Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Canım benim doktorum da özel hastanede aslında o da burada yaptıralım diyor ama 16.500 fiyat çekiyor aynı hastane ben ona sormadan tıp fakultesinde yaptıracağım sonucu ona gösteririm yine özel hastaneler sazan avlıyor herkes dikkat etsin bence
Bana hastane değilde başka firmaların ismini verdi hastane bana 23.500 tl fiyat verdi 🙄 o söylediği firmaları bi arayıp fiyat alıcam

Aynı benim de öyle sürpriz gebelikti eşimde varikosel vardı 3. Seviye ve daha yeni ameliyat olmuştu. Tamamen sürpriz oldu. Keseni gördük ama kalp atışını duyunca içim rahatlayacak sanırım ☺
Ay bende buna inanıyorum ama sanki evhamlanacak başka bişey bulur gibiyim 🥲 bende de hipofiz adenomu var tahlillerimi falan hallettim bi danışayım dedim doktor biraz sıkıntılı gebe kalman endokrinle kadın doğumla görüş dedi bende hiç ihtimal vermedim hâlâ inanamıyorum. İkinci olacak benim kısmet olursa ama 5yaşında oğlum var. Sabretmek gerek sanırım yine de 7 haftadan sonra daha garanti kalp atışı ama yine de duramıyorum ya 🥲

Kızlar merhaba. Benim gebeliğimi öğrendiğim günden beri afedersiniz ama sarı akıntım var. Enfeksiyon değil ama koku da yok. Doktora sorduğumda ilk normal dedi fakat şu an iç çamaşarım ıslanıyor gibi oluyor gidiyorum bakıyorum ıslaklık var bazen. Korkuyorum normal mi bu
Bu arada benimde öyle akıntılarım oluyor koşarak gidiyorum tuvalate bi bakıyorum ıslaklık renksiz bence normaldir.

Back
X