- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Belim biraz daha incelsin ona göre de kalça ve basenim de incelsin diyeSen niye geldin ki giciklik olsun diye mişaka şaka 54kg olsam ahhh bi olsam : D
Güzellmişş benim eşim de lavaboya arabayla giden tiplerdenİstisnasız yapar sporunu hastada olsa bırakmaz. hiç bahane bulduğunu görmedim daha o yüzden öyle dedim hele ben hiç kapışamam. haaa bu arada eniştede spor hocası yani hayatı spor
Kuzu ben sadece yurudum ek spor yapmadim bu surecte, spora burda baslicam insallah.Sen niye geldin ki giciklik olsun diye mişaka şaka 54kg olsam ahhh bi olsam
Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış
Ben ne yapayım peki
Diyetisyen de kas yoğunluğun çok çıktı hamilelik haricinde hergun yurudum çünkü halada oğlumu alıp yururum ama havalar soğudu şöyle yağları hemen kasa geçirmeden ne yapmalıyım misal ogken 2*1mile leslie expres yaptım ama üstüne ne eklemeliyim
Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu sporabenim karnının böyle olması için uç yıl uğraş gerek
Benimkiler tek tek geliyor :)
tuhh yakalandik: D
Merhaba ilk defa böyle bir gruba girmeye heveslendim,57 kiloyum 1,65 boyum,haftada üç gün spora gidiyorum 1,5 saat spor yapıyoruz.biraz basen problemim var benim de,sizler neler önerirsiniz basen için ?
Ben de varım:)
bende bunca uil spor yapmadigim icin uzuluyorum zararin neresinden donulse kardirKilo vermek için yapıyoruz biz sporu ama isterdim ki sporcu olsaydım ya da sporla ilgili bir işim olsun
Güzellmişş benim eşim de lavaboya arabayla giden tiplerden
Ben de yaparım regl olduğumda spor yaptıkça rahatlarım ve daha kısa sürer
Bak bu tae bo yapa yapa adama benzemis
SElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)
Abowwww bensiz spora yazılırsınız heeeyakaladım sizi
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldimBanane bende eriyeceğim
Canım benide dahil edersen sevinirim en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz
Himm vermem gereken 25kg olduğuna gore şimdilik leslie gibi sporlar yapiyimkac kilosun kuzum ? Leslieye ek olarak squat ve mekik programini uygulayabilirsin. Ben vermem gereken kilonun 4 te 3 nu verdikten sonra kas calismaya basladim
2 ile basla bence sonra artir
hadi inşallah yuruyus en güzeli ama daha fit olmak için bu ekler şartKuzu ben sadece yurudum ek spor yapmadim bu surecte, spora burda baslicam insallah.
Ben yaktığım kaloriydi de eklicem sıkıntı olur mu?O zaman ben başlıyorum
Benim mesajıma cevapla deyip, alttaki listeyi kopyalayıp QUOTE kelimelerini silip cevapla diyebilirsiniz.
Bu gece 23:59'a kadar da zamanımız var sanırımgeceden sonra yeni liste başlatırız
üye adı = yaptığı spor = dakikası
11 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge = 30 dk.
Ben yaktığım kaloriydi de eklicem sıkıntı olur mu?
Tamam o halde...kalori saatim var onunla çalışıyorum ben, bir de yapmayanları savsaklıyanların çıkarılacağı iyi olmuş ben de dahil...olmaz canım sanırım, konu sahibi nasıl derse ama bence bir şey olmaz
Keşke ben de bilsem de eklesem
mezuram yok, nasıl ölçücem ben :/