akşam ağlamaktan , üzülmekten gözüme uyku girmedi...neden,neden,neden aşamıyorum.
birtürlü anlamıyorum..nasıl bir bilinçaltı bu önüne geçemiyorum.delircem.çok hüzünleniyorum.toplumda benzer konular konuşulduğunda gözlerim doluyor.
gizli gizli ağlıyorum..bu dünyadan böylemi göcüp gidicem.pskolojim alt üst oldu...
bebek istiyorum onu yapabilecek cesaret yok.insanların var oluşundan beri bu iş böyle bi bizdemi farklı ? anormalmiyiz ? neyiz biz ?
Tatlım. Önceliklee Doktor kontrolune gittinmi hiç ?? Gİttiysen Ve doktor Bir problem yok Demişse. Egzersizlere Başla hemen. Egzersiz yaparak vajiyi yeneceksin !!
akşam ağlamaktan , üzülmekten gözüme uyku girmedi...neden,neden,neden aşamıyorum.
birtürlü anlamıyorum..nasıl bir bilinçaltı bu önüne geçemiyorum.delircem.çok hüzünleniyorum.toplumda benzer konular konuşulduğunda gözlerim doluyor.
gizli gizli ağlıyorum..bu dünyadan böylemi göcüp gidicem.pskolojim alt üst oldu...
bebek istiyorum onu yapabilecek cesaret yok.insanların var oluşundan beri bu iş böyle bi bizdemi farklı ? anormalmiyiz ? neyiz biz ?
merhaba kızlar.vajiyi yendiğimden beri sürekli wcye koşuyorum.kimi zaman az da olsa şişkinlikten dolayı hep wcye gitme isteği oluyor.ayrıca sarı akıntım var.sorduklarım ayaklarını üşütmüşsün dedi:26:siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı ne yapmam gerek?
1,5 yıllık evliyim ve bende bir vajinusmusum evlenene kadar böyle bi hastalığın adını bile duymamıştım eşimi çok seviyorum ama ilişkiye giremiyoruz her seferinde bu sefer olucak diyorum ama kasılıp kalıyorum canım çok acıyo kimseye derdimide anlatamıyorum vajinusmusla ilgili netten araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi buldum ve benimle aynı derdi olan ve bu illeti yenen bir sürü insanın mesajlarını okudum yalnız değilmişim bazı egzersizler varmış kızlar banada yardımcı olurmusunuz bundan kurtulmak istiyorum eşim çok anlayışlı bu beni dahada çok eziyoeşimin ailesi tabi benimkilerde çocuk istiyolar tabi bizde 28 yaşındayımm vajinuzmusu yenip bebek sahibi olmak istiyorum yardım edin banada lütfen
arkadaslar merhaba bende vajinusmus mağduruyum birada çekingen bir insanım egzersızler için tavsiye edilen kremleri eczaneden nasıl alıyorsunuz ben çok çekiniyorum bu kremler baska işede yararmı o bahaneyle istesem
bende aşırı çekingen biriyim ve jeli alırken bi alışveriş merkezine gittim. 3.mağazaya girdim alamadan çıktım.biri çok yüksekteydi boyum yetişmez diye hamle bile yapamadım.ikincide çaktırmadan bakayım dedim beceremedim ordanda çıktım.en son bi kozmetik mağzasına girdim watson dı sanırım:)) şampuan vs aldım baktım kasiyer bayan tamda kasanın yanındaydı ve kasada tek müşteriydim. diğerlerini geçirirken bi hamleyle şunuda geçirin dedim panikten kartımı saatlerce aradım vs.. sonunda aldım ama:))))
pissa gülümseyerek okudum mesajı nedir bu bayanların çektiği sıkıntı sanırım bende senın gibi bayan kasıyerın olduğu ve ürünun kasanın yanında satıldığı veee kasada tek musterı oldugum zaman alabılırım ama kartı onceden elıme hazırlayım barii :)))))
selam arkadaşlar vajinimusu yenip hamile arkadaşlara birşey sormak istiyorum. geçen gün doktor kontrolüm vardı vajinismusu yeni yendiğimi söyledim internetten araştırıp kegel ve aparat egzersizleriyle aştığmı söyledim kadın bozuldu biraz da sinirlendi bana nedense... sonra da 38.haftada görcez ne kadar yenip yenmediğini muayene etcem alttan dedi.ona göre doğumun normal olabilir mi diye...moralim bozuldu. önceden vajinismus geçiren birine bu denir mi hiç? soracağım soru şu arkadaşlar: vajiyi yenip normal doğum yapanlar neler yaşadı zorlandı mı? bizim için normal doğum uygun mudur?
Canım Neden Yapamıyasın ki ?? Hem sen vajinismusu Artık yendin. Korkmana gerek yok. Bacaklarınıda açarsın. Normal doğumda yaparsınn. Bişeyin Olmadığını. Canımızın Acımadığını Biliyosunn. Epidural Anestezi var Bilmem Hiç duydun mu ?? Prenses Doğumda Diyolar. Belden Aşağısını Uyuşturuyolar Sen Hiç bişey hissetmiyosun. Ne sancı ne ağrı Hiç bişey. Benim ablam bu şekilde doğum yapmıştı. Bendee İlerdee Hamile kalırsamm Bu şekilde doğum yapmayı düşünüyorumm. Bakalım Kısmett
çok sağol beraycım haklısın. aslında bu kadar zorlu bir yolu geçip de vajiyi yenen hayli hayli doğurur diye düşüyorum ben de. üstelik biz vajina kaslarımızı daha iyi yönetebiliyoruz diğer bayanlara oranla. kegeli çok kez yaptığımız için.ama işte doktor sinirimi bozdu kafamı karıştırdı. yani eski bir vajinismus hastasına yapabilecek en büyük kötülüğü yaptı. resmen beynime girdişimdi çatı muayenesinden korkmaya başladım açıkçası...ikileme sokuyor bu doktorlar ya hiçbirini sevmiyorum ((
Siteye yeni üye oldum ve vajinismusumemla 5 diye krem aldım sürmeden önce orta parmağımın hepsini acısada ağrısada içime sokabildim. denedim ve sırtımdan ve anlımdan terler boşalasana kadar ağlayarak da olsa yaptım fakat ilişkiye giremiyorum. sizce emla kremi nasıl sürmeliyim ilişkiye girebilirmiyim acı hissedermiyim bu illeti nasıl yenicem delirmek üzereyim kocam çok anlayışlı ama ben artık nefret eder hale geldim kendimden.. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR