Evet,kesinlikle Pes Etmek Olmayacak!İstersek herşeyi yapabilirizmerhaba tatlım bende daha yeniyim birlikte hedefimize ulaşıcaz :) inanırsan başarırsın.. Pes etmek yok
bende diyet arkadaşı arıyordum :) bende diyete başlarken aşırı motivasyon ve hırsla başlıyorum ama aradan en fazla 3 gun geçince pes ediyorumbunu tek yapmak zor oluyor, birilerinden destek alırsam daha kolay olur gibime geliyorrrr
bende varım arkadaşlar daha bu akşam başladım birlikten kuvvet doğar verelim kiloları yaza düğünüm varrr
Kizlar beni de araniza alirmisiniz ? Yaza kadar kilo vermem lazim cooook :S
ben de diyet yapıyorum 3. gunum bitti ama ben Karatay diyeti yapıyorum. 1.59 boyundaym 66 kilodan 57 kiloya indim sağlıklı beslenme ile. 1 yıldır kiilom 3 aşağı 5 yukarı sabitti. suan 58.9'um. hedef kilom 54-55 ciarı olmak ve sıkı bir vucut. walk at home ile evde yuruyorum 1 gun okuldaki sağlık için sporda tempo yapıyorum. yurt dısından gelip spora yazılacagim. kendime gunluk açacaktım ama size katılabilirim. gunluk bildirimlerde bulunalım öncelikle ben 3 gundur bildirimde bulunuyorum. buraya da yapıştırabilirim yaptıklarımı. ama dediğim gibi 14-19 MArt arasında olmayacagim onu toplu yazmak kabulse ben de katılayım aranıza
bencede senin dediğin gibi, pazartesiye kadar son serbestliğimizi yaşıyalım sonra her akşam ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık eksiksiz yazalım
Benide yaz sekerim grubuna bende arkadas ariyordum kendime hergun her saat onlineyimben gecen cumartesi 66,9la diyete basladimdoktor listemle tabi ben mayisa kadar 55 olucam sonra mayista listem yenilenecek 47ye yolculuk yapicaz bana simdilik 55 yaz canim. Bu arada kahvaltimda bol roka ve tere1 kibrit kutusu peynir ve 4 zeytin yedim uyaninca bi bardak su. İctim ve yesil cayimi da ictim tabiki kahvaltidan sonrada yine 1 bardak su ictim
Oh ne güzel bütün kızlar toplandık olduBugün gelen herkesi alıyoruz ama yarın almayacağız ki çok fazla kalabalık olmayalım ve bir an önce başlayalım Listeyi hallettim,topiğin başına kuralları yazıyorum,önerisi olan var mı?