor hatta tekrar diyete baslama sebebim diyebilirim
3 mil koştummmn vuhuuuuuuuuuuuuu öğlendede 3 koşarım akşamda 2
günaydııııııııın
sabah 8de kalktım maydanoz çayı içerim diye düşünüyodum demledim hatta içemedim midem bulandı ay oda eksik kalsın nefret ediyorum maydanozdan onun yerine yeşil çayımı içtim mis gibii ooooooohhh
sonra kahvaltımı ettim peynir tere 3 zeytin 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim ve hamdolsun doydum Rabbim olmayanlarada versin inşallah.
bu sabah sporumu 4 mil yapıcam saat 3teki sporu mu da 2 mil akşamda 2 mil yapıcam böylece 8 mile tamamlıcam
8 mil= 8 küsür km demek bu arada hay maşallah usein bolt halt yemiş bizim yanımızda
haftaya pazartesi tartılıyoruz bakalım kim kaç kilo verdi
newestcim napim zayıflamam gerek sözlüm birden yüklenme kendine diyo ama banane banane doktorum devlet hastanesinde olduğu için 3 aydan 3 aya gidiyorum mayısta gidicem yani 55 olmam gerek yoksa rezil olurum haftada 1 kilo çokta değil yani vermeliyim
mevtül canım sadece çorbayla olmaz hastasın zaten iyi beslenmeye dikkat et
fındıkkurdumm kahvaltını yapmışsınn..sporuda yapıosunn inşallahh pztye kadar güzel kilolar gidecekksendeenn..tatlım annemler gelioo bugün artık çorba içmakten kurtulcammm..ewet dogru sölüosunuz amaaa neyse benim dünkü tüm öğünlerde çorba içmem detoks yerine geçsin...ben diyete detoksla başlamış olayımmm:))))
inşallah canım öğlende spordan sonra tartılim bi bakim dedim su felanda içmiştim 65 küsürdü pazartesiye bakalım kaç kilo vericem. He tabi normal kilomu öğrenmem için en son yediğim saatle tartılmamın arasında 12 saat olmalı hiç bişey yemeden içmeden tuvalete gidip geldikten sonra pazartesi sabahı tartılıcam bakalım kaç kilo vericem
canım sende inşallah tez vakitte aramıza gelir sporumuzu felan beraber yaparız
he kızlar sayfanın sahibi cumartesiden beri girmemiş foruma biz hiç aksatmayalım pazartesi sabahı tartılalım kilolarımızı buraya yazıp kilo çizelgemizi düzenleyelim :13:
Bu yaza formda gireceğim,diyenlerin buluştuğu toiğimize hoşgeldiniz!10.03.2013 tarihine kadar aramıza isteyen herkes katılabilir,ondan sonra oluşan grubumuzla tam gaz diyette olacağız.Belli kurallarımız olacak,uymayanlar ceza alacak."Off yine kilo aldım","Artık zayıflayacağım" gibi düşünceler zihninizi doldurduysa,gelin sıkışırız :) Yalnız iki gün sonra pes edecek olanlar şimdiden başlamasınlar lütfen.Gün içinde kısa süreli bile olsa,gününü topiğe yazacak kadar 5 dklık zaman ayırabilenler gelsin.Şimdiki grubumuzun üyeleri:
Üye çizelgesi--------Mevcut kilo------Hedef kilo
Pinpink ---------------- 68--------55
feelthismoment -------- 61--------54
roseee ---------------- 59--------52
ozlm94 -------- --------
phD_science ---------- 58.9--------54
fndkkrdu -------------- 66.9--------55
TOPİK KURALLARI
1-Her pazartesi kilo bildirimi yapılacak.(Bana özel mesajdan da atabilirsiniz,topiğe de yazabilirsiniz.)
2-Her gün en az bir paylaşım yapılacak,yiyip içtiğimizden yaptığımız spora kadar yazacağız.(Bir-iki günlük ufak tefek izinler olabilir,ama fazla abartılmayacak.)
3-Her gün en az yarım saat spor yapılacak.(Koşu,yürüyüş,video egzersizleri vb.)
4-Beyaz ekmeği protesto ediyoruz!Kepekli,çavdar veya tam tahıllı tüketilecek.
5-Kaçamaklar haftanın 6 günü yasak!Pazar günleri ise küçük bir kaçamak yapma hakkına sahibiz,azimli olan onu da yapmaz ama candır bu,çekebilir.
6-Bir üye 2 hafta boyunca hiçbir bildirimde bulunmazsa silinecek.(Önemli bir konu varsa,geri dönmek kaydıyla izine ayrılabilir cuma yarışmasındaki gibi.)
Şu an için belli olan kurallarımız bunlar.
sayfanın sahibi burda değil ama istersen sende katıl canım
öğle yemeğim= 4 kaşık nohut yemeği,çorba ve 1 kaşık pilav canım çok çekmişti salata ve 1 dilim ekmek
mevtül canım öğlende börek çörek yemişsin akşam bence çok kaçırma çorba salata felan ye akşam ekmek yemiyoruz artık unutma
şimdi leslie ile yürücem 3 mil
bnm actgm topicte bana arkadas olsana.benzer durumlardayiz :)