Selamlar herkese..Ben vajinismus forumlarını yaklaşık 3-4 aydır sürekli takip edip okudum, 10 yıllık evliyim ve problemi yeni çözebildim..10 yıldır sürekli erteledim, bu arada ilişkiye girmeden hamile kaldım, 6 yaşında kızım var, sezeryanla oldu. Başarı hikayelerini okudum ve karar verdim, bu işi kesin bitiricem dedim.Parmak egzersizini denedim, kulak çubuğuyla başladım, ama egzersizleri yapamadım.Bu arada Denizli de bu işlere bakan bir psikiyatriste mail attım, durumumu anlattım, ücret sordum, ama tenezzül edip cevap bile yazmadılar.Tabii muayeneye gidip ilk seanstan gelsin paralar...Bu işi fırsat haline getirip insanlardan uçuk ücretler almalarına dayanamıyorum..Bu durum beni daha da hırslandırdı. Vajiye yabancı cisim sokmak bana daha da korkunç geldi..Direk penis denemesine başladım..Önce bir kayganlaştırıcı aldım..1. gece : Üste çıktım, penisi elimle tutup yavaş yavaş popo yönüne doğru bastırdım, çok kasıldım, bacaklarım titredi, 5 dk falan uğraştıktan sonra bıraktım, ama daha da hırslandım, "vazgeçmek yok" dedim, bitiricem.. 2. gece: Aynı üst pozisyona geçtim, eşimin yüzüne dönük şekilde, elimle penisi yavaş yavaş bastırıp kuvvetli bir şekilde ıkındım, bunu arka arkaya 5-6 sefer tekrarladım, bu arada eşim strese girdi, ama sanki ucunun girdiğini hissettim gibi geldi, canım da yandı biraz tabii..bıraktık.. 3. gece : Önce duş aldım, "atarax" ismine bir sakinleştirici içtim, ön sevişme oldu, yine de kayganlaştırıcı sürdüm, aynı üst pozisyona geçtim, her ıkınıştan sonra yavaşça kendimi penisin üstüne bastırdım, elimle penisi tutup yönlendirdim, ve inanmayacaksınız hepsi giriverdi(15-20 dk uğraştım), ama gitgel kesinlikle yapamadım, bir süre öylece yavaş yavaş alıştırdım, sonra eşim üst pozisyona geçti, elimle tekrar penis yönlendirdim ve girdi, ilk 2-3 dk canım yandı ama inanın dayanılmayacak bir acı değil, sevinçten acıyı gözardı ettim, belli zaman sonra acı da kalmadı, ve ilk ilişkimizi yaşadık..hem de 10 yıl sonra..Yalnız sabaha kadar vajide yanma oldu..Benim en büyük hatam kararlılıkla bu işin üstüne gitmeyip ertelemek..Vajinin esneyebilen bir yapı olduğunu sürekli aklıma getirdim, ıkınmak ve popo yönüne doğru ittirmek çok önemli, her ıkınıştan sonra gevşeyip kendinizi biraz penis üzerine bastırın, acele etmeden, her uğraştan sonra ertesi gece biraz daha kolaylaşıyor.Önemli olan karar vermek, "yapabilirim" mesajını sürekli tekrarlamak ve vazgeçmemek..Yapabilirsiniz, buna inanın, bu forumlarda başaramazsınız diyen doktorlara da aldanmayın, hiçbir tedavi giderleri olmadığı halde dünya kadar para talep ediyorlar, yazık, veremeyecek insanlar ne yapsın, ben de onlardan biriyim işte..Herkese başarılar diliyorum, pes etmeyin..