- 31 Ağustos 2012
- 21.734
- 35.040
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika gidiyorsun canimKahvaltım 10 gibiydi
Kıymalı menemen yaptım
Bir dilim ince peynir
Çay ve ekmek
Zeytini eşim ben oturana kadar yemiş üşendim daha kalkmaya
Ara da ikitane yaş incir
Az öncede tavuklu mantar soteden yiyin dedim çok yiyemedim midem küçülmüş
Yatarkende tahinli meyve yaparım yine
İnşallah veririm sende bende isteyen herkes kızlar gelsede biraz sohbet muhabbet etsekHarika gidiyorsun canim
Canım doygun mu bunkarla ?Sabah tam buğday tostu
Zeytin
Birtane salatalık
Yarım domates
Çay
Arada iki ince dilim karpuz
İkinci arada kayısı ve ceviz
Akşam yemeği
Üç küçük köfte ızgara
4 kaşık yoğurt
Salata
Birazdan tahinli kayısı dilimleri yapıcam finishhh
He doydumCanım doygun mu bunkarla ?
canım keten tohumum var. bugün de getirdim. adet oldum şükür 1 ay olmadım arada. ama 2. ayda aynı gününde şükür yani olduTamam canım gelicem
Tamam inşallah canım
Benim annemde 43 yaşında menopoz düzensizlikleri başlamıştı bekar kızdım calisiyordum keten tohumu almıştım doktor tavsiyesi ile kaçış yok ama hepimizi bekliyor. Terleme, çarpıntı,daralti geliyordu anneme zaman zaman
Senin kizcen nasıl kaça gidiyor ipekdi dimi adı kuzucuk büyümüştür çok tatlıydı küçüklüğünu hatırlıyorum
Bende benim kizceyi dershaneye yazdırdım kültüre güzel tanıtım yapmislardi başladı dersleri verimli olur inşallah
Oğlumda futbol merakı başladı bir senedir karate yüzme kurslarına da götürdüm yok illa futbolcu olucam diyor götürüyorum 2 aydır o kadar yoruyor hoca yinede yoruldum demiyor gidiyoruz bakalım nereye kadar olur okul dönemi hafta sonlari oluyormuş hafta içi Karateye de devam ettircem bu şartlarda savunma sporları şart keşke bizede olsa
öyle güzel tabaklar yüklemişsin ki. vallahi imrendim.Sabah tam buğday tostu
Zeytin
Birtane salatalık
Yarım domates
Çay
Arada iki ince dilim karpuz
İkinci arada kayısı ve ceviz
Akşam yemeği
Üç küçük köfte ızgara
4 kaşık yoğurt
Salata
Birazdan tahinli kayısı dilimleri yapıcam finishhh