dr_yasemin_yildiz
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
Merhaba ben 6 aylık evliyim,eşimle tüm denemelerimize rağmen hala birlikte olamadık..Önsevişme normal giderken tam o ana gelindiğinde kendimi kastığımdan dolayı sanırım inanılmaz derece ağrım oluyor.Şuan Cem Keçenin kitabını okumaya başladım.Vajinismusun üstesinden gelmek..OKuyan varmı aranızda bilmiyorum.Kitapta egzesizlerden bahsetmekte.Bu sitede de takiplerim sonucu egzersizle bu hastalığı yenen çok kişi olduğunu gördüm ve sizden bana yardımcı olmanızı istiyoum( Ben henüz egzersizlere başlamadım.. Bana ne derce yardımcı olur sizce? Şimdidden çok teşekkürler..
kızlar diğer topiğede yazmıştım 10 martta yendim bugün 3. kez yapabildik ama tam değil sanki yarım yamalak gibi bişi oldu sanırım ben hala kasıyorum( yani acı oluyor bunu nasıl aşabilirim jelsizde ilşkiye girmedim pskoljik olarak sanki onsuz yapamam gibi geliyor kızlar lütfen yenip ilerleyenler bişi yazın yani bugün 3. daha iyi olur sandım ama ilk gün daha iyi durumdaydım sanki ön sevişme çok yapmadık ondan mı sizce bu süreçte nasıl ilerlemeliyim ne sıklıkta olmalı ilk ikisinde kanamamda oldu kızlar ben egzersize devam mı etmeliyim sizce ?
zoreber günaydın, okuduğun kitap mutlaka sana yol gösterecekktir ama yanlış topice yazmışsın, vaajinusmus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim topici var oraya gir canım, ben de ordaki arkadaşlarım sayesinde yendim. çok şanslısın ki erken denecek bi dönemde burayı buldun, orda da kendini tanıt, bugün pazar giren pek olmaz ama mutlaka bi cevap bulacaksın...
canım bende 16 Mart da yendim. Ama bende tamamiyle girdi. Ve kanamamda oldu zar gitti ama onun acısını hiç hissetmedim. Prezarvatif takarak deneyin biz öyle yapmıştık. ama bakalım sonra deneme yapamadık bir türlü fırsat olmadı.
canım biz haz almaktan bile korkardık ben yendiğim halde bile korkuyordum zevk almak bile sanki ayıp,pis,günah gibi geliyordu...insan bu kadar normal bişeyi kafasında bu kadar büyütüp kendi kendinden utanırmı sıkılırmı ?
uzun lafın kısası çekmeyen bilemez herkeste mutlaka bir korku, endişe vardır ilk gece için ama bu bambaşka bir şey...ben asla evlenipte bunları yaşayacağıma inanmazdım biri söylese gülerdim ama elden bişey gelmiyor...gerçekten bir kadının yaşabileceği en zor süreç allah cuma saati hürmetine tüm vajinusmus yaşayan yenmeye çalışan arkadaşlarıma bir an önce şifa versin.....
Arkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim 9 aylık evliyim ve vajinismusum tedaviye başladım ancak parmak egzersizlerini yapamıyorum bana yardımcı olur musunuz ? bu ne büyük bir sıkıntıymış evlenmeden önce aklıma bile gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?