- 10 Şubat 2013
- 84
- 0
Canim oncelikle tebrik ederim :) gayet iyi gidiyosun bence ve ins darisi hepimize . Ben de sabah yuruyusumu yaptm Yarima saat once falan geldim kahvalti ettim ama kismadim kahvaltidan pek yani recelimi peynirimi yedim fakat cok az yedim bi de bugun okula yuruyerek gidip gelmeyi duunuyorum :))günaydınlarrr neler yaptığımı anlatayım öncelikle
8de kalktım doğru mutfağa demlikte su kaynattım sonra içine iki çay kaşığı ince ince doğranmış maydanozumu ekledim ( ben maydanozdan nefret eden biriyim kokusuna bile dayanamazdım afedersiniz midem bulanırdı) sonra bu normalde 5 dk demlenmesi gerekiyo öylece ama ben acı olmasın diye 2-3 dk demledim maydanoz tadı almim diyede bardağıma limon sıktım aç karnına bunu içtim çokta iğrenç değilmiş açıkcası. Sindirimi kolaylaştırıyomuş metabolizmam daha hızlı çalışır belki
sonracığıma aktardan aldığım yeşilçayımda demeleniyo tabi bende o sırada kahvaltımı hazıladım 1 kibrit kutusu peynir 3 siyah zeytin ve bol tere birde canım çok çekti sütlü yumurta yaptım ama hiç yağ koymadım minnacık tuz koydum 1 dilim ekmek aldım birde bunları yemedenönce yeşilçayımı içtim.kahvaltımı yaparken saat 8.30du.
he bu arada ben 1 haftadır diyetteydim dün yanlış tartılmışım bu sabah aç karnına hiç bişey yemeden tuvalete gittikten sonra tartıldım ve 66yı gördüüüüüüüüüm 1 kilo vermiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
saat 9.30da da lelsie ile 5 mil yürüdüm
arkadaşlar işe gidenler için tekrar spor yapabilirz tabiki bence bi sorun yok ben lesliem ile günde 3 defa yürücem sabahları 5 mil ,saat 3de 2 mil ve akşam da 1 mil
işten gelenler akşamları 2 mille başlasınlar bence daha sonra yükseltilir eee hadi ama sizde yazında birbirmize destek olalım