Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Valla doktor bana da imkanın varsa mutlaka yaptır dedi. 33 yaşındayım. Ben 30 üstü gebelere diyorum falan dedi ama. Önceden böyle birşey yoktu. Ben bu gebeliğimde duydum fetal dna testini. Ney bu kadar hepsi söyleyip duruyor. Bu işte mi bir ticarete döndü ne oldu anlayamıyorum. Bende huzursuz oldum. İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olacak şekilde kucağımıza alırız. Demeselerdi böyle bir test var diye valla daha rahattım. Benim bir tanıdığımın oğlu var perinatolog onun numarasını alıp görüşüp o ne derse ona göre karar vericem. Çünkü maliyetli de bişe.
Canım ben yaptırırım sanırım ama yine de görüşünce bize de bilgi verir misin merak ediyorum.

Ay maşallah🧿 Ben sizin usg’yi görünce benimki niye böyle değil diye düşündüm😆 sonra baktım arada 3 ay varmış🤣 Ben de bugün çektirdim de net değil ya henüz🥲
Haniii nerde seninkiiii

Benim fetal dna yaptırma sebebim ikili taramada neredeyse down riskin yok dedikleri gebe sayısı bir elin parmağını geçmiyor. zaten down riski çıkınca fetal'e yönlendiriyorlar o süredeki beklenen günler de insan stresten ölüyor bebek için çok daha riskli bir durum bu. o zaman yaptıracağıma şimdiden yaptırıp hem de cinsiyeti %100 kesinleştiririm diye yaptırıyorum
Evet aslında benim da temel sebep ikili testte yanlış olumsuz sonuçlar çıktığını duymuş olmam. Paket paket ayrılıyormuş ama bilgim yoktu biraz araştıracağım bu hafta.

Kızlar merhaba. Benim gebeliğimi öğrendiğim günden beri afedersiniz ama sarı akıntım var. Enfeksiyon değil ama koku da yok. Doktora sorduğumda ilk normal dedi fakat şu an iç çamaşarım ıslanıyor gibi oluyor gidiyorum bakıyorum ıslaklık var bazen. Korkuyorum normal mi bu
Benim de vardı ama beşinci haftaya kadar sürdü galiba. Doktor bana şunu önerdi bir litre suya birkaç damla elma sirkesi damlat ve bol bol iç. Ama ben onu yapamadan geçti. Ben çok su içiyordum onun etkisi de olabilir. Ama bazı yabancı sitelerde artan gebelik hormonlarının da sarı renk verebileceğini okumuştum. İçini rahat tut bence ve bu önerileri yapabilirsin.

Kuzum benim sadece uykum arttı onun dışında bulantım da yok; tiksinme de normalde de kolay tiksinirim bir farkım yok ama bugün ikinci kez kalp atışını duydum hiç tedirgin olma. Tedirgin olacak hiçbir durumum yok de derin nefes al. Uykusuzluk bünyeyi birkaç gün dağıtıyor yazık değil mi
Evet aşkım öyle de bakıyorum benle aynı hafta da olanlara herkes mide bulantısından şikayetçi bide ne kadar çok olırsa o kadar bebek iyidir teorisi atmışlar ortaya sanki biraz o beni teleşa sürüklüyor . Ya varya inşallah bende duyarım çok mutlu oluyorum siz böyle yazdıkça hiç aksi bi durum yok aslında başından beri ama şu muane yaklaştı mı kendime eziyet ediyorum resmen

Eşim az önce yanıma geldi ben buraya odaklanmıştım “hepsini okumak zorunda mısın😂” dedi gitti. Okudum mesaim bitti şükür, herkese iyi akşamlar🫠
Merhaba
Perinatolog bir yakininizdan bahsetmissiniz ben de takip edecek bir Perinatolog arayasindayim , hangi il ve ilcede acaba , mümkünse özelden isim paylasabilir misiniz , İstanbul Anadolu yakası ise.

Bende oyleyım bugün keseyı gördük ama yınede sıtres basıyor benı arrık gıtmıcem doktora kanamam falan olmazsa napalım ne olacaksa olucak sıfressız hamılelıgımızın tadını çıkartalım mıde bulantım benımde hıc yok sadece gögüslerım agrıyo sadece baska bıseyım yok benımde 5 haftalık dıye tahmın edıyorım arrık keseye göre
Valla aynısını eşime dedim eskiler nasıl doğuruyordu nasıl sabrediyordu gibi bişey söyledi . Doktor yok internet yok bilgi yok beta yok kese yok .. bazen bişey bilmemek en büyük bilgeliktir çünkü stres yapmadan devam edebiliyorsun en kötü senaryo ile baş başa kalamıyorsun . Hiç doktora gitmeyesi geliyor insanın sanki o Ordan hiç çıkmıcak hep Ordu durursa daha güzel şeyler duyduklarınla kalcakmışsın gibi. Delirdik iyimi ya 🤪 ben de başından beri mide yanması var sanki kezzap atmışlar içeriye öyle yanıyor bel ağrısı ohooo arşı geçti , göğüs ağrısı da çok . Bi kaç kez kustum . Folik asitten tiksindim . Hergün öğüre öğüre atıyorum heryerde kokusu geliyor sanki onun kokusunu almazsam kusmuyorum bide tahinden tiksindim oda biraz Folik asite benziyor kokusu diye 🤓 Ama belirti yok diye ağlıyorum niye çünkü herkes ölüp bitiyorum hamileyim kafamı kaldırmıyorum olarak anlattı bana bu süreci kendim de öyle olcam sanıyorum . Komik tarafı yazdıklarımın hepsinin farkındayım ve hala kendime hakim olamıyorum 😆🤣

Back
X