- 31 Ağustos 2012
- 21.734
- 35.040
Çok güzel fiziğin canım. Masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel fiziğin canım. Masallah
Harikasın bende bölgesel çalışmaya çalışıyorum çocuklardan fırsat kalırsa birde titremişim cihazı aldım üzerine çıkmalı kaslara çok iyi geliyor fırsat buldukça yapıyorum birşeyler senin gibi görünsem daha ne Sezeryan göbeğim bir acayip ya böyle göbek yok kızımda göbek galan yoktu normal doğdu bu travmatik diyemi bilmiyorum morarmaya var göbeğimde baya beni hırpalamışlar anlaşılan bebekli kurtarmak için
Geçmiş olsun canimmmSabah kahvaltım üç küçük yumurta tereyağında kıza yedirdim çoğunu
Bir dilim beyaz peynir tuzsuz
Bir porsiyon salata
Limonlu çay
Ara öğünüm alttaki resim birşey içseniz bilemedim bebeğimin kansızlık ve demir eksikliği çıktı buna bağlı kalbinde ses varmış sanırım sonuçları göstermeye gidemedim daha ama inşallah iyi olacak sürekli emdiği için demir ilacında yaramayor sanırım gece kemik suyu kaynattım birazdan irmikli mama yapıcam yer inşallah ağzını açmıyor takviyeler için bile
Eki Görüntüle 3476135
Çok az yedi kemik suyuyla yapmıştım azda olsa yemesi olduGeçmiş olsun canimmm
Yedi ki irmiği ?
Oyy kuzum benimBiz hastaneye yattık kansızlıktan dolayı Akdeniz anemisşnden şüphelendiler de akrabalarımızda hiç yok hiç duymadım da ondan menü atamadım ama buradaki menüyüde atabilirim artık ufaklık çok korktu hastaneden
Şüphelendiler ama teşhis koyulmadı daha beslenme kaynaklı kansızlık olabilir muhtemelen dediler mama yazdılar ama dışardan birşey yemeyen bebeğe mama nasıl vericem onu düşünüyorum demin biraz mercimek çorbası hadi birkaç kaşık birazda ayran vericem kalkınca uyudu beni istiyor sadece aşırı korktuğu için herkesten korkuyorOyy kuzum benim
Canım eşim de Akdeniz anemisi.
Bir rahatsizligi yok sukur. Değerleri hastanede düzelir inşallah. Çok geçmiş olsun