- 4 Aralık 2024
- 3.613
- 3.423
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #9.741
Hı olsun canım benm kötü bişey olmasında olsun buna hamdolsun
Amin bacımsu Allah razı olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı olsun canım benm kötü bişey olmasında olsun buna hamdolsun
Ayy inşallah kuzum tutunuyordur miniklerimZaten pozitif alan çoğu kişi de belirti olmadığını söylüyor.Bende her seferinde bı sürü belirti vardı ama negatif oldu.İlavlardan dolayı o belirtiler yaşanıyor.Bir haftalık hamile de belirti zaten çok az olur ki bazen hiç olmuyor.Surekli elini karnına köy Meryem suresi dinle
Canım çok üzgünüm lütfen kendini çok yıpratmaBen elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır
o kadar inanıyordum ki
Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı
doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte
çok güzeldi embriyom öğle dediler.
ama yine olmadı
![]()
Canım ben iptal sandım.Canım çok üzüldüm o kadar emek maddi maneviama güzel yanindan bak belki böylesi daha hayırlıdır
![]()
Teşekkürler canmCanım çok üzüldümdondurulmuş embriyon varmı? Geçen ay benimde negatifti ama bu ay pozitif oldu çok şükür
az sabır süreç bazen çok kısa bazen çok uzun malesef
rabbim tekrar başlama gücü versin
![]()
Yok canm normal adet oldum baya geldi yani ağrılı felan. teste gerek kalmadı doktora yazdım test yap demedi bileCanım test yaptın mı kan tahlili yaptın mı neden hemen böyle ümitsizliğe kapıldın ki anlamadım
Değildir :)Kızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Kendini eşini ve emeğini düşünüyorsan biraz lütfen sigarayı bırakKızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Çok sağ olun canlarım ya iyiki varsınız. Çok şükür canım benim Allahım sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallahCanım çok üzgünüm lütfen kendini çok yıpratmabunları teselli olsun diye demiyorum benimde ilk kimyasaldi ama 2 ay sonraki transferimde rabbim yüzüme güldü. Rabbim seninde yüzüne gülecek mucizeni kucağına verecek bu ay olmaz sonra olur. Birde unutma biz tüp bebek anne ve adayları çok zor yollardan geçiyoruz sonucumuz kötü de olsa umutsuzluğa kapilirsak gelecekteki umudumuzu nasıl yesertiriz. Her olumsuzluk bizi daha ayağa kaldırmalı ve yeni çözümler için gerekeni araştırma yapip doktorumuzla o dogrultuda yolumuza bakmalıyız olur mu ? Bak bu gülücükler teselli değil umut olsun sana
![]()
Kız sen sigara mı içiyorsun lütfen hayır deKızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Bencilliği bırak canım bebeğinin hayalini kur kucağında dünya tatlısı sağlıklı bir bebekValla Benide siz rezil edin canım ben 6+4 günlüğüm
Canim benim pozitif bu tedavimde degil öncesinde şuan cok şükür Allah bağışlasın 5 yaşındaÇok sağ olun canlarım ya iyiki varsınız. Çok şükür canım benim Allahım sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallahAmin
. Cok zor ağladım içimi döktüm şimdi biraz daha iyi olmaya çalışıyorum en azından 3 tane şansım var bi umut olur belki inşallah
![]()
Aynı günde transfer oluyoruz. Saat öğlen 12 de benim. Allah yardımcımız olsun canımAy canım benim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olurevet canim 3 tane embriyom var. 1 tane transfer edilecek. Benim tedavim bitti gibi birşey bu çarşamba transfer olucam gerisini Allaha bırakıp beklemek kalacak
benim bu ikinci tedavim ilkinden 5 yaşında çocuğum var. O tedavimde bile hiçbir zaman negatif düşünmedim hiç kötü ihtimal gelmedi aklima. Kötüyü düşünürsek o gelir başımıza düşüncesindeyim. Bütün anne adaylarımıza da bunu söylemek isterim ki hem iyisini düşünelim iyisi olsun
☘
![]()
Allah bağışlasın masAllahCanim benim pozitif bu tedavimde degil öncesinde şuan cok şükür Allah bağışlasın 5 yaşındaben onu örnek verdim. bu tedavimde transferim çarşamba günü inşallah oda tutar Allahın izniyle ve sizin daulariniz sayesinde
bak çok şükür geride de var bu kadar yipratma lütfen kendini
![]()
Canım ben iptal sandım.ertenmesine sevincim
![]()
Bende sigara kullanıyodum bırakamam diyodum hatta bırakmak istemiyodum bile senelerdir çocuğum olmadı stresle dahada içtim ama ne zaman doktor tüp bebek dedi emekli zahmetli bi yola girecegimi öğrendiğim anda sigara yüzünden olumsuzluk duyacağıma bırakırım dedim ve bıraktım bebeğin için sende yapabilirsinKızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Anladım çok teşekkür ederim ben hala araştırıyorum bir kez dilim yandı bu sefer keşke demeyim diye bursa acibadem hayatımın hatasiydiTabiki haberdar ederim henüz başlamadık çünkü eşimin Spermiogram testi maalesef 0 olarak çıktı Bülent alıcıya yönlendirdiler bu hafta onunla görüşeceğiz bizim sürecimiz daha yavaş ilerleyecek doktor bey aceleye gerek yok dedi bekliyoruz şimdilik
Yapacam canım Allahın izniyle onuda yapacamBende sigara kullanıyodum bırakamam diyodum hatta bırakmak istemiyodum bile senelerdir çocuğum olmadı stresle dahada içtim ama ne zaman doktor tüp bebek dedi emekli zahmetli bi yola girecegimi öğrendiğim anda sigara yüzünden olumsuzluk duyacağıma bırakırım dedim ve bıraktım bebeğin için sende yapabilirsin![]()
İnş içmeyecem artıkKız sen sigara mı içiyorsun lütfen hayır deannem de bana hamileyken sigara içmiş ve ben maalesef bronşit olmuştum ilk doğduğumda sakın bak lütfen içme
![]()
Çok haklısın canım benim bırakacam başarıcmBencilliği bırak canım bebeğinin hayalini kur kucağında dünya tatlısı sağlıklı bir bebekama sigarayı bırakmazsan bebeğinin sağlığını da tehlikeye atıyorsun
sigarayı bırak