Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bak sende benim gibi oldun. İnsanın bi yeri ağrıdı mı doktor krizine giriyor djfjdkjdAhahaha sen beni yoksayben artik doktoragidememe sendromuna yakalanmis haldeyim suyum kaynadi
Evet ya ben şey gibi hissediyorum telefonlara gelen güncelleme gibi hergün sabah kendimi güncellemezsem eksik hissediyorumAhahahahah arada esim de yandan gelip MESAI BASLAMIS diyorseviyoruz napalim yurek oluyoruz birbirimize
Sinir basti sinir dokunsan aglicam ahdjdjdjİşte bak sende benim gibi oldun. İnsanın bi yeri ağrıdı mı doktor krizine giriyor djfjdkjd
Bu kadar ayni haftalarda gebe arkadasi nerede bulucam reelde yahuEvet ya ben şey gibi hissediyorum telefonlara gelen güncelleme gibi hergün sabah kendimi güncellemezsem eksik hissediyorum![]()
Ya benim yedi ve sekizinci hafta o kadar cok basim agridi ki bir ara hic bitmeyecek sandim.. iki gundur yine agriyor geri geldigebelikten beri ilk defa başım ağrıyotadım kaçtı
ya benim gebelik öncesi ağrırdı baya ama gebelikte hiç olmamıştıYa benim yedi ve sekizinci hafta o kadar cok basim agridi ki bir ara hic bitmeyecek sandim.. iki gundur yine agriyor geri geldi![]()
Ben surekli mentol taşı sürüyorum azcik olsun hafifletiyor sakaklarimi. Sanirim hormonal degisimler yapiyor regl zamani gibiya benim gebelik öncesi ağrırdı baya ama gebelikte hiç olmamıştı![]()
Neee şaka yapıyorsunn ne çabukkKızlarr grubun ilk cinsiyeti benden mi geliyorr10+5te söyledi doktor biz şokk
Bana hastane değilde başka firmaların ismini verdi hastane bana 23.500 tl fiyat verdiCanım benim doktorum da özel hastanede aslında o da burada yaptıralım diyor ama 16.500 fiyat çekiyor aynı hastane ben ona sormadan tıp fakultesinde yaptıracağım sonucu ona gösteririm yine özel hastaneler sazan avlıyor herkes dikkat etsin bence
Ay bende buna inanıyorum ama sanki evhamlanacak başka bişey bulur gibiyimAynı benim de öyle sürpriz gebelikti eşimde varikosel vardı 3. Seviye ve daha yeni ameliyat olmuştu. Tamamen sürpriz oldu. Keseni gördük ama kalp atışını duyunca içim rahatlayacak sanırım ☺
Ben 2 hafta sonra duydumKeseden bi hafta sonra mı kalp atışı duydunuz kızlar
Haftaya gel bebeği görürüz dedi doktor geç döllenme olmuş bendeBen 2 hafta sonra duydum
6+6 da duymuştum siz de eminim ki duyacaksınızHaftaya gel bebeği görürüz dedi doktor geç döllenme olmuş bende
Yaa şu an 6+3 üm cuma gitsem duyar mıyım ki yaaa6+6 da duymuştum siz de eminim ki duyacaksınız![]()
Ben 6+1de kese ve kalp atışı birlikte gördüm vajinal bakılmıştıKeseden bi hafta sonra mı kalp atışı duydunuz kızlar
Bu arada benimde öyle akıntılarım oluyor koşarak gidiyorum tuvalate bi bakıyorum ıslaklık renksiz bence normaldir.Kızlar merhaba. Benim gebeliğimi öğrendiğim günden beri afedersiniz ama sarı akıntım var. Enfeksiyon değil ama koku da yok. Doktora sorduğumda ilk normal dedi fakat şu an iç çamaşarım ıslanıyor gibi oluyor gidiyorum bakıyorum ıslaklık var bazen. Korkuyorum normal mi bu