Canim oncelikle tebrik ederim :) gayet iyi gidiyosun bence ve ins darisi hepimize . Ben de sabah yuruyusumu yaptm Yarima saat once falan geldim kahvalti ettim ama kismadim kahvaltidan pek yani recelimi peynirimi yedim fakat cok az yedim bi de bugun okula yuruyerek gidip gelmeyi duunuyorum :))günaydınlarrrneler yaptığımı anlatayım öncelikle
8de kalktım doğru mutfağa demlikte su kaynattım sonra içine iki çay kaşığı ince ince doğranmış maydanozumu ekledim ( ben maydanozdan nefret eden biriyim kokusuna bile dayanamazdım afedersiniz midem bulanırdı) sonra bu normalde 5 dk demlenmesi gerekiyo öylece ama ben acı olmasın diye 2-3 dk demledim maydanoz tadı almim diyede bardağıma limon sıktım aç karnına bunu içtim çokta iğrenç değilmiş açıkcası. Sindirimi kolaylaştırıyomuş metabolizmam daha hızlı çalışır belki
sonracığıma aktardan aldığım yeşilçayımda demeleniyo tabi bende o sırada kahvaltımı hazıladım 1 kibrit kutusu peynir 3 siyah zeytin ve bol tere birde canım çok çekti sütlü yumurta yaptım ama hiç yağ koymadım minnacık tuz koydum 1 dilim ekmek aldım birde bunları yemedenönce yeşilçayımı içtim.kahvaltımı yaparken saat 8.30du.
he bu arada ben 1 haftadır diyetteydim dün yanlış tartılmışımbu sabah aç karnına hiç bişey yemeden tuvalete gittikten sonra tartıldım ve 66yı gördüüüüüüüüüm 1 kilo vermiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
saat 9.30da da lelsie ile 5 mil yürüdüm
arkadaşlar işe gidenler için tekrar spor yapabilirz tabiki bence bi sorun yokben lesliem ile günde 3 defa yürücem sabahları 5 mil ,saat 3de 2 mil ve akşam da 1 mil
işten gelenler akşamları 2 mille başlasınlar bence daha sonra yükseltilireee hadi ama sizde yazında birbirmize destek olalım
günaydınlarrrneler yaptığımı anlatayım öncelikle
8de kalktım doğru mutfağa demlikte su kaynattım sonra içine iki çay kaşığı ince ince doğranmış maydanozumu ekledim ( ben maydanozdan nefret eden biriyim kokusuna bile dayanamazdım afedersiniz midem bulanırdı) sonra bu normalde 5 dk demlenmesi gerekiyo öylece ama ben acı olmasın diye 2-3 dk demledim maydanoz tadı almim diyede bardağıma limon sıktım aç karnına bunu içtim çokta iğrenç değilmiş açıkcası. Sindirimi kolaylaştırıyomuş metabolizmam daha hızlı çalışır belki
sonracığıma aktardan aldığım yeşilçayımda demeleniyo tabi bende o sırada kahvaltımı hazıladım 1 kibrit kutusu peynir 3 siyah zeytin ve bol tere birde canım çok çekti sütlü yumurta yaptım ama hiç yağ koymadım minnacık tuz koydum 1 dilim ekmek aldım birde bunları yemedenönce yeşilçayımı içtim.kahvaltımı yaparken saat 8.30du.
he bu arada ben 1 haftadır diyetteydim dün yanlış tartılmışımbu sabah aç karnına hiç bişey yemeden tuvalete gittikten sonra tartıldım ve 66yı gördüüüüüüüüüm 1 kilo vermiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
arkadaşlar işe gidenler için tekrar spor yapabilirz tabiki bence bi sorun yokben lesliem ile günde 3 defa yürücem sabahları 5 mil ,saat 3de 2 mil ve akşam da 1 mil
işten gelenler akşamları 2 mille başlasınlar bence daha sonra yükseltilireee hadi ama sizde yazında birbirmize destek olalım
he canım bu arada kilom60 hedefim 50 . zor biliyorum ama umarım olur :S
Hosgeldin canim aramiza.ins hep birlikte veririz kilolari :)kızlar merhaba bende geldim aranıza..bugün sabah tartıldımm ve 66.2 ye yanınızdayımm..
Canim oncelikle tebrik ederim :) gayet iyi gidiyosun bence ve ins darisi hepimize . Ben de sabah yuruyusumu yaptm Yarima saat once falan geldim kahvalti ettim ama kismadim kahvaltidan pek yani recelimi peynirimi yedim fakat cok az yedim bi de bugun okula yuruyerek gidip gelmeyi duunuyorum :))
canımm aynı kiloyla başladıkk hayırlısı olsun ikimiz içinde :)))
Aaa gercektenmi o zaman ben de yemiym yahu :Syürüyerek git canımayyy ben reçel felan yemiyorum doktorum yeme dedi şekerli ya ondan canım bende kendime kilo çizelgesi hazırladım ama yanlış oldu galiba ama olsun
Aaa gercektenmi o zaman ben de yemiym yahu :S
ne güzel canım nasıl ve ne kadar sürede vermiştin 14 kilo?bende katılmak isterim aranıza
kısaca sizlere diyet geçmişimden bahsedeyim
geçen yıl bu aylarda 69 kiloydum yaklaşık 14 kilo verdim ve 55 oldum
ama bi kaç gün önce tartıda yine 58 gördüm ve dikkat etmeye başladım
kilo almaya çok ama çok meyilli bir vücudum var
düğünüm var o yüzden hem 54 olmak hemde o kiloyu korumak istiyorum
ben yarın sabah tam kilomu bildiririm
boyum da 1.67
bende geçenyıl kısa süre karatay yapmıştım. iyi gidiyordum aslında ama sonra bozdum malesefneyse bugun benim karatay ile 5. gunumdu.
pzt. sabah: 15 dakika fizik hareketleri göbek ve sıkı bacaklar için
11.20= 1 fincan form çayı
1 yumurta
1 avuç içi kadar beyaz peynir
4 ceviz
5 adet zeytin
1 kırmızıbiber ve maydonoz bolca
ara: 1 portakal 1kase yogurt ve 2-3 ceviz (Ard arda yemedim tabi de gun içerisinde akşam saatine kadar yedim:)
akşam 19.00 1 kase mercimek çorbası
tonbalıklı salat
3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
sonrasında şekersiz Türk kahvesi ile yanında kuru kayısı ve 2 ceviz
gun içerisinde 2,5 litre su
yatmadan su fizik hareketleri tekrarlamak istiyorum 10-15 dakika daha
yarın tartılarak ben de katılacagim bakalım.
tebrik ederim canım . darısı bu hafta benim başıma. bende biraz eksilmek istiyorum artıııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk.................günaydınlarrrneler yaptığımı anlatayım öncelikle
ne güzel canım ya sabah sabah yürümüşün. tebrik ederim.Canim oncelikle tebrik ederim :) gayet iyi gidiyosun bence ve ins darisi hepimize . Ben de sabah yuruyusumu yaptm Yarima saat once falan geldim kahvalti ettim ama kismadim kahvaltidan pek yani recelimi peynirimi yedim fakat cok az yedim bi de bugun okula yuruyerek gidip gelmeyi duunuyorum :))
geçmiş olsun canım.kızceler öğlen yemegimide yemiş bulunmaktayımm..ben bikaç gündür hastayımm..sabah kahvaltıda corba içtimm..öğlen düşüncem ya köfte kızartayım yada yumurta die düşünürken karşı komsum saolsun sütlü corba yapmıs getirmişş..ben yine çorba içtimm anlıcanız ..
sana da geçmiş olsun canım...slm arkadaşlar bu hafta pek online olamadım hem iş hemde rahatsızlık girdi araya ama 58 kilo olmuşum bu arada 1 kilo verdim pek bişey yapamadım ama keyifsiz bi hafta olduğu için vermişim bu hafta tümüyle uyuyorum topik kurallarına bugün ne yaptığımı anlatayım
sabah
şekersiz çay,domates,salatalık,biraz peynir yedim
bol sıvı tüketiyorum
öğle
biraz nohut yemeği cacık
akşamı daha hafif tutucam akşamüzeri yürüyüş
evet canım yememümkünse şeker felan kullanıyosan onuda bırak bu arada kızlar akşamları sakın pilav yemeyin bide patatesi hayatınızdan çıkarın benim doktorum öyle dedi bana
öğle yemeğimde
1 porsiyon çorba,3 kaşık fırın fasülyesi( bizim oralarda yapılır bilen vardır belki yağsız çok az tuzla kavruldu),1 kaşıkta semizotu yemeğim oda sadece 1 kaşık yağla yapıldı. fasulyenin sonuydu sebze yemeğimide 4e tamamlamalıydım o yüzden 1 kaşıkta öyle yedim.
avucumun içi kadat et ve semiz otu yoğurtlaması yedim ama sarımsak tuz felan hiç bişey katmadım evde salatam yoktu böyle geçiştirdim 1 tanede kepekli ekmek tabi .
şimdide lesliemle 2 mil yürücem
arkadaşlar artık hava baya ısındı. kışın ne güzel kalın kalın giyip örtüyordum kiloları. şimdi ince şeyler giymeye başlıcaz diye çok üzülüyorum. bu kiloları veremezsem yine can sıkıcı bir yaz olacak benim için. inşallah irademi korurummm............
canım tüm yazılarını okuduuuuuuuum . öncelikle şu yüz ifadeni anlatayımkontrol paneline gir ordan seçenekleri düzenleye gel aşağıya doğru in çeşitli seçenekler var ordan mesaj ediytörünü gelişmiş seçenek yapacaksın kaydetip çıkıcaksın sonra ifadeleirn mesja yazarken çıkacak
canım ölçülü yemek zorundayım çünkü kiloluyum ve boyumda kısadiyetisyene gittim devletin ama doktor ekmeği normalde 2 dilim verdi sabah ve öğlen aralardada galeta var bende ekmeği 1e düşürdüm ve galetayıda kestim çünkü ben cumartesi tartı aldım direk tartıldım bide ne görüm benim kilo 66.9dan 68 küsüre çıkmış moralim bozuldu sonra meğerse sabahları hiç bişey yemeden içmeden tuvalete gidip geldikten sonra tartılırsan doğru bi sonuç alırmışsın bide bunu dün sabah su içtikten sonra öğrendim o zaman da 6.700 çıktım vere vere 200 gr vermişim neyse kilo almaktan iyidir dedim :26: bu sabahta hiç yemeden içmeden tuvalete girdikten sonra tartıldım 66.0 yehuuuuuuuu bide sonra su içip tartıldım bakalım naısl bi fark oluyo diye 66.100 gram çıktım bide minnacık içmiştim haa yani sende sabah benim gibi tartıl ama büyük tuvaletini yapıcaksın unutma
tatlımmm benim birde kabızlık problemim varrr..senelerdir çektiğimm..